Bende yardımcı olabilirim belki canım. Yazayım. 26sında öğlen pik oldu. 25 ve 26sında akşam ilişki oldu. Ertesi gün olmadı.Ilişki zamanların ne zamandı canım
:)) hadi insallah bu sefer tutar bakalmyok alma onlardan yaa. hatta bence bat'a kadar hiç test yapma dayanabildiğin kadar geç test yap. daha yumurtlaman da olmamış, sıkı çalışın hadi bakiim :)
İnşallah canım :):)) hadi insallah bu sefer tutar bakalm
acilde misin canım. orda hızlı çıkar aslında kalabalık demekki. hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. kuşkuda bırakmayacak bi değer çıksın. hiç sanmıyorum düşük çıkacağını amaKızlar ben kan verdim saat 11 gibi çıkacak.
İnşallah canım. Acile verdim kanı eve geldim. Sonuç göstermeye gitmeyeceğim.acilde misin canım. orda hızlı çıkar aslında kalabalık demekki. hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. kuşkuda bırakmayacak bi değer çıksın. hiç sanmıyorum düşük çıkacağını ama
Anladım canım benimde dün gece oldu bugün oglen pik oldu bugünde olsa olurmu kiKalp olanlar ilişki günleri ayın 5i yumurtlama
İstersen yap canım benim misafirim vardı olamadı birgün öncekinden tutmuş.Anladım canım benimde dün gece oldu bugün oglen pik oldu bugünde olsa olurmu ki
Canim benimde dün gece oldu ilişki bugün oglen pik ti gece tekrar test yapcam silik mi diye bakayım bu gecede olsun madem senin öyle olmuş cunku yarında olsunmu bilemedim dün sabah yumurtam 18 mm di günde 2 mm büyüyor dedi doktor bu gece 21 mm falan olmuş olacak lh da yüksek çatlama boyutuna geldi artık 24 saat yaşarsa yarında sandım olabilir belki ama sık ilişki sorun olurmu bilemedim sperm sorunumuz yok tahliller iyiydi amaBende yardımcı olabilirim belki canım. Yazayım. 26sında öğlen pik oldu. 25 ve 26sında akşam ilişki oldu. Ertesi gün olmadı.
Evet canım kan vereli 3 gün oldu (gecikmenin 5. Günü). Şu an gecikmenin 8. Günündeyim ve sol kasıkta sabahtan beri sol bacağa kadar vuran bir sancı var.3 gunmu oldu o zaman biraz daha bekle istersen hala olmazsan oyle yaparsin. Bi ihtimal gec dollenme olabilir mi acaba
Bakk dayanamamışşş :)) devlet hastanesi acili beni kabul etmedi burası acil olmaz aile hekiminize gidin dedi. Bende hayatta ertesi güne bekleyemem diye özel hastaneye gidiyorum. Bir sürü masrafa soktular beni daha şimdiden :)İnşallah canım. Acile verdim kanı eve geldim. Sonuç göstermeye gitmeyeceğim.
Yalan söyledim ya. Günüm geçti dedim testler de pozitif dedim:) ama çok sıra bekledimBakk dayanamamışşş :)) devlet hastanesi acili beni kabul etmedi burası acil olmaz aile hekiminize gidin dedi. Bende hayatta ertesi güne bekleyemem diye özel hastaneye gidiyorum. Bir sürü masrafa soktular beni daha şimdiden :)
Ben yok mu ben. O merak beni öldürürdü ahahahahBakk dayanamamışşş :)) devlet hastanesi acili beni kabul etmedi burası acil olmaz aile hekiminize gidin dedi. Bende hayatta ertesi güne bekleyemem diye özel hastaneye gidiyorum. Bir sürü masrafa soktular beni daha şimdiden :)
Canımm benim yüzümde hala sivilceler var. Dedim ki ben sivilceler için antibiotik kullanıyorum. Sabah midem bulandı test yaptım pozitif dedim bir test yaptırabilir miyim ilacı kesicem ona göre dedim adam güldü burası acil gidin aile hekiminize dedilerYalan söyledim ya. Günüm geçti dedim testler de pozitif dedim:) ama çok sıra bekledim
Canım senin daha çok yok muydu ya bata çoğul mudur nedirKızlar sonucum çıktı bu arada 51.9 çıkmış.
Gözün aydınn canım umarım sürecin güzel ilerler herşey olması gerektiği gibi olurda sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.. Aramıza hoşgeldinn :))Kızlar sonucum çıktı bu arada 51.9 çıkmış.
Çoğul değil canım normal bence çoğulda adet günü 16.500 dü. Adetime de 4-5 gün var. Nasıl değer normal mi sence? Katladı mı diye gitmicem amaCanım senin daha çok yok muydu ya bata çoğul mudur nedir
Aminnnnn inşallah hepimiz için öyle olsun.Gözün aydınn canım umarım sürecin güzel ilerler herşey olması gerektiği gibi olurda sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.. Aramıza hoşgeldinn :))
Aminn canım inşallahAminnnnn inşallah hepimiz için öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?