Bu gun ki böyle canımCanim test yaptinmi cunku bazi insanlar adet agrisi cekip hamile olabiliyor bazilari hicbirsey hissetmeden hamile oldugnu ogreniyor bir test yap kafan rahatlasin insallah hamilesindir.
Tamam canm saolasin. Bi de bisey sorcam erken gebelik testlerini oneriyor musun? Battan 6 gun once falan bakiliomus gercek mi onlar acaba?Canim bende 30 gunde oluyordum 15 gun koyu oluyor 16 gun catliyordu duzenli bu ay 28 gune cekti 14 catladi muhtemelen henuz yumurtlama olmamistir yarin dan itibaren yaparsin haberdar edersin bizi.
Bende yalnızım sürekli işimde kendi işimiz home office çalışıyorum ondan heralde bu kdar düşünüyorum canım. Ben zaten çok duygusalımdır dizilere falan ağlarım ama artık saçma sapan herşeye ağlıyorum :) bende çok birşey değişmedi aslında :))Ayy biz bu ağlama krizleriyle nasıl başa çıkıcaz:) bende iyice duygusallaştım. Ama bu aşamada insan tek kalmamalı bunu anladım. Birileriyle vakit geçirmekten kötü şeyler düşünmeye vaktim kalmıyor :)
Tatlım bak ovu testlerim benim bunlar 5inde çatladı örnek olsun diye atıyorum.Dün koyuydu gecesi pozitif olmustu bugun oglen pik t cok cok koyu gordum gece silik daha az silik görürüm diye düşünüyorum canım bu gecede bakacağım bakalım olsun yine tahminim 20 22 mm civarıdır yumurta ulaştı zaten
Ben normal laboquick marka testle 5 gün önce öğrendim onlara o kdar para vermeye gerek yok. Ama okadar öğrenmekte hiç iyi değil tavsiye etmem tatlımTamam canm saolasin. Bi de bisey sorcam erken gebelik testlerini oneriyor musun? Battan 6 gun once falan bakiliomus gercek mi onlar acaba?
Önemli olan gittiğin doktorun sana o güveni vermesi. Umarım olumlu çıkarsın.Simdi baska doktora gitcem bakalim o vercekmi o doktorum cok iyiydi ama cok pahaliydi muayenesi ama cok iyiydi saolsun insallah buda oyle cikar.
Yani erken gebelik testiyle degl normal gebelik testiyle mi 5 gun once ogrendin canm? Ne yonden tavsiye etmiyorsun yaniltir diye mi?Ben normal laboquick marka testle 5 gün önce öğrendim onlara o kdar para vermeye gerek yok. Ama okadar öğrenmekte hiç iyi değil tavsiye etmem tatlım
Bende öyleydim ama abarttım galiba. Eşimin yine noldu demesiyle irkilip kendime geliyorum :) valla eşlerimizin çekecekleri varmış :)Bende yalnızım sürekli işimde kendi işimiz home office çalışıyorum ondan heralde bu kdar düşünüyorum canım. Ben zaten çok duygusalımdır dizilere falan ağlarım ama artık saçma sapan herşeye ağlıyorum :) bende çok birşey değişmedi aslında :))
O zaman bu gece catlar canim dunde iliski olmus bugunde olur tam iyi zamanlar insallah tutar bu ayBu gun ki böyle canım
Insallah canim.Önemli olan gittiğin doktorun sana o güveni vermesi. Umarım olumlu çıkarsın.
Ayy herşeyi biz çekiyoruz zaten bi ağlamamızıda çekiversinler nolacak sankii :) zaten sefamız doğurana kadar sonra yine külkedisine dönüşücez :))Bende öyleydim ama abarttım galiba. Eşimin yine noldu demesiyle irkilip kendime geliyorum :) valla eşlerimizin çekecekleri varmış :)
Bana gore para tuzagi canim onlar battan once ogrenmek insani daha fazla yipratiyor tam adet gunun test yapsan yeterli normal test cikar zaten.Tamam canm saolasin. Bi de bisey sorcam erken gebelik testlerini oneriyor musun? Battan 6 gun once falan bakiliomus gercek mi onlar acaba?
DimiAyy herşeyi biz çekiyoruz zaten bi ağlamamızıda çekiversinler nolacak sankii :) zaten sefamız doğurana kadar sonra yine külkedisine dönüşücez :))
Hayırlısı olsun canım. Geç oldu ama geldi. Kafanda soru işareti kalmadı.Kırmızı kartyeni bat 22 Mart
Aynen öylee :)) canım birşey sorucam yakın bi arkadaşım benimle aynı doktora gidiyordu yani bende onun tavsiyesi üzerine bu doktora başladım. Bu doktorda detaylı ultrason varmış ve hep onunla takip ediyormuş keseyide 4+3 de görmüş bu mümkün mü yani acaba detaylı ultrason olduğu için mi görebilmiş.Dimikaldığı yerden devam
Hazırlıklıydım canım zaten sonuca. İnşallah önümüzdeki ay hamile olurum. Derece ile nasıl anlayacağım yumurtlama olduğunu canım ovülasyon testi ile takip etmek istiyorum da.Hayırlısı olsun canım. Geç oldu ama geldi. Kafanda soru işareti kalmadı.
Tekrar bi test yapsan canim hala adet olmamissin sonuctaMerhaba kızlar. Allah tüm gebelerimize sıkıntısız ve kolay bir gebelik nasîb etsin inşaAllah.
Ben hâlâ âdet olamadım. Normalde yarın değerlendirmeye başlayacaktım ama âdet olamadığım için değerlendiremeyeceğim de. Resmen sıkıntı.
BAT'tan beri kasıklarımda ağrı var, şu an sol tarafta ve kalıcı bir ağrı, geçmiyor. Hatta sol bacağımı bile sızlatıyor. Ayrıca bir kaç gündür hareket hissediyorumoralarımda. Göğüslerim çok dolgun ve uçlarında bir değişiklik var amaçözemiyorum. Âdet öncesi karın şişliği de kayboldu artık. 2 haftadır süren o beyaz akıntı da devam ediyor, hiç böyle olmamıştı
Kanda 0 çıkmasaydı kendimden emin olacaktım ama olamıyorum. Geç yumurtlamış da olamam herhalde. Alt üst oldu döngüm.
bundan 13 gün önce yapmıştım fakat negatifti.insaAllah hamileyimdirCanim test yaptinmi cunku bazi insanlar adet agrisi cekip hamile olabiliyor bazilari hicbirsey hissetmeden hamile oldugnu ogreniyor bir test yap kafan rahatlasin insallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?