Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec yumurtladimmi bilmiyorum ama en son adetin 12. Günü ilişki oldu daha sonra memleketteydm adetim gecikene kadar esimle hiç bir araya gelmedik boyle bi ihtimal olabilirmiki geç döllenme olamaz galiba
Nasıl oluyor ki o zaman. Yumurtlama 14ncü gün olduğu varsayılır normalde senin ki geç değil erken bile olmuş olmalı. Yoksa tutmaz ki. Hadi 2 gün yaşamış olsun spermler. Yine tam zamanı olur geç olmaz. İlginç

Iste bende bu yüzden kafama takıyorum gelişmesimi yavas bi problem mi var diye geç dollenme olması imkansız yani buna göre ultrasonda neden böyle cikti acaba ya 28 günde bir adet oluyorum çok düzenli

Iste bende bu yüzden kafama takıyorum gelişmesimi yavas bi problem mi var diye geç dollenme olması imkansız yani buna göre ultrasonda neden böyle cikti acaba ya 28 günde bir adet oluyorum çok düzenli
Gelişmesi yavaş değildir canım kendini göstermemiştir tam. Tam göstermiş olsa doktor boyutunu söylerdi. Öyle tahmin etmiştir.

Gelişmesi yavaş değildir canım kendini göstermemiştir tam. Tam göstermiş olsa doktor boyutunu söylerdi. Öyle tahmin etmiştir.
İnşallah öyledir yaa ultrason fotoğrafi verdi boyutu yazıyor da pekde anladigim söylenemez tabi neyse bi sıkıntım yok yani lekenme falan o beni rahatlatıyor bitek beklemekten başka çare yok

İnşallah öyledir yaa ultrason fotoğrafi verdi boyutu yazıyor da pekde anladigim söylenemez tabi neyse bi sıkıntım yok yani lekenme falan o beni rahatlatıyor bitek beklemekten başka çare yok
Stres yaparak bekleme ama sakin bi şekilde bekle. Bebeğini de üzme. Güzel olacak herşey. Boşuna üzülmüşüm diyeceksin.

Cok teşekkür ederim cevabin için ama işte insan duusnmeden edemiyor İnşallah dedigiz gibi bisie yoktur kalp atiminida bi duysaydim icim rahat edecek
Yoktur Allahin izniyle merak etme. Kalbi duyuncada baska seylere endise ediyosun o endise hic bitmiyor :)) annelik simdiden basladi iste icini ferah tut deedigim gibi ultrasonla tutmuyor bizim tahminlerimiz canim

Yoktur Allahin izniyle merak etme. Kalbi duyuncada baska seylere endise ediyosun o endise hic bitmiyor :)) annelik simdiden basladi iste icini ferah tut deedigim gibi ultrasonla tutmuyor bizim tahminlerimiz canim
Evet ya aynen öyle ben biliyorum kendimi surekli kaygı duyarak geçer kesin ama beni bir nebze de olsa rahatlattiniz yazdıklarınzla Allah razı olsun :)

Evet ya aynen öyle ben biliyorum kendimi surekli kaygı duyarak geçer kesin ama beni bir nebze de olsa rahatlattiniz yazdıklarınzla Allah razı olsun :)
Sendende canim yardimci olursak ne mutlu bize. Hepimizde var o endiseler merak etme. Bende onumuzdeki hafta ense kalinligi ve ikili test icin gidicem. Artik Allaha emanet diyorum en guzeli ona teslim olmak :))

kızlar 1 gün gecikmeye girdim. insaAllah regl olmam .bekleyen herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin..benim için bundan sonrası heyecanlı bekleyis

Sendende canim yardimci olursak ne mutlu bize. Hepimizde var o endiseler merak etme. Bende onumuzdeki hafta ense kalinligi ve ikili test icin gidicem. Artik Allaha emanet diyorum en guzeli ona teslim olmak :))
A ne güzel ya inşallah Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı da nasip etsin saglikli sıhhatli size bağışlasın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…