Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da kartını verdi aklına takılan sormak istediğin bir şey olursa tahlil sonuçların için arayabilirsin mesaj atabilirsin dedi
Simdi baska doktora gitcem bakalim o vercekmi o doktorum cok iyiydi ama cok pahaliydi muayenesi ama cok iyiydi saolsun insallah buda oyle cikar.

Olmaz canım önemli bi durum bu. Ara. Sormadan antibiyotik kullanmasa asla.

Ayy biz bu ağlama krizleriyle nasıl başa çıkıcaz:) bende iyice duygusallaştım. Ama bu aşamada insan tek kalmamalı bunu anladım. Birileriyle vakit geçirmekten kötü şeyler düşünmeye vaktim kalmıyor :)

Tamam kuzum kaç lira onu da dersin bana hesap no da ver hesabına atarm parasnı saol kuzum

Tamam kuzum kaç lira onu da dersin bana hesap no da ver hesabına atarm parasnı saol kuzum
Rica ederim. Ona gerek yok canım. Karşı ödemeli gönderirim ya da ben öderim farketmez. Çok tutmaz zaten yanyana şehirler sonuçta.

kızlar bilgisi olan cevap versin lütfen normalde adet günüm geçen ayın 17 de gerçekleşti.bu ay daha olmadım .fakat şöyle birşey var .ben adet olmadan 2 gün önce müthiş bi sancı çekerdim ne hikmetse bu ay hiç bir sancim yok ve hala adet olmadım.fakat hamilelik le alakalida belirtilerim yok .ne adet olucak gibi nede hamile gibiyim .sizce neden böyleyim. hissizlestim resmen

Canim 8 gunde olmasi icin 22 gunde adet olman lazim bnce simdi bir tane test yap basla perhizdesiniz zaten ben yumurtlama oldugunu dusunmuyorum zaten zamanla koyulasmazsa anlarsin yumurtlama olmus.
Anladm canm bugun nobetteyim. Yanmda da test yok. Yarina kaldi artik. Adetlerim 30 gunu buluyor ya ben de sanmiyorum yumurtlama oldugunu: /

Yaptım canım 12 de bu gun pik yapmıştı gece bidaha yapcam siliklesmis olur diye düşünüyorum dün gece pozitifti değerlendirdim bu gecede olsa mi ki
Tabiki olsun canim bugun de cok önemli yumurtan 24 saat yasiyor değerlendir aksam pozitifi gordukten 36 saat icinde catlama oluyor aksam bak bakalim siliklesmismi eger hala koyu ise yarinida degerlendir ben 3 gun yaptim pes pese.

Anladm canm bugun nobetteyim. Yanmda da test yok. Yarina kaldi artik. Adetlerim 30 gunu buluyor ya ben de sanmiyorum yumurtlama oldugunu: /
Canim bende 30 gunde oluyordum 15 gun koyu oluyor 16 gun catliyordu duzenli bu ay 28 gune cekti 14 catladi muhtemelen henuz yumurtlama olmamistir yarin dan itibaren yaparsin haberdar edersin bizi.

Canim test yaptinmi cunku bazi insanlar adet agrisi cekip hamile olabiliyor bazilari hicbirsey hissetmeden hamile oldugnu ogreniyor bir test yap kafan rahatlasin insallah hamilesindir.

Tabiki olsun canim bugun de cok önemli yumurtan 24 saat yasiyor değerlendir aksam pozitifi gordukten 36 saat icinde catlama oluyor aksam bak bakalim siliklesmismi eger hala koyu ise yarinida degerlendir ben 3 gun yaptim pes pese.
Dün koyuydu gecesi pozitif olmustu bugun oglen pik t cok cok koyu gordum gece silik daha az silik görürüm diye düşünüyorum canım bu gecede bakacağım bakalım olsun yine tahminim 20 22 mm civarıdır yumurta ulaştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…