Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde 5 kat artmis demkki pek alakasi yok
Ultrasonda görmeden ikizden bahsedilemez. Ama dediğim gibi 5-6 haftalarda genelde ikiz mi değil mi görülüyor. bazen ikinci bebeğin 7-8 haftalarda çıktığı oluyor.
Ama bhcg'ye bakılarak karar verilmiyor. Ultrasonda bakmak lazım.

Aynen öyle yapıyorum canım. Aynı şeyleri yaşadık resmen :) ki seninkiler daha yıpratıcıydı tebrik ederim çok güçlü durdun gerçekten. Çok şükür geçti gitti hepsi.
Çok şükür canım. Bundan sonrası da sağlıkla devam eder inşallah.

Benim değerim 16.8
Sınırlarda 3.9-18.1 gayet iyi devam et kullanmaya demişti doktorum. Niye o kadar fark var ki sınırlar arasında. Baktırdığımda hamile de değildim bu arada.

İyice kafam çorba oldu
Laboratuvar aralıkları neden o kadar değişiyor acaba?
Sen bu işlerden anlıyosun şunlara da bakıverir misin :)

30 günde oluyorm cnm şuan adetim cuma günü bitecek inşallah sen şuanda yapıyor musun test?

30 gündeyse 13. Gün yapmaya başlayın diyor testin içinde
Sen bi kaç gün önceden de başlayabilirsin kaçırmaktan korkuyorsan

Yumurtlamayı tespit ettikten sonra 1 tane yaptım ben sonra bıraktım gerek olmadığı için

Eklentiler

• IMG_0653.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
İyice kafam çorba oldu
Laboratuvar aralıkları neden o kadar değişiyor acaba?
Sen bu işlerden anlıyosun şunlara da bakıverir misin :)

Eki Görüntüle 2113330
Allah Allah. Valla anlamadım canım yaa. Çok ilginç. Çok fark var. Diğerleri o kadar değil tsh b12'ye falan baktım. Aralık'lar yakın. Ama folatta öyle değil.

Ama ben bi kere daha bu testten alıp yapmıştım bittikten sonra adetimib ilk haftasında yapmamıştım sonra hep yaptım tutturamamıştım snra şimdi nasıl yapsam bilemedm

Senin riskin varsa kullanmanin bi sajincasi yok canim.ben maden suyunu asitii daha agzimdayken yakiyor.

Tdk ederim canim.darisi basina olsun.sen ne zaman gideksin kalp atisina?
Yok canım ben eski beri düzenli içiyorum zaten. Severim de. O yüzden kan değerlerim de hep iyi çıkar. Sulandırıp içebilirsin ama tadı yumuşuyor. İçinde çok mineral var. Bebek için sen çok faydalı.

Canim ben 5+0 da gittim.kesenin yukarisinda bi olusum var dedi.
Bugün de gittim 7+0 da kese vardi ama digerine gore minikti.yani yok olmamisti.sanki icinde yolk sac gibi binolusum gordüm.dr sivi kesesi olabilir dedi.kaybolabilit dedi.ama oncekine nazaran biraz daha büyümüstü.garibime gitti.

Benim son testler neden koyulaşmıyor ki ya. En üsttekini az önce yaptım onun bi altındakini de sabah (( offf içim içimi yiyor

Eklentiler

• F3C26A03-8549-43A5-B507-A097CF5BD0D0.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 48
Yok canım ben eski beri düzenli içiyorum zaten. Severim de. O yüzden kan değerlerim de hep iyi çıkar. Sulandırıp içebilirsin ama tadı yumuşuyor. İçinde çok mineral var. Bebek için sen çok faydalı.
Evet faydali ama ben hic icemem.suya katinca bile icemiyorum.aliskim degilim.
Decavit kullaniyirum.belki o karsilar.

İkiz olmasından mı şüpheleniyorsun canım.

Benim son testler neden koyulaşmıyor ki ya. En üsttekini az önce yaptım onun bi altındakini de sabah (( offf içim içimi yiyor
Canım benimde öyle bi silik çıkıyor bi koyu çıkıyor. İlk idrarla silik çıkıyor mesela benim. Bak çarşafın üstünde olan sabah ilk idrarla diğeri akşamüstü. Bide senin testin duyarlılığı yüksekmiş. Dünki testlerim çok daha silikti benimde moralim bozulmuştu

Eklentiler

• B133FB9A-D0DE-4D14-A712-C96BF18951B6.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 635EEE26-27E3-4763-B10A-5C84980BB9BF.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…