Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 6.haftada bebegimin kalbi durmus.kurtaj oldum.sebebi belli degil.pihtilasma testi yaotirmadik.onun icin sebebi belki degil.kullanmadim.sence dogru mu yapiyorum.
bu konuda pek bilgim de tecrübem de yok arkadaşım.
kaybın için üzüldüm.
umarım senin için her şey güzel olur.

aynı doktorda mı devam ediyorsun?
aynı doktor ise süreci bildiğinden seni yönlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.

Merhaba hanım aranıza yeni katıldım ve bna destek ümit sırdaş enerji olacsğınıca inanıyorm inşallah 3 yıl 3 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz 2 yıldır nasip olmadı adetlerim düzensizdi bir sürü neden aradık sonunda insülinim yüksek çıktı 8 9 aydır glifor kullanıyorum adetlerim şükürler olsun düzeldi aralık ayında da kimyasal gebelik yaşadım ve bu aylardan çok ümitliyim çok uzatmayım :) gitti gidiyordan LABOQUICK markasından sipariş verdim kullanan var mı hanımlar

ben kullandım ilk kez bu ay
çok deneyimli değilim ama yumurtlama günümü tespit ettiğini düşünüyorum.
16. gün yumurtluyorum sanıyordum meğer 18 çıktı :)
tavsiyem ovulasyon gününü bilmiyorsan adet döneminin ortasına yaklaşmaya yakın günde 2 kere yap
paketin içinde saatleri falan yazıyor.
ben sabah 11 ve akşam 10 da yaptım.

Kızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.
Canim biberiye cayida sokturuyor diye biliyorum. Ama hamile olmadigindan tam emin oldugunda ic olurmu? Ben hala suphedeyim senden yana

Cnm bilmiyorum ama adetimin ilk haftası olduğunu düşüyorm 30 lu aldım keşke daha fazla alsaymışşım sabah akşm yapardım kullanan olmasına çok sevindim çıkıyormuş yani:)

Sen bebek aspirini kullan bence.
Korkuyorum.bisey olursa diye.Rabbime emanet olsun.
Saol canim.Rabbim kimseye yasatmasin.
Belli bi doktorum yok.ozele gidiyirdum.simid devlete gidiyirum.

Canim biberiye cayida sokturuyor diye biliyorum. Ama hamile olmadigindan tam emin oldugunda ic olurmu? Ben hala suphedeyim senden yana
Şimdi sen şüphe edince bende yeniden şüphelenmeye başladım Hekim de zaten olmazsan yine bir kan testi yaptır dedi. Rahat durayım ben en iyisi şimdilik.

Süper canım. İstersen TSH için de aslan pençesi çayı içebilirsin. Ama bunun için adet olman gerekiyor. Nolur nolmaz.

Bence gerek yok.çok sükur simdilik bisey yok.kanama alani gorse dr dinlen yada progestan al derdi.bebegin gelisimini etkilemesin istiyorum.buyüsün minnakim.
Canim bu arada bol bol su icin.bebege çok faydasi var.
Gelişsin bakalım minnak:)
Duydum canım. Lıkır lıkır içiyorum tüm gün valla. Maden suyu da çok iyiymiş her gün bi tane içiyorum.

Şimdi bi rahat nefes al ve hamileliğin tadını çıkar. Psikolojik olarak düzelmene sevindim. O duyguyu bende bilirim. Aynı yollardan geçtim. Şimdi tamam yaa doğacak belli ki gibi bi his var. güzel bi his :)
Aynen öyle yapıyorum canım. Aynı şeyleri yaşadık resmen :) ki seninkiler daha yıpratıcıydı tebrik ederim çok güçlü durdun gerçekten. Çok şükür geçti gitti hepsi.

Cnm bilmiyorum ama adetimin ilk haftası olduğunu düşüyorm 30 lu aldım keşke daha fazla alsaymışşım sabah akşm yapardım kullanan olmasına çok sevindim çıkıyormuş yani:)

yok ben 18 tane aldım
fazlaca yapmama rağmen yarısına yakını kaldı bu ay

adetin ilk haftası yumurtlama için çok erken sanki.
28 günde bir mi oluyor adet döngün?
o zaman 14.gün civarıdır

ben 31-32 günde bir oluyorum
18. gün yumurtladım
yumurtadan 14 gün sonra (büyük çoğunluk böyleymiş) adet oluyorsun normalde.

Benim değerim 16.8
Sınırlarda 3.9-18.1 gayet iyi devam et kullanmaya demişti doktorum. Niye o kadar fark var ki sınırlar arasında. Baktırdığımda hamile de değildim bu arada.

Eklentiler

• IMG_9814.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
30 günde oluyorm cnm şuan adetim cuma günü bitecek inşallah sen şuanda yapıyor musun test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…