- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Sen bebek aspirini kullan bence.Benim 6.haftada bebegimin kalbi durmus.kurtaj oldum.sebebi belli degil.pihtilasma testi yaotirmadik.onun icin sebebi belki degil.kullanmadim.sence dogru mu yapiyorum.
bu konuda pek bilgim de tecrübem de yok arkadaşım.Benim 6.haftada bebegimin kalbi durmus.kurtaj oldum.sebebi belli degil.pihtilasma testi yaotirmadik.onun icin sebebi belki degil.kullanmadim.sence dogru mu yapiyorum.
Merhaba hanım aranıza yeni katıldım ve bna destek ümit sırdaş enerji olacsğınıca inanıyorm inşallah 3 yıl 3 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz 2 yıldır nasip olmadı adetlerim düzensizdi bir sürü neden aradık sonunda insülinim yüksek çıktı 8 9 aydır glifor kullanıyorum adetlerim şükürler olsun düzeldi aralık ayında da kimyasal gebelik yaşadım ve bu aylardan çok ümitliyim çok uzatmayım :) gitti gidiyordan LABOQUICK markasından sipariş verdim kullanan var mı hanımlar
ben kullandım ilk kez bu ay
çok deneyimli değilim ama yumurtlama günümü tespit ettiğini düşünüyorum.
16. gün yumurtluyorum sanıyordum meğer 18 çıktı :)
tavsiyem ovulasyon gününü bilmiyorsan adet döneminin ortasına yaklaşmaya yakın günde 2 kere yap
paketin içinde saatleri falan yazıyor.
ben sabah 11 ve akşam 10 da yaptım.
Canim biberiye cayida sokturuyor diye biliyorum. Ama hamile olmadigindan tam emin oldugunda ic olurmu? Ben hala suphedeyim senden yanaKızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.
Cnm bilmiyorum ama adetimin ilk haftası olduğunu düşüyorm 30 lu aldım keşke daha fazla alsaymışşım sabah akşm yapardım kullanan olmasına çok sevindim çıkıyormuş yani:)ben kullandım ilk kez bu ay
çok deneyimli değilim ama yumurtlama günümü tespit ettiğini düşünüyorum.
16. gün yumurtluyorum sanıyordum meğer 18 çıktı :)
tavsiyem ovulasyon gününü bilmiyorsan adet döneminin ortasına yaklaşmaya yakın günde 2 kere yap
paketin içinde saatleri falan yazıyor.
ben sabah 11 ve akşam 10 da yaptım.
Korkuyorum.bisey olursa diye.Rabbime emanet olsun.Sen bebek aspirini kullan bence.
Saol canim.Rabbim kimseye yasatmasin.bu konuda pek bilgim de tecrübem de yok arkadaşım.
kaybın için üzüldüm.
umarım senin için her şey güzel olur.
aynı doktorda mı devam ediyorsun?
aynı doktor ise süreci bildiğinden seni yönlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.
Öyleymiş internette öyle okudum doktora sordum doğru dedi.Acaba beklenen adetten sonra mı böyle çok artıyor ki
Şimdi sen şüphe edince bende yeniden şüphelenmeye başladımCanim biberiye cayida sokturuyor diye biliyorum. Ama hamile olmadigindan tam emin oldugunda ic olurmu? Ben hala suphedeyim senden yana
Bende folicus plus kullanıyorum canımSagol canim onuda bi arastiraym
Süper canım. İstersen TSH için de aslan pençesi çayı içebilirsin. Ama bunun için adet olman gerekiyor. Nolur nolmaz.Dogru canım evet. Çok şükür troid şu an normal seviyede zaten çabuk düşer ilaçla Allah'ın izni ile. TSH'si benden düşük olanlara bile 25mcg'lık Euthyrox veriyorlarmış diye okuyunca n'olur n'olmaz diye bir sorayım dedim.
Vitaminli keçiboynuzu özü takviyesi canım eczanelerde satılandan. Bugün biri resmini göndermişti herhalde bu topikte. Ekstra olarak 400mcg'lık Folik Asit'de alıyorum zaten.
Gelişsin bakalım minnak:)Bence gerek yok.çok sükur simdilik bisey yok.kanama alani gorse dr dinlen yada progestan al derdi.bebegin gelisimini etkilemesin istiyorum.buyüsün minnakim.
Canim bu arada bol bol su icin.bebege çok faydasi var.
Aynen öyle yapıyorum canım. Aynı şeyleri yaşadık resmen :) ki seninkiler daha yıpratıcıydı tebrik ederim çok güçlü durdun gerçekten. Çok şükür geçti gitti hepsi.Şimdi bi rahat nefes al ve hamileliğin tadını çıkar. Psikolojik olarak düzelmene sevindim. O duyguyu bende bilirim. Aynı yollardan geçtim. Şimdi tamam yaa doğacak belli ki gibi bi his var. güzel bi his :)
Attar nerdeee burda :) yoksulluk içindeyim resmen çamur ve kar'dan başka birşey yok.Süper canım. İstersen TSH için de aslan pençesi çayı içebilirsin. Ama bunun için adet olman gerekiyor. Nolur nolmaz.
Cnm bilmiyorum ama adetimin ilk haftası olduğunu düşüyorm 30 lu aldım keşke daha fazla alsaymışşım sabah akşm yapardım kullanan olmasına çok sevindim çıkıyormuş yani:)
Benim değerim 16.8Evet arada çok fark var ya miktar olarak
Şöyle bir bilgiye ulaştım:
Birleşmiş Milletler Hastalık kontrol ve Korunma Merkezi (CDC- Centers for Disease Control and Prevention) çocuk doğurma çağındaki ve özellikle gebe kalmayı planlayan bayanların günde 0.4 miligram (400 mikrogram) folik asit almalarını önermektedir. Uygun folik asit alımı büyük önem taşır. Gebe kalmadan 1 ay önce ve sonrasında en az 3 ay alınması bebekte sinir sistemi hastalıkları riskini azaltır. Gebelik esnasında 800 mikrograma çıkılabilir.
Belki doktor sonradan arttırır gebelik oluşursa
İlaca başlamadan önce Kan tahlili yaptırdım Folat değerim 6 çıktı (bayağı iyiymiş değerin dedi)
Sınır 1,2 ile 7 arasıymış.
Bakalım şimdilik bunu içeyim... gerekirse yükseltir herhalde....
30 günde oluyorm cnm şuan adetim cuma günü bitecek inşallah sen şuanda yapıyor musun test?yok ben 18 tane aldım
fazlaca yapmama rağmen yarısına yakını kaldı bu ay
adetin ilk haftası yumurtlama için çok erken sanki.
28 günde bir mi oluyor adet döngün?
o zaman 14.gün civarıdır
ben 31-32 günde bir oluyorum
18. gün yumurtladım
yumurtadan 14 gün sonra (büyük çoğunluk böyleymiş) adet oluyorsun normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?