Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???

Benim de beyaz çok akıntım yok ama ıslaklık hissediyorum.
Bendede ilk zamanlar beyaz akıntı çok oluyordu.

Ben de dün hesap yaptım taaa 3 -4 hafta sonra kalbini duyabiliyorum en erken
Ahahha bende :)) işte bunlar hep fazla meraktan. Resmen herkes hamile olduğuma alıştı ama benim bat daha bugün. Seninle aramızda 3-4 gün var heralde beraber ilerlicez.

Ahahha bende :)) işte bunlar hep fazla meraktan. Resmen herkes hamile olduğuma alıştı ama benim bat daha bugün. Seninle aramızda 3-4 gün var heralde beraber ilerlicez.
Biz evet olursa beraber ilerleyeceğiz. Benim de adete 4 gün var gösteriyor ama bence yanlış. Çünkü öyle olsa daha bugün anca öğrenmem gerekirdi, muhtemelen erken yumurtlamışım ben

Zor ya beklemek insallah sonu guzel olur canim bi iki gun daha sabret bakalim. Adet agrilarin varmi peki
Tamam canım sağol yardımların için. İnşaAllah.

Âdet sancım BAT'tan beri var canım. Hatta o gün o kadar şiddetliydi ki ağlayacaktım artık ama âdet olmadım. O günden beri kasık bölgemde ki ağrı gitmedi zaten. Sanki birşeyler hareket ediyor bir kaç gündür. Akıntı 2 haftadır bembeyaz ve 2 haftadır yanıyorum. Bu gece, gece terlemesi yaşadım. Mide bulanıyor baş dönüyor. Psikolojik olamaz bunların hic biri. Bekle bekle bıkıyor insan 9. Gün oldu artık.

Canım bu belirtiler varsa idrar testinde çıkar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…