Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???
Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.

Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.
Canim hamile oldugunu öğrendiğinde hemen gittinmi doktora gittiginde kaç haftalıkti :)

Bat Aralık sonu Ocak basi, inşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz. Bu ay bende ovulasyon testi yaptım. Ama yükleme yapamıyorum. Yumurtlama oldu mu olmadı mi anlamadim
Merhaba bu ovulasyon testinde yumurtladigini fln gorebiliyomusun bn bundan bisi anlamadm 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz eşim ile lütfen yardimci olurmusunuz tesekkurler .

Smdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edin
Tatlım ovulasyon testiyle yunurtlamanı öğreniyorsun. Sen testleri al biz sana yardımcı oluruz. Bak bunlar benim testlerim

Eklentiler

• 6ADCEF60-44A2-4D6E-8AB1-4878B655F04D.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
Smdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edin
Canım ben hamilelik için yapıyorum bunu normalde yumurtlama bzamani bu kadar koyu olmaz ben 5 haftalık hamileyim sanki açılmış gibi geldi canım sıkıldı dur yardım ederiz sana sakin ol başladı mı teste

Canım ben hamilelik için yapıyorum bunu normalde yumurtlama bzamani bu kadar koyu olmaz ben 5 haftalık hamileyim sanki açılmış gibi geldi canım sıkıldı dur yardım ederiz sana sakin ol başladı mı teste
Tatlım bir açılma yok canını sıkma lütfen ben aynı görüyorum

Tatlım bir açılma yok canını sıkma lütfen ben aynı görüyorum
İnanki düşünmek ten bi hal oldum doktora cumartesi gidecem zaman geçmiyor gerçekten herşeyi bilmek iyi değilmiş şimdi kese boş mu kalbi atıyor mu düşünmekten bu hal oldum ya

yok almadim ama smdi cikip alicam birazdan peki bu kirmizi cizgiler neyin hbaercisi bir ikincisi bnm adetime 6 gun var dha ay piskolojim yeminle yerlerde allahim ya

3 ay cok kısa bir süre biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Olur inşallah bu kadar cabuk endişeye kapılma canım..

Canım endişeye kapılma sebebim başka.. üç aydır korunmuyoruz ve üç aydır ciddi bi karın ağrım var.. artıyo azalıyo ama hiç geçmiyo.. her ay acaba bebek mi diye düşünüyordum ama yine bebek değilse gitmem gerekiyo sanırım :/

yok almadim ama smdi cikip alicam birazdan peki bu kirmizi cizgiler neyin hbaercisi bir ikincisi bnm adetime 6 gun var dha ay piskolojim yeminle yerlerde allahim ya
Canım nerdenn alacaksın eczaneden alma internet ten al bak n11 de 30 ovulasyon 5 gebelik testi 35 lira oradan al eczane çok pahali

İnanki düşünmek ten bi hal oldum doktora cumartesi gidecem zaman geçmiyor gerçekten herşeyi bilmek iyi değilmiş şimdi kese boş mu kalbi atıyor mu düşünmekten bu hal oldum ya
Sorma canım sorma belki benim yazılarımıda okumuşsundur. Ben asla bu kadar ısrarcı insanları boğarcasına soru soran biri değildim. Bu bebek beni başka biri yaptı resmen. Stresten endişeden bir hal oldum günlerdir. Bende hiçbirşey bilmiyormuşum kimyasal gebeliği buradan öğrendim. Bi yandan iyiki öğrenmişim bilmesem ve başıma gelse hazırlıksız yakalanacaktım daha çok kendimi kaptırmışken yıkılacaktım belki. Ama bi yandanda bana çok stres yaptı. İyi düşünecez iyi olacak inşallah. Rabbim can verdiyse yaşayacak ömür verdiyse yaşıcaklar yoksa kendimizide parçalasak elden ne gelir. Sakin ol bakalım az kalmış bak. Birşey olduğunu zannetmiyorum ben. Herşey güzel olacak inşallah

Canım bu adetten sonra kullanılıyor. Adetine 6 gün varsa ovulasyon testi uygun değil senin yumurtlaman olmuş zaten.

E Efulimm41 canım senden de yardım ve fikir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…