Gözükür canım illa ki. 6+4 ortalama bi zamandır tabi. İlla öyle duyulur diye bişey olmaz daha erken ya da daha geç de duyulabilir. Ama sen özele gidiyorsun oranın aletleri yeni teknolojidir devlet hastanelerine göre daha erken duyulabiliyor özelde.
Kopkoyu dimi :)Yine ovulasyon yaptım şimdi:)))
Eskiden c kadar bile olmuyor diye yumurtlama da delirirdik şimdi o ne kadar açık geliyor dimi:)
Aynen yaa :) Bende deniycem eve gidince. :)Eskiden c kadar bile olmuyor diye yumurtlama da delirirdik şimdi o ne kadar açık geliyor dimi:)
Ben sigarayı bırakma konusunu düşününce bile geriliyorum açıkçası benim de 4-5 tane kaldı yani yarın bu olay da bitmiş olacak. Bebeğe çok büyük zararları ar.E Efulimm41Bellatrix Lestrange Kızlar dayanamadım birtane daha içiyim dedim. İçerken eşime yakalandım ve kıyamet koptu. Sen bizim bebeğimizi nasıl dumana boğarsın nasıl zehirlersin diye küstü adam Nasıl suçlandım nasıl utandım. Bitti bırakıcam mecbur son sigaram oldu. Bu konuda böylece kapandıı.
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben direk bırakmak zorunda kaldım an itibariyle eşimle az önce tartıştık kıyameti kopardı. Nasıl olacak bilemiyorum ama olacak. Keşke hiç bulaşmasaydım bu sigara belasına. Dediğini yapiim bol bol izliyim bakalım inşallah iyi gelir. Kendimide çok suçlu hissettiriyordu zaten.canım aynen benim yaşadıklarımı yasıyorsun şuan
ben çok savastım
birkaç gün önceye kadar günde bir taneye düşürmüştüm
şimdi hiç içmiyorum
bol bol belgesel izle bebek gelişimi ile ilgili
anne karnında yaşama yolculuk var mesela
bebeğin nasıl etkilendiğini daha iyi anlıyorsun
ve güç veriyor
inşallah sen de başarabilirsin canım
çok darlanırsan bana yaz destek olurum sana kuzum
Canım görebilirsin kesenin boyutu kaçtı senin ? Ben 7.haftada gitmeyi düşünüyorum .5+2 canım o zaman 6+2 olacam görür müyüm sence
Bendede bugün başladı hiç geçmedi hemen hemenU Umudumbitmedi_ canım sana da sorayım. Bu adet sancısı gibi sancılanma sende de oldu mu? Olduysa ne zaman geçti. 12-13 gündür var bende
Canim şikayer dedigin mevzu ayet degil hadis.kuranda kurandan baska kaynak aramayin diyor.hadisleri insanlar yazmistir ve çoğu tezattir birbirine.bi hadisis sahih oluo olmadigi ancak kuranla ayni dogrultuda oldugunda karar verilir.bu konuda ise hersey hadisten öteye gecemez.Onu demedim canım. Ayet var ya hani çocuk isim konusunda babasından şikayetçi olacak ahiret günü diye. Annesi isim verirse niye babasından şikayetçi olsun tezatlık oluşuyor. Son kararı baba vermeli şeklinde yorumlanmış bu da din adamları tarafından. Yani tek bir ayetle karar verilmez. Bana sorarsan her ikisi de karar vermeli. Zaten hadisler de öyle yorumlanmış. Peygamberimiz de hep kendi vermiş çocuklarına isim ama eşlerinin rızasını alarak. Tek başına karar vermemiş hiç.
Bende bu haftaya kadar oldu.adet sancisi gibi bel kasik ve rahim agrisi vardi.4 ve 5.haftada çok şiddetliydi.bu hafta yok.sadece hapsurdugumda zorladigimda kasigima bi bicak saplaniyor.U Umudumbitmedi_ canım sana da sorayım. Bu adet sancısı gibi sancılanma sende de oldu mu? Olduysa ne zaman geçti. 12-13 gündür var bende
Bende öyleydim düşüncesi bile sinirlerimi bzouyordu ben bide bu konuda çok iradesizim. Şuandada çok gerginim ama yapacak hiçbirşey yok dediğin gibi zararlıBen sigarayı bırakma konusunu düşününce bile geriliyorum açıkçası benim de 4-5 tane kaldı yani yarın bu olay da bitmiş olacak. Bebeğe çok büyük zararları ar.
Çok güzel bi karar almışsın canım. Git bu düşüncelerini açık açık eşinle de paylaş gönlünü al. Yapabilirsin bence. Birden bırakmak zor olur ama bebeğin vesile olacak bırakacaksın Allah'ın izniyleE Efulimm41Bellatrix Lestrange Kızlar dayanamadım birtane daha içiyim dedim. İçerken eşime yakalandım ve kıyamet koptu. Sen bizim bebeğimizi nasıl dumana boğarsın nasıl zehirlersin diye küstü adam Nasıl suçlandım nasıl utandım. Bitti bırakıcam mecbur son sigaram oldu. Bu konuda böylece kapandıı.
Ayy ben 5teyim bu hafta biter inşallah senin gibi. Tabi böyle olması gerekiyorsa da razıyım ben çekerim napiim.Canim şikayer dedigin mevzu ayet degil hadis.kuranda kurandan baska kaynak aramayin diyor.hadisleri insanlar yazmistir ve çoğu tezattir birbirine.bi hadisis sahih oluo olmadigi ancak kuranla ayni dogrultuda oldugunda karar verilir.bu konuda ise hersey hadisten öteye gecemez.
Ben sadece ayetlere bakarim.birisi bisey derse kuranda yoksa kabul etmem.
Bende bu haftaya kadar oldu.adet sancisi gibi bel kasik ve rahim agrisi vardi.4 ve 5.haftada çok şiddetliydi.bu hafta yok.sadece hapsurdugumda zorladigimda kasigima bi bicak saplaniyor.
Oturma odasının kapısını kitlemiş. Mesaj atıyorum ondada hala bebeğimizi zehirliyorsun diyorÇok güzel bi karar almışsın canım. Git bu düşüncelerini açık açık eşinle de paylaş gönlünü al. Yapabilirsin bence. Birden bırakmak zor olur ama bebeğin vesile olacak bırakacaksın Allah'ın izniyle
Normalmiş canım. Dayancaz mecbur.Bendede bugün başladı hiç geçmedi hemen hemenhala devam ediyorr belime vuruyor.
Anladım canım . İnş bebeği görürsün kalp atısını duyarsın 8.haftaya kadar yolu var acele etme stres yapmaBen ilk defa gidecem kadın doğuma canim
Canım bende sivilce falanda çıkmaya başladı ya ondan tekrarladım yoksa gündüz konuşmuştuk. Adet mi geliyor acaba.Normalmiş canım. Dayancaz mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?