Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ayinmi daha korunmasiz kuzum. Bazen cok nadir adet ileri yada geri tarihe atabiliyor. Oluyormuydu oyle bisey sende. Bi kac gun daha olmazsan bi test yap bakalim
Geçen sene 8 gün geciktiğim olmuştu ama 8. Gün âdet olmuştum canım.

Daha denememizin ilk ayıydı. Korunmayınca âdetim ileri atılıyor ama ilk kez ovulasyon tarihlerini değerlendirdiğim için gebelik şüphesi var.

Ay canım benim çok saol bu yazı iyi geldi. Göğsüm sönünce acaba değerim mi düştü dedim. Burada bir arkadaşımız düşük yaptığımı göğsümden anlamıştım dedi ona takıldım. Fazla bilmek fazla araştırmakta iyi değilmiş demekki. Ama senin bu söylediklerin iyi geldi. Teşekkür ederim. Aminn rabbim tüm evlatları korusun inşallah.

naz2018 canım Bat: 22-24 Şubat arası. Normalde 29 günde oluyorum ama Geçen ay erken geldi. Bu ay ne olur bilemiyorum yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum bir mani çıkmaz ise. Bakalım.

Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim bunu :)

O zaman iki gun falan daha dur bakalim canim olmadi test yaparsin insallah pozitif cikar ama degilsede doktora gidip söktürücü alirsin hem niye geciktigine bakar kuzum

Ben bekliyorum canim adet olmazsam test yapcam okudum teker teker herseyi uzulduk sevindik ama cok sukur sonu gzel oldu simdi sira bizlerde.
İnşallah canım. Her birinize ayrı ayrı dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alıcaz biliyorum.

Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama dönemim geçeli 3 gün oldu reglime de 10gün var ama yumurtlalıklarım fena ağrıyor. Hele ilişki esnasında biraz daha ağrı oluyor sizce neden olabilir

Rica ederim. Ona gerek yok canım. Karşı ödemeli gönderirim ya da ben öderim farketmez. Çok tutmaz zaten yanyana şehirler sonuçta.
Canım benim çok sağol
Tabi ki karşı ödemeli yolla hem ücret almıosun hem kargoyu mu ödicen
Sen geçince etiket yapıp haber et bana ben adres atarm cnm sana

O zaman iki gun falan daha dur bakalim canim olmadi test yaparsin insallah pozitif cikar ama degilsede doktora gidip söktürücü alirsin hem niye geciktigine bakar kuzum
İnşaAllah canım. Yaşadığım yerde Kadın Doğum olmadığı için gidecek doktor yok bu konuda.

Olmazsam test yapacağım.

Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama dönemim geçeli 3 gün oldu reglime de 10gün var ama yumurtlalıklarım fena ağrıyor. Hele ilişki esnasında biraz daha ağrı oluyor sizce neden olabilir
Yumurta yeterince olgunlaşırsa olur o ağrı. Güzel bişey yani. İnşallah döllenme de olmuştur.

Yumurta yeterince olgunlaşırsa olur o ağrı. Güzel bişey yani. İnşallah döllenme de olmuştur.

Ayyy inşallah canım ya. Bu ay test ile takip ettim güzelce de değerlendirdik şimdi bekliyorum ama işte bu ağrı biraz canımı sıkmıştı. İnşallah dediğin gibi döllenme olmuştur

Ayyy inşallah canım ya. Bu ay test ile takip ettim güzelce de değerlendirdik şimdi bekliyorum ama işte bu ağrı biraz canımı sıkmıştı. İnşallah dediğin gibi döllenme olmuştur
Kasık ağrın var mı ? Oda oluyor adete kadar. Olursa korkma. Hatta gebelik varsa adetten sonra da devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…