- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Maalesef 4 gün önce kanda 0.100 çıktı canım. Bende bir umut âdet olmadıkta belki vardır diyorum ama geç döllenme bile olsaydı tahmini ovulasyondan 19 gün sonra kanda çıkardıCanım bu belirtiler varsa idrar testinde çıkar artık
Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.Kızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???
Yumurtlamadan sonra 19 gün mü geçti ve adet olmadınMaalesef 4 gün önce kanda 0.100 çıktı canım. Bende bir umut âdet olmadıkta belki vardır diyorum ama geç döllenme bile olsaydı tahmini ovulasyondan 19 gün sonra kanda çıkardı
Canim hamile oldugunu öğrendiğinde hemen gittinmi doktora gittiginde kaç haftalıkti :)Ben 6ncı denemede hamile kaldım. Bi değerim düşüktü yükselir yükselemez geldi güzel haber. Tüm sıkıntı oradaymış boşa beklemişim :) sonu güzel olsunda geç olmasına da razıyım.
Kanı verdiğimde 19 gün geçmişti canım. Bugün 23. GünYumurtlamadan sonra 19 gün mü geçti ve adet olmadın
4.ayda hamile kaldım canım tek sebebi kafaya takmakmisKızlar selaaam tüm yeni hamişlere maşallah Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhamişler kaçıncı denemeden sonra hamile kalabildiniz ???
İyiyim bende canım çok şükür.İyiyim canım çok şükür. Bi sıkıntı yok. Sen nasılsın?
Merhaba bu ovulasyon testinde yumurtladigini fln gorebiliyomusun bn bundan bisi anlamadm 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz eşim ile lütfen yardimci olurmusunuz tesekkurler .Bat Aralık sonu Ocak basi, inşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz. Bu ay bende ovulasyon testi yaptım. Ama yükleme yapamıyorum. Yumurtlama oldu mu olmadı mi anlamadim
Smdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edinS
On ovulasyon testini yaptım sanki açılmış gibi geldi kötü oldumEki Görüntüle 2113030 bu bugün Eki Görüntüle 2113031 bu gecenki
Tatlım ovulasyon testiyle yunurtlamanı öğreniyorsun. Sen testleri al biz sana yardımcı oluruz. Bak bunlar benim testlerimSmdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edin
Canım ben hamilelik için yapıyorum bunu normalde yumurtlama bzamani bu kadar koyu olmaz ben 5 haftalık hamileyim sanki açılmış gibi geldi canım sıkıldı dur yardım ederiz sana sakin ol başladı mı testeSmdi bu cizgiler neyin habercisi ay allah askina bna yaardim edin
Tatlım bir açılma yok canını sıkma lütfen ben aynı görüyorumCanım ben hamilelik için yapıyorum bunu normalde yumurtlama bzamani bu kadar koyu olmaz ben 5 haftalık hamileyim sanki açılmış gibi geldi canım sıkıldı dur yardım ederiz sana sakin ol başladı mı teste
İnanki düşünmek ten bi hal oldum doktora cumartesi gidecem zaman geçmiyor gerçekten herşeyi bilmek iyi değilmiş şimdi kese boş mu kalbi atıyor mu düşünmekten bu hal oldum yaTatlım bir açılma yok canını sıkma lütfen ben aynı görüyorum
yok almadim ama smdi cikip alicam birazdan peki bu kirmizi cizgiler neyin hbaercisi bir ikincisi bnm adetime 6 gun var dha ay piskolojim yeminle yerlerde allahim yaCanım ben hamilelik için yapıyorum bunu normalde yumurtlama bzamani bu kadar koyu olmaz ben 5 haftalık hamileyim sanki açılmış gibi geldi canım sıkıldı dur yardım ederiz sana sakin ol başladı mı teste
3 ay cok kısa bir süre biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Olur inşallah bu kadar cabuk endişeye kapılma canım..
Canım nerdenn alacaksın eczaneden alma internet ten al bak n11 de 30 ovulasyon 5 gebelik testi 35 lira oradan al eczane çok pahaliyok almadim ama smdi cikip alicam birazdan peki bu kirmizi cizgiler neyin hbaercisi bir ikincisi bnm adetime 6 gun var dha ay piskolojim yeminle yerlerde allahim ya
Sorma canım sorma belki benim yazılarımıda okumuşsundur. Ben asla bu kadar ısrarcı insanları boğarcasına soru soran biri değildim. Bu bebek beni başka biri yaptı resmen. Stresten endişeden bir hal oldum günlerdir. Bende hiçbirşey bilmiyormuşum kimyasal gebeliği buradan öğrendim. Bi yandan iyiki öğrenmişim bilmesem ve başıma gelse hazırlıksız yakalanacaktım daha çok kendimi kaptırmışken yıkılacaktım belki. Ama bi yandanda bana çok stres yaptı. İyi düşünecez iyi olacak inşallah. Rabbim can verdiyse yaşayacak ömür verdiyse yaşıcaklar yoksa kendimizide parçalasak elden ne gelir. Sakin ol bakalım az kalmış bak. Birşey olduğunu zannetmiyorum ben. Herşey güzel olacak inşallahİnanki düşünmek ten bi hal oldum doktora cumartesi gidecem zaman geçmiyor gerçekten herşeyi bilmek iyi değilmiş şimdi kese boş mu kalbi atıyor mu düşünmekten bu hal oldum ya
Canım bu adetten sonra kullanılıyor. Adetine 6 gün varsa ovulasyon testi uygun değil senin yumurtlaman olmuş zaten.yok almadim ama smdi cikip alicam birazdan peki bu kirmizi cizgiler neyin hbaercisi bir ikincisi bnm adetime 6 gun var dha ay piskolojim yeminle yerlerde allahim ya
Kızlar günaydın.. lütfen bana yardım edin.. acil cevaplarınızı bekliyorum.. önce durumumu anlatayım.. üç aydır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı.. ve ben bu süreçte hiç doktora gitmedim.. tabi eşim de.. 22 şubatta hastalanmam gerekiyor ve ben dayanamayıp dün kan baktırdım.. sonuç negatif, dolayısıyla hastalanacam o kesin.. ve bu ay doktora gitmek istiyorum.. şimdi de yardım istediğim konuları söyleyim.. birincisi doktorda nelere bakılması lazım? Hangi değerlere? İkincisi de sizce üç aydır bebek istediğimi söylemeli miyim dürüstçe yoksa bir yıldır istiyoruz mu demeliyim ciddiye alıp detaylı bakmaları için.. lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?