- 4 Mayıs 2013
- 287
- 134
- 103
Bakmadim testim bittiBugün idrarda baktın mı
1 yildan sonra tedaviye baslanmiyormu sikinti olmasin sonraKızlar cevap bekliyorum ona göre randevu alacam
1 yildan sonra tedaviye baslanmiyormu sikinti olmasin sonra
Cano gayet güzel koyulaşma. Yüksek çıkacak gibi senin değer.Kızlarr bat günü yani bugün yaptım testi. Koyulaşmayı takip etmek için devam etmiştim yapmaya. Nasıll sizce ?
Efulimle hesaplamıştık en az 150 çıkması lazım kuzum.Cano gayet güzel koyulaşma. Yüksek çıkacak gibi senin değer.
Akıntı durumun nasılEfulimle hesaplamıştık en az 150 çıkması lazım kuzum.
Ara ara değişiyor aşırı bi akıntım yok. Bazen sarı bazen su gibi ama genelde kuru.Akıntı durumun nasıl
Aynen böyle takip et daha güzel. Kan çok stres yapıyorr.Bu da benim bugün sabah.
Ara ara değişiyor aşırı bi akıntım yok. Bazen sarı bazen su gibi ama genelde kuru.
Aynen böyle takip et daha güzel. Kan çok stres yapıyorr.
Ahahha bende :)) işte bunlar hep fazla meraktan. Resmen herkes hamile olduğuma alıştı ama benim bat daha bugün. Seninle aramızda 3-4 gün var heralde beraber ilerlicez.Benim de beyaz çok akıntım yok ama ıslaklık hissediyorum.
Bendede ilk zamanlar beyaz akıntı çok oluyordu.
Ben de dün hesap yaptım taaa 3 -4 hafta sonra kalbini duyabiliyorum en erken
Biz evet olursa beraber ilerleyeceğiz. Benim de adete 4 gün var gösteriyor ama bence yanlış. Çünkü öyle olsa daha bugün anca öğrenmem gerekirdi, muhtemelen erken yumurtlamışım benAhahha bende :)) işte bunlar hep fazla meraktan. Resmen herkes hamile olduğuma alıştı ama benim bat daha bugün. Seninle aramızda 3-4 gün var heralde beraber ilerlicez.
Selam tatlım. Allah razı olsun. Ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ama ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım.Kızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???
Tamam canım sağol yardımların için. İnşaAllah.Zor ya beklemek insallah sonu guzel olur canim bi iki gun daha sabret bakalim. Adet agrilarin varmi peki
Canım bu belirtiler varsa idrar testinde çıkar artıkTamam canım sağol yardımların için. İnşaAllah.
Âdet sancım BAT'tan beri var canım. Hatta o gün o kadar şiddetliydi ki ağlayacaktım artık ama âdet olmadım. O günden beri kasık bölgemde ki ağrı gitmedi zaten. Sanki birşeyler hareket ediyor bir kaç gündür. Akıntı 2 haftadır bembeyaz ve 2 haftadır yanıyorum. Bu gece, gece terlemesi yaşadım. Mide bulanıyor baş dönüyor. Psikolojik olamaz bunların hic biri. Bekle bekle bıkıyor insan9. Gün oldu artık.
3 ay cok kısa bir süre biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Olur inşallah bu kadar cabuk endişeye kapılma canım..Kızlar cevap bekliyorum ona göre randevu alacam
ben beşinci ayimda hamile kaldım cok şükür :)Kızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???
İyiyim canım çok şükür. Bi sıkıntı yok. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?