Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canim allah hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin sana insallah canim yuksek yuksek sonuclarla.gelirsin
Tatlımm günaydınn. İnşallah kaç gündür çok taktım çok üzüldüm. İnşallah yüzüm güler bugün. Bat olunca bugün daha heyecanlıyım :)

Kızlarr bat günü yani bugün yaptım testi. Koyulaşmayı takip etmek için devam etmiştim yapmaya. Nasıll sizce ?

Eklentiler

• 5F76F1CA-1646-4371-B725-50B9EA5E3EF9.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 77
Anladım canım sağol cvbın için.bugün ara vereyim o zaman.yoruldum sık beraberlikten Yarını ve ertesi günü değerlendiririz. Pik olduktan sonra yani. İnşallah sonucumuz güzel olur:)
Iki gune bir iliski olmaliki spermler kaliteli olsun
Her gun olmaz bi de esime iliskiden yarim saat önce türk kahvesi icir ki hizli ulassinlsr yumurtaya

Kızlar günaydın.. lütfen bana yardım edin.. acil cevaplarınızı bekliyorum.. önce durumumu anlatayım.. üç aydır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı.. ve ben bu süreçte hiç doktora gitmedim.. tabi eşim de.. 22 şubatta hastalanmam gerekiyor ve ben dayanamayıp dün kan baktırdım.. sonuç negatif, dolayısıyla hastalanacam o kesin.. ve bu ay doktora gitmek istiyorum.. şimdi de yardım istediğim konuları söyleyim.. birincisi doktorda nelere bakılması lazım? Hangi değerlere? İkincisi de sizce üç aydır bebek istediğimi söylemeli miyim dürüstçe yoksa bir yıldır istiyoruz mu demeliyim ciddiye alıp detaylı bakmaları için.. lütfen yardım

Kızlar cevap bekliyorum ona göre randevu alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…