- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Gebelik olsaydı 3 gün önce kanda çıkardı diye düşünüyorum aslında canım. O yüzden yapmadım bugün.Tekrar bi test yapsan canim hala adet olmamissin sonucta
Canim 13 gun mu yoksa 3 gun oncemi bence tekrarlamalisin testi yarin sabah ilk idrarla tekrar dene bakalim eger negatifse doktora gidersin bir kontrol eder bu arada yumurtlama tarihini biliyormusun.bundan 13 gün önce yapmıştım fakat negatifti.insaAllah hamileyimdir
olabilir canım. hiç fikrim yok valla. ama güzel olur görürsen :) gidince sor doktoruna.Aynen öylee :)) canım birşey sorucam yakın bi arkadaşım benimle aynı doktora gidiyordu yani bende onun tavsiyesi üzerine bu doktora başladım. Bu doktorda detaylı ultrason varmış ve hep onunla takip ediyormuş keseyide 4+3 de görmüş bu mümkün mü yani acaba detaylı ultrason olduğu için mi görebilmiş.
inşallah canım. hem ateş takibi hem ovülasyon takibi mi yapacaksın ?Hazırlıklıydım canım zaten sonuca. İnşallah önümüzdeki ay hamile olurum. Derece ile nasıl anlayacağım yumurtlama olduğunu canım ovülasyon testi ile takip etmek istiyorum da.
Ovülasyon yapıyorum da ateş takibi de yapayım diyorum şansa bırakmayayıminşallah canım. hem ateş takibi hem ovülasyon takibi mi yapacaksın ?
13 gün önce canım. yumurtlama büyük ihtimalle 2 şubat. o gun leke lenme oldu oradan eminim.bu benim 2 .denemem eğer uzun sürerse doktora gidicemCanim 13 gun mu yoksa 3 gun oncemi bence tekrarlamalisin testi yarin sabah ilk idrarla tekrar dene bakalim eger negatifse doktora gidersin bir kontrol eder bu arada yumurtlama tarihini biliyormusun.
o zaman bende anlatayım. adetin ilk günü başlıyorsun. sabah uyanır uyanmaz her gün aynı saatte yataktan çıkmadan ölçüp not ediyorsun. ateş düşüşe geçtiğinde yumurtlamış oluyorsun 1-2 güne yükselişe geçiyor o günde çatlamış oluyor. ateşin düştükten 14 gün sonrası bat oluyor..Ovülasyon yapıyorum da ateş takibi de yapayım diyorum şansa bırakmayayım
Yumurtlamadan 14 gun aonra adet olman lazim eger ikisi ise 2 gun gecmis ama bazen lekelenme yumurtlamadan onceki 2 gun icersindede olabiliyor kendimden biliyorum oyle isede bugun olman lazimdi bence testi de erken yapmissin sabah tekrar yapmani oneririm varsa cikar büyük ihtimal birde vucut korunmasız iliskiye girince bazen adet dongusude sasabiliyor insallah bizim gibi uzun zaman beklemeden gelir bebegin test sonucunuda haber verirsin.13 gün önce canım. yumurtlama büyük ihtimalle 2 şubat. o gun leke lenme oldu oradan eminim.bu benim 2 .denemem eğer uzun sürerse doktora gidicem
olabilir canım. hiç fikrim yok valla. ama güzel olur görürsen :) gidince sor doktoruna.
Hemde nasıll tam ilaç gibi olurr :)olabilir canım. hiç fikrim yok valla. ama güzel olur görürsen :) gidince sor doktoruna.
Mantikli canm. Dayanabilirsem test yapmadan durucam :))Bana gore para tuzagi canim onlar battan once ogrenmek insani daha fazla yipratiyor tam adet gunun test yapsan yeterli normal test cikar zaten.
belirti mi var canım :) heyecanlanalım mı :)Mantikli canm. Dayanabilirsem test yapmadan durucam :))
3 gunmu oldu o zaman biraz daha bekle istersen hala olmazsan oyle yaparsin. Bi ihtimal gec dollenme olabilir mi acabaGebelik olsaydı 3 gün önce kanda çıkardı diye düşünüyorum aslında canım. O yüzden yapmadım bugün.
Canim bu ayki heycan limitimi fazlasıyla senle doldurdum senin süreci takip ederken kendim hamile kalsam bu kadar heycanlamazdim eminim neyseki sonucu guzel oldu film gibi.belirti mi var canım :) heyecanlanalım mı :)
Dayanabilirsin canim ben hic test yapmıyorum saolsun adetim tam zamaninda geliyor heycanda yapamıyorum.Mantikli canm. Dayanabilirsem test yapmadan durucam :))
Yok yok daha cok var canm bat 13 mart. Merak ettm de eczaneler erken gebelik testini onerdigi icin :)belirti mi var canım :) heyecanlanalım mı :)
yok alma onlardan yaa. hatta bence bat'a kadar hiç test yapma dayanabildiğin kadar geç test yap. daha yumurtlaman da olmamış, sıkı çalışın hadi bakiim :)Yok yok daha cok var canm bat 13 mart. Merak ettm de eczaneler erken gebelik testini onerdigi icin :)
Allah razı olsun canım. Sizin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah. Benim ki biraz dolu dolu geçti gerçekten, arttı mı artmadı mı bilmem ne bi de çok önceden öğrendim. geçmek bilmedi zaten birde 3 doktordan kimyasalı duyup lekelenme de yaşayınca stresim tavan yaptı. çok şükür iyiyim ama şimdi. inşallah sizin böyle zor olmaz. az daha kafayı yiyordumCanim bu ayki heycan limitimi fazlasıyla senle doldurdum senin süreci takip ederken kendim hamile kalsam bu kadar heycanlamazdim eminim neyseki sonucu guzel oldu film gibi.
Ilişki zamanların ne zamandı canımTatlım bak ovu testlerim benim bunlar 5inde çatladı örnek olsun diye atıyorum.
Inşallah canım oglen pik ti ya bende gece silik görürüm çatlamış olur diye düşünüyorum yarında bi ihtimal şans im olur belki değerlendiririm diye düşünüyorum tutarsa bakalimO zaman bu gece catlar canim dunde iliski olmus bugunde olur tam iyi zamanlar insallah tutar bu ay
Kalp olanlar ilişki günleri ayın 5i yumurtlamaIlişki zamanların ne zamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?