Benim 12. Gün 49,3 çıktı canım normall. Onu merak etmicek misin pekii çatlarsın meraktan kendimden biliyorumm :))Çoğul değil canım normal bence çoğulda adet günü 16.500 dü. Adetime de 4-5 gün var. Nasıl değer normal mi sence? Katladı mı diye gitmicem ama
Aynı gidiyoruz o zaman. Sigara olayı nasıl gidiyor?Benim 12. Gün 49,3 çıktı canım normall. Onu merak etmicek misin pekii çatlarsın meraktan kendimden biliyorumm :))
Hafta içisağlık ocağına giderim. Orada mecbur bakarlar:)Benim 12. Gün 49,3 çıktı canım normall. Onu merak etmicek misin pekii çatlarsın meraktan kendimden biliyorumm :))
Valla ben eşimle programımı iptal edince ağrım olunca o gitti ben evde kaldım dinlenmek için. 2 tane içtim o olmayınca zaten baskı hiç iyi değil daha çok istiyor insan. İnternettende araştırdım o stres çok daha zararlıymış bebeğe ama bırakıcam 1-2 gün içinde.Aynı gidiyoruz o zaman. Sigara olayı nasıl gidiyor?
Evde olunca içiliyor cidden yaaa bugün paket bitti diye sevinmiştim çantamda yarım paket sigara buldum. Harry potterdaki bankada ejderhaları kovan adam gibi sallayıp güldüm vallaE Efulimm41 senin bu meraklı arkadaşın yine bir
Valla ben eşimle programımı iptal edince ağrım olunca o gitti ben evde kaldım dinlenmek için. 2 tane içtim o olmayınca zaten baskı hiç iyi değil daha çok istiyor insan. İnternettende araştırdım o stres çok daha zararlıymış bebeğe ama bırakıcam 1-2 gün içinde.
tamam canim bilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim .insaAllah rabbim hepimize sağlıklı bebklerimizn müjdesini verirYumurtlamadan 14 gun aonra adet olman lazim eger ikisi ise 2 gun gecmis ama bazen lekelenme yumurtlamadan onceki 2 gun icersindede olabiliyor kendimden biliyorum oyle isede bugun olman lazimdi bence testi de erken yapmissin sabah tekrar yapmani oneririm varsa cikar büyük ihtimal birde vucut korunmasız iliskiye girince bazen adet dongusude sasabiliyor insallah bizim gibi uzun zaman beklemeden gelir bebegin test sonucunuda haber verirsin.
:)) Bende slim sigara aldım şimdi. Bununla azaltıcam. Son paketim kesin ve net. Benim bu kadar azaltmam bile çok iyi ben günde bir paket içiyordum arka arkaya yakardım.Evde olunca içiliyor cidden yaaa bugün paket bitti diye sevinmiştim çantamda yarım paket sigara buldum. Harry potterdaki bankada ejderhaları kovan adam gibi sallayıp güldüm valla
Gerek yok canım. Doktordan daha iyi yorumlarsın sen :)İnşallah canım. Acile verdim kanı eve geldim. Sonuç göstermeye gitmeyeceğim.
Benim de bu son paketim kesim ve net:)) Bende slim sigara aldım şimdi. Bununla azaltıcam. Son paketim kesin ve net. Benim bu kadar azaltmam bile çok iyi ben günde bir paket içiyordum arka arkaya yakardım.
Çıktı bebeğim sonuç. 51.9 çıktı.Gerek yok canım. Doktordan daha iyi yorumlarsın sen :)
Aha olmamış canimKızlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Taze hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Tez zamanda bizede güzel haberler vermek nasip olsun inşallah. Ovulasyon testlerinden anlayanların yardımına ihtiyacım var bugün 12.gün ve az önce yaptığım test sanki silikleşmeye başlamış gibi. Yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim yorumlarsanız sevinirim kahve falı gibi oldu böyle demem amaresimleri yüklemeyi becermişimdir inşallah
Pik olması yakınmı peki senceD
Aha olmamış canim
Çok güzel canım. Tahmin ettiğin gibi 50yi geçmiş. Ve çok yüksek değil tek gibi duruyor. Hadi bakalım :)Çıktı bebeğim sonuç. 51.9 çıktı.
Akşam yap silikleşmişse akşam yapın. Silikleşmemişse sabah yapın canım.Canim benimde dün gece oldu ilişki bugün oglen pik ti gece tekrar test yapcam silik mi diye bakayım bu gecede olsun madem senin öyle olmuş cunku yarında olsunmu bilemedim dün sabah yumurtam 18 mm di günde 2 mm büyüyor dedi doktor bu gece 21 mm falan olmuş olacak lh da yüksek çatlama boyutuna geldi artık 24 saat yaşarsa yarında sandım olabilir belki ama sık ilişki sorun olurmu bilemedim sperm sorunumuz yok tahliller iyiydi ama
Tam oğlandaki gibi aslında. Tek bence deÇok güzel canım. Tahmin ettiğin gibi 50yi geçmiş. Ve çok yüksek değil tek gibi duruyor. Hadi bakalım :)
Bakalim bizede misafir gelecek galiba kocamı kandırabilirim umarim misafir gelince banyoya girmeye utaniyor ikna edemiyorumİstersen yap canım benim misafirim vardı olamadı birgün öncekinden tutmuş.
Bir iki gün içinde olur canım bence ama daha olmamisPik olması yakınmı peki sence
Tam istediğin gibi. Sağlıkla devam eder inşallah hamileliğin. Sık kan verme. Bat'a kadar ağırdan al biraz :)Tam oğlandaki gibi aslında. Tek bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?