Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yardımcı olabilirim belki canım. Yazayım. 26sında öğlen pik oldu. 25 ve 26sında akşam ilişki oldu. Ertesi gün olmadı.
Canim benimde dün gece oldu ilişki bugün oglen pik ti gece tekrar test yapcam silik mi diye bakayım bu gecede olsun madem senin öyle olmuş cunku yarında olsunmu bilemedim dün sabah yumurtam 18 mm di günde 2 mm büyüyor dedi doktor bu gece 21 mm falan olmuş olacak lh da yüksek çatlama boyutuna geldi artık 24 saat yaşarsa yarında sandım olabilir belki ama sık ilişki sorun olurmu bilemedim sperm sorunumuz yok tahliller iyiydi ama

3 gunmu oldu o zaman biraz daha bekle istersen hala olmazsan oyle yaparsin. Bi ihtimal gec dollenme olabilir mi acaba
Evet canım kan vereli 3 gün oldu (gecikmenin 5. Günü). Şu an gecikmenin 8. Günündeyim ve sol kasıkta sabahtan beri sol bacağa kadar vuran bir sancı var.

Yumurtladığımda hep sancım olur, 27 Ocak'ta olmuştu yani o gün yumurtladım. Yumurtladıktan 19 gün sonra kan verdim canım olsaydı çıkardı herhalde geç döllenme olsaydı bile çıkardı. BAT'tan beri âdet sancılarım var...

Sanırım korunmadan ilişkiye girince döngüm şaştı.

İnşallah canım. Acile verdim kanı eve geldim. Sonuç göstermeye gitmeyeceğim.
Bakk dayanamamışşş :)) devlet hastanesi acili beni kabul etmedi burası acil olmaz aile hekiminize gidin dedi. Bende hayatta ertesi güne bekleyemem diye özel hastaneye gidiyorum. Bir sürü masrafa soktular beni daha şimdiden :)

Yalan söyledim ya. Günüm geçti dedim testler de pozitif dedim:) ama çok sıra bekledim

Ben yok mu ben. O merak beni öldürürdü ahahahah

Yalan söyledim ya. Günüm geçti dedim testler de pozitif dedim:) ama çok sıra bekledim
Canımm benim yüzümde hala sivilceler var. Dedim ki ben sivilceler için antibiotik kullanıyorum. Sabah midem bulandı test yaptım pozitif dedim bir test yaptırabilir miyim ilacı kesicem ona göre dedim adam güldü burası acil gidin aile hekiminize dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…