Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bundan 13 gün önce yapmıştım fakat negatifti.insaAllah hamileyimdir
Canim 13 gun mu yoksa 3 gun oncemi bence tekrarlamalisin testi yarin sabah ilk idrarla tekrar dene bakalim eger negatifse doktora gidersin bir kontrol eder bu arada yumurtlama tarihini biliyormusun.

olabilir canım. hiç fikrim yok valla. ama güzel olur görürsen :) gidince sor doktoruna.

Hazırlıklıydım canım zaten sonuca. İnşallah önümüzdeki ay hamile olurum. Derece ile nasıl anlayacağım yumurtlama olduğunu canım ovülasyon testi ile takip etmek istiyorum da.
inşallah canım. hem ateş takibi hem ovülasyon takibi mi yapacaksın ?

Canim 13 gun mu yoksa 3 gun oncemi bence tekrarlamalisin testi yarin sabah ilk idrarla tekrar dene bakalim eger negatifse doktora gidersin bir kontrol eder bu arada yumurtlama tarihini biliyormusun.
13 gün önce canım. yumurtlama büyük ihtimalle 2 şubat. o gun leke lenme oldu oradan eminim.bu benim 2 .denemem eğer uzun sürerse doktora gidicem

Ovülasyon yapıyorum da ateş takibi de yapayım diyorum şansa bırakmayayım
o zaman bende anlatayım. adetin ilk günü başlıyorsun. sabah uyanır uyanmaz her gün aynı saatte yataktan çıkmadan ölçüp not ediyorsun. ateş düşüşe geçtiğinde yumurtlamış oluyorsun 1-2 güne yükselişe geçiyor o günde çatlamış oluyor. ateşin düştükten 14 gün sonrası bat oluyor..

13 gün önce canım. yumurtlama büyük ihtimalle 2 şubat. o gun leke lenme oldu oradan eminim.bu benim 2 .denemem eğer uzun sürerse doktora gidicem
Yumurtlamadan 14 gun aonra adet olman lazim eger ikisi ise 2 gun gecmis ama bazen lekelenme yumurtlamadan onceki 2 gun icersindede olabiliyor kendimden biliyorum oyle isede bugun olman lazimdi bence testi de erken yapmissin sabah tekrar yapmani oneririm varsa cikar büyük ihtimal birde vucut korunmasız iliskiye girince bazen adet dongusude sasabiliyor insallah bizim gibi uzun zaman beklemeden gelir bebegin test sonucunuda haber verirsin.

Yok yok daha cok var canm bat 13 mart. Merak ettm de eczaneler erken gebelik testini onerdigi icin :)
yok alma onlardan yaa. hatta bence bat'a kadar hiç test yapma dayanabildiğin kadar geç test yap. daha yumurtlaman da olmamış, sıkı çalışın hadi bakiim :)

Canim bu ayki heycan limitimi fazlasıyla senle doldurdum senin süreci takip ederken kendim hamile kalsam bu kadar heycanlamazdim eminim neyseki sonucu guzel oldu film gibi.
Allah razı olsun canım. Sizin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah. Benim ki biraz dolu dolu geçti gerçekten, arttı mı artmadı mı bilmem ne bi de çok önceden öğrendim. geçmek bilmedi zaten birde 3 doktordan kimyasalı duyup lekelenme de yaşayınca stresim tavan yaptı. çok şükür iyiyim ama şimdi. inşallah sizin böyle zor olmaz. az daha kafayı yiyordum
o yüzden asla ama asla bat'tan önce test yapmayın. doktorlar 5'in üzerinde bi değer görseler bile kimyasal deyip geçiştiriyorlar olan bize oluyor.

O zaman bu gece catlar canim dunde iliski olmus bugunde olur tam iyi zamanlar insallah tutar bu ay
Inşallah canım oglen pik ti ya bende gece silik görürüm çatlamış olur diye düşünüyorum yarında bi ihtimal şans im olur belki değerlendiririm diye düşünüyorum tutarsa bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…