Gunaydin canim allah hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin sana insallah canim yuksek yuksek sonuclarla.gelirsinGünaydın kızlar, mutlu, huzurlu ve sağlıklı haftalar dilerimm. :)
Haklısın valla.Canım hemen hemen diğerleriyle aynı saatte gidiyimde azıcık düşük çıksa niye düşük çıktı diye kafaya takmiyim :)) 2-3 gibi giderimm
Tatlımm günaydınn. İnşallah kaç gündür çok taktım çok üzüldüm. İnşallah yüzüm güler bugün. Bat olunca bugün daha heyecanlıyım :)Gunaydin canim allah hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin sana insallah canim yuksek yuksek sonuclarla.gelirsin
Iki gune bir iliski olmaliki spermler kaliteli olsunAnladım canım sağol cvbın için.bugün ara vereyim o zaman.yoruldum sık beraberliktenYarını ve ertesi günü değerlendiririz. Pik olduktan sonra yani. İnşallah sonucumuz güzel olur:)
İnsallh bugun yumurtlamanin 17.gunu yuksek cikar umarim.senin kacinci gunBenimde bugünn. Bende gidip kan vericem bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.
MasAllahhh süperKızlarr bat günü yani bugün yaptım testi. Koyulaşmayı takip etmek için devam etmiştim yapmaya. Nasıll sizce ?
Ben de cumartesi yapmistim bu renktiKızlarr bat günü yani bugün yaptım testi. Koyulaşmayı takip etmek için devam etmiştim yapmaya. Nasıll sizce ?
Ee benim 14. Gün senin bat nasıl geçmedi tatlım. Yumurtlamadan sonra 14. Gün bat oluyor.İnsallh bugun yumurtlamanin 17.gunu yuksek cikar umarim.senin kacinci gun
Norml takvime gore bakiyorum.Ee benim 14. Gün senin bat nasıl geçmedi tatlım. Yumurtlamadan sonra 14. Gün bat oluyor.
Yumurtlaman erken oldu ama satına göre mi hesaplıyorsun ?Norml takvime gore bakiyorum.
O mevzuyu arastirdim biraz kesinlikle 14 gun sonra adet olunur demiyor yaklasik olarak diyor.o yuzden takvim in gosterdigi tarihi bat aldim benEe benim 14. Gün senin bat nasıl geçmedi tatlım. Yumurtlamadan sonra 14. Gün bat oluyor.
Anladım tatlımO mevzuyu arastirdim biraz kesinlikle 14 gun sonra adet olunur demiyor yaklasik olarak diyor.o yuzden takvim in gosterdigi tarihi bat aldim ben
Bugün vericem 3 gibi. 1-1 bucuk saatte çıkıyor.Searte senin kan sonucu bugun mu cikicak
Ben de 3.5 gibi alicam .bakalim ne cikicakAnladım tatlım
Bugün vericem 3 gibi. 1-1 bucuk saatte çıkıyor.
Kızlar günaydın.. lütfen bana yardım edin.. acil cevaplarınızı bekliyorum.. önce durumumu anlatayım.. üç aydır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı.. ve ben bu süreçte hiç doktora gitmedim.. tabi eşim de.. 22 şubatta hastalanmam gerekiyor ve ben dayanamayıp dün kan baktırdım.. sonuç negatif, dolayısıyla hastalanacam o kesin.. ve bu ay doktora gitmek istiyorum.. şimdi de yardım istediğim konuları söyleyim.. birincisi doktorda nelere bakılması lazım? Hangi değerlere? İkincisi de sizce üç aydır bebek istediğimi söylemeli miyim dürüstçe yoksa bir yıldır istiyoruz mu demeliyim ciddiye alıp detaylı bakmaları için.. lütfen yardım
Yani benim bu konuda bilgim yok ama geçtiğimiz sayfalarda çok konuşuldu bu konu.Kızlar cevap bekliyorum ona göre randevu alacam
Bugün idrarda baktın mıBen de 3.5 gibi alicam .bakalim ne cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?