Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ayinmi daha korunmasiz kuzum. Bazen cok nadir adet ileri yada geri tarihe atabiliyor. Oluyormuydu oyle bisey sende. Bi kac gun daha olmazsan bi test yap bakalim

Akşam yap silikleşmişse akşam yapın. Silikleşmemişse sabah yapın canım.
Inşallah siliklesmistir sabah erken ise gidiyor eşim çok da bir saat fark etmeyecek böyle 12 de öyle 5 de 6 da engeç bakalım misafir de gelecek sanırım bu akşam kayinvalidem kalmaya gelecekmiş banyo yapmaya utanıyor benimki misafir gelince bakalım kandırmaya çalışcam beni deli edecek :)

İkna edersin bişe olmaz :)

Canım gögüsler ne durumda senin. Benimki dolu doluydu bugün bir yumuşadı söndü gibi oldu. E Efulimm41 senin nasıl canım.
Canim sen daha 4.haftadasin.şu siralar daha yeni dolgunlasiyor yada sönüyor.bazi gunler sönük olup yine sisebilir.bekle biraz daha.
Benimki 6.haftada sönmüstü.bulantilarim kesilmisti kahve ve pembe lekelerim geliyordu ve kendimi hamile gibi hissetmiyordum.yani tek göğus yumusamasiyla anlayamazsin herhangi bisey oldugunu.
Canini sıkma morelini de bozma.Rabbim korusun ikinizi de.

Anladım canım sağol cvbın için.bugün ara vereyim o zaman.yoruldum sık beraberlikten Yarını ve ertesi günü değerlendiririz. Pik olduktan sonra yani. İnşallah sonucumuz güzel olur:)
İnşallah kuzum ama esinde sıkıntı yoksa yarın dışında hergun değerlendir pik olunca

Ben bekliyorum canim adet olmazsam test yapcam okudum teker teker herseyi uzulduk sevindik ama cok sukur sonu gzel oldu simdi sira bizlerde.

Kızlar bir haftadır ovülasyon testimin sonucu böyle. Hiç değişmiyor. Halbuki altımdan yumurta akı gibi akıntı geldi hep. Yumurtladığım halde neden çıkmaz ki

Eklentiler

• 4F714C8D-A3A8-45F4-A546-303633957A9D.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…