Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20180217_224304.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 42
E Efulimm41 Bellatrix Lestrange Kızlar dayanamadım birtane daha içiyim dedim. İçerken eşime yakalandım ve kıyamet koptu. Sen bizim bebeğimizi nasıl dumana boğarsın nasıl zehirlersin diye küstü adam Nasıl suçlandım nasıl utandım. Bitti bırakıcam mecbur son sigaram oldu. Bu konuda böylece kapandıı.

Ben sigarayı bırakma konusunu düşününce bile geriliyorum açıkçası benim de 4-5 tane kaldı yani yarın bu olay da bitmiş olacak. Bebeğe çok büyük zararları ar.

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben direk bırakmak zorunda kaldım an itibariyle eşimle az önce tartıştık kıyameti kopardı. Nasıl olacak bilemiyorum ama olacak. Keşke hiç bulaşmasaydım bu sigara belasına. Dediğini yapiim bol bol izliyim bakalım inşallah iyi gelir. Kendimide çok suçlu hissettiriyordu zaten.

Canim şikayer dedigin mevzu ayet degil hadis.kuranda kurandan baska kaynak aramayin diyor.hadisleri insanlar yazmistir ve çoğu tezattir birbirine.bi hadisis sahih oluo olmadigi ancak kuranla ayni dogrultuda oldugunda karar verilir.bu konuda ise hersey hadisten öteye gecemez.
Ben sadece ayetlere bakarim.birisi bisey derse kuranda yoksa kabul etmem.
U Umudumbitmedi_ canım sana da sorayım. Bu adet sancısı gibi sancılanma sende de oldu mu? Olduysa ne zaman geçti. 12-13 gündür var bende
Bende bu haftaya kadar oldu.adet sancisi gibi bel kasik ve rahim agrisi vardi.4 ve 5.haftada çok şiddetliydi.bu hafta yok.sadece hapsurdugumda zorladigimda kasigima bi bicak saplaniyor.

Ben sigarayı bırakma konusunu düşününce bile geriliyorum açıkçası benim de 4-5 tane kaldı yani yarın bu olay da bitmiş olacak. Bebeğe çok büyük zararları ar.
Bende öyleydim düşüncesi bile sinirlerimi bzouyordu ben bide bu konuda çok iradesizim. Şuandada çok gerginim ama yapacak hiçbirşey yok dediğin gibi zararlı

Çok güzel bi karar almışsın canım. Git bu düşüncelerini açık açık eşinle de paylaş gönlünü al. Yapabilirsin bence. Birden bırakmak zor olur ama bebeğin vesile olacak bırakacaksın Allah'ın izniyle

Ayy ben 5teyim bu hafta biter inşallah senin gibi. Tabi böyle olması gerekiyorsa da razıyım ben çekerim napiim.

Oturma odasının kapısını kitlemiş. Mesaj atıyorum ondada hala bebeğimizi zehirliyorsun diyor inşallah canım tabi yapabilirim yapanlar nasıl yapıyorsa bende yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…