Kasık ağrın var mı ? Oda oluyor adete kadar. Olursa korkma. Hatta gebelik varsa adetten sonra da devam ediyor.
Döllenme olup olmadığını şimdiden anlaman çok zor. Anca test yaptığında anlarsın. Ama hiç bişey olmamasındansa bişeylerin oluyor olması güzel.Evet ara ara sancı gibi giriyor. Diyorum acaba döllenme mi oluyor ondan mı bu ağrılar? Özellikle sağ kasığım biraz daha rahatsız ediyor
İkna edersin bişe olmaz :)
Döllenme olup olmadığını şimdiden anlaman çok zor. Anca test yaptığında anlarsın. Ama hiç bişey olmamasındansa bişeylerin oluyor olması güzel.
Çok güzel canım. Harika olmuş. Tam zamanıamacıma ulaştım testim böyle canım sanırım çatladı karın agrım da var :) pozitif sabah 11 de silik olan da gece 11 de yaptım
Geçen ay ovülasyon testi yapmadın mı. Baya gecikmiş.Evet tabi daha çok erken açıkcası bir beklenti içinde de olmak istemiyorum geçen reglim 3 gün geç geldi heyecan yaptım ama sonuç hüsran bu ay biraz daha sabırlı olcam
Sence yarında olmalı mi yeter mi artık sen devam ettin mi düzenli sonrasındada biraktinmiÇok güzel canım. Harika olmuş. Tam zamanı
Geçen ay ovülasyon testi yapmadın mı. Baya gecikmiş.
çatladıktan sonra ilişki olmamış bizde. Ama sağlama alayım diyorsan olsun.Sence yarında olmalı mi yeter mi artık sen devam ettin mi düzenli sonrasındada biraktinmi
İnşallah öyledir. Yumurtlama gününe 14 gün ekle bat'ı öyle hesapla.Yok geçen ay hiç niyetim yoktu zaten ama gecikince acaba mı dedim bide kaç seneden sonra ilk defa sapma oldu normalde adetlerm acaip düzenlidir. Bu ay takip ettim düzenli bir şekilde de denedk ama bu yaşadığım ağrı ilk defa oluyor umarım hayırlı bir şeyin habercisidir
Zor ya beklemek insallah sonu guzel olur canim bi iki gun daha sabret bakalim. Adet agrilarin varmi pekiİnşaAllah canım. Yaşadığım yerde Kadın Doğum olmadığı için gidecek doktor yok bu konuda.
Olmazsam test yapacağım.
İnşallah öyledir. Yumurtlama gününe 14 gün ekle bat'ı öyle hesapla.
Birşey kaybetmeyiz gerisi nasip madem canım teşekkür ettimçatladıktan sonra ilişki olmamış bizde. Ama sağlama alayım diyorsan olsun.
İnşallah gelmez o adet. 2-3 gün içinde oluyor.15i yumurtlama oldu 1 martta adetim olacak. Döllenme ne Zaman oluyor tam olarak
İnşallah gelmez o adet. 2-3 gün içinde oluyor.
Canim sorun olsa dedigin gibi doktorun soylerdi. Son adetinde ultrason birbirini tutmuyor zaten bendede tutmadi benim hesabima gore. Ama doktorum bana adet tarihimi bile sormadi ultrasona gore hareket ediyor doktorlar o yuzden icin rahat olsun doktorun ne zaman dediyse o zaman git tekrar. Sorun yoktur emin ol.S.a arkadaşlar kendi hesabima göre 5+4 günlük hamileyim geçen cuma doktora gittik keseyi gördük cok şükür ama doktor keeeye göre 4+2gunluk hamile olduğumu soyledi ısrarla 17 ocakta adet olmuşsun dedi halbuki ben11 ocakta oldum son adetimi eminim neden böyle gözüktü kesede bi problem varmi dedim yok dedi. Neden ultrasonda boyle gözüktü acaba bi problem mi varki olsa söylerdi dr ama yinede korkuyorum iki hafta sonra çağırdı kalp atimlari icin 2 degilde 3 hafta sonrami gitsem acaba diyorum duyulurmu ki ? Biraz uzun yazdm ama hakkınızı helal edin
Cok teşekkür ederim cevabin için ama işte insan duusnmeden edemiyor İnşallah dedigiz gibi bisie yoktur kalp atiminida bi duysaydim icim rahat edecekCanim sorun olsa dedigin gibi doktorun soylerdi. Son adetinde ultrason birbirini tutmuyor zaten bendede tutmadi benim hesabima gore. Ama doktorum bana adet tarihimi bile sormadi ultrasona gore hareket ediyor doktorlar o yuzden icin rahat olsun doktorun ne zaman dediyse o zaman git tekrar. Sorun yoktur emin ol.
Geç yumurtladıysan farklı adet günü belirliyorlar. Bende 4 Ocak'ta adet oldum doktor 13 Ocak varsayıyorum şimdilik dedi. Kalp atışı 6+4'ten sonra duyuluyor ama 7den önce duyulmaması normal sayılıyor. 2 hafta sonra duyman zor gibi ama. Dayanabilir misin bilmiyorum ama keseyi görmüşsün madem az daha dur derim ben. Ama doktor gel dediğine göre bi bildiği de vardır. Bilemedim yaa. :)S.a arkadaşlar kendi hesabima göre 5+4 günlük hamileyim geçen cuma doktora gittik keseyi gördük cok şükür ama doktor keeeye göre 4+2gunluk hamile olduğumu soyledi ısrarla 17 ocakta adet olmuşsun dedi halbuki ben11 ocakta oldum son adetimi eminim neden böyle gözüktü kesede bi problem varmi dedim yok dedi. Neden ultrasonda boyle gözüktü acaba bi problem mi varki olsa söylerdi dr ama yinede korkuyorum iki hafta sonra çağırdı kalp atimlari icin 2 degilde 3 hafta sonrami gitsem acaba diyorum duyulurmu ki ? Biraz uzun yazdm ama hakkınızı helal edin
Gec yumurtladimmi bilmiyorum ama en son adetin 12. Günü ilişki oldu daha sonra memleketteydm adetim gecikene kadar esimle hiç bir araya gelmedik boyle bi ihtimal olabilirmiki geç döllenme olamaz galibaGeç yumurtladıysan farklı adet günü belirliyorlar. Bende 4 Ocak'ta adet oldum doktor 13 Ocak varsayıyorum şimdilik dedi. Kalp atışı 6+4'ten sonra duyuluyor ama 7den önce duyulmaması normal sayılıyor. 2 hafta sonra duyman zor gibi ama. Dayanabilir misin bilmiyorum ama keseyi görmüşsün madem az daha dur derim ben. Ama doktor gel dediğine göre bi bildiği de vardır. Bilemedim yaa. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?