Tebrikler canimBenim de bu son paketim kesim ve net
Ilk ayinmi daha korunmasiz kuzum. Bazen cok nadir adet ileri yada geri tarihe atabiliyor. Oluyormuydu oyle bisey sende. Bi kac gun daha olmazsan bi test yap bakalimEvet canım kan vereli 3 gün oldu (gecikmenin 5. Günü). Şu an gecikmenin 8. Günündeyim ve sol kasıkta sabahtan beri sol bacağa kadar vuran bir sancı var.
Yumurtladığımda hep sancım olur, 27 Ocak'ta olmuştu yani o gün yumurtladım. Yumurtladıktan 19 gün sonra kan verdim canım olsaydı çıkardı herhaldegeç döllenme olsaydı bile çıkardı. BAT'tan beri âdet sancılarım var...
Sanırım korunmadan ilişkiye girince döngüm şaştı.
Inşallah siliklesmistir sabah erken ise gidiyor eşim çok da bir saat fark etmeyecek böyle 12 de öyle 5 de 6 da engeç bakalım misafir de gelecek sanırım bu akşam kayinvalidem kalmaya gelecekmiş banyo yapmaya utanıyor benimki misafir gelince bakalım kandırmaya çalışcam beni deli edecek :)Akşam yap silikleşmişse akşam yapın. Silikleşmemişse sabah yapın canım.
Hadi gozun aydin canim hayirli olsun :)Kızlar sonucum çıktı bu arada 51.9 çıkmış.
Amin canımHadi gozun aydin canim hayirli olsun :)
Canım çok teşekkür ederim.Tebrikler canim
Ayhhhhh aynen:)))Tam istediğin gibi. Sağlıkla devam eder inşallah hamileliğin. Sık kan verme. Bat'a kadar ağırdan al biraz :)
İkna edersin bişe olmaz :)Inşallah siliklesmistir sabah erken ise gidiyor eşim çok da bir saat fark etmeyecek böyle 12 de öyle 5 de 6 da engeç bakalım misafir de gelecek sanırım bu akşam kayinvalidem kalmaya gelecekmiş banyo yapmaya utanıyor benimki misafir gelince bakalım kandırmaya çalışcam beni deli edecek :)
Inşallah canım:)İkna edersin bişe olmaz :)
Valla canım benimkiler bugün söndü. Gel de korkma işteBenimkilere hala dokunulmuyor.
Valla bi bilgim yok canım.Valla canım benimkiler bugün söndü. Gel de korkma işte
Canim sen daha 4.haftadasin.şu siralar daha yeni dolgunlasiyor yada sönüyor.bazi gunler sönük olup yine sisebilir.bekle biraz daha.
Bir iki gün içinde olur canım bence ama daha olmamis
İnşallah kuzum ama esinde sıkıntı yoksa yarın dışında hergun değerlendir pik oluncaAnladım canım sağol cvbın için.bugün ara vereyim o zaman.yoruldum sık beraberliktenYarını ve ertesi günü değerlendiririz. Pik olduktan sonra yani. İnşallah sonucumuz güzel olur:)
Ben bekliyorum canim adet olmazsam test yapcam okudum teker teker herseyi uzulduk sevindik ama cok sukur sonu gzel oldu simdi sira bizlerde.Allah razı olsun canım. Sizin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah. Benim ki biraz dolu dolu geçti gerçekten, arttı mı artmadı mı bilmem ne bi de çok önceden öğrendim. geçmek bilmedi zaten birde 3 doktordan kimyasalı duyup lekelenme de yaşayınca stresim tavan yaptı. çok şükür iyiyim ama şimdi. inşallah sizin böyle zor olmaz. az daha kafayı yiyordum
o yüzden asla ama asla bat'tan önce test yapmayın. doktorlar 5'in üzerinde bi değer görseler bile kimyasal deyip geçiştiriyorlar olan bize oluyor.
Insallah tutar canim.Inşallah canım oglen pik ti ya bende gece silik görürüm çatlamış olur diye düşünüyorum yarında bi ihtimal şans im olur belki değerlendiririm diye düşünüyorum tutarsa bakalim
Amin canim benim.tamam canim bilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim .insaAllah rabbim hepimize sağlıklı bebklerimizn müjdesini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?