- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Dr 5. Haftada süphelendi.kagida ikiz? Yazdi.İkiz olmasından mı şüpheleniyorsun canım.
Bir sürpriz yapabilir belki :) 7-8 haftalarda olabiliyormuş öyle bişeyler :) sen yine de çok heveslenme ama kuzum. Kese olsa bile boş olabilir o.Dr 5. Haftada süphelendi.kagida ikiz? Yazdi.
1 hafta sonra gel dedi.ben 2 hafta sonra gittim.ama hala kaybolmamisti.
Belkide bilemedm.
Sence adet bittikten kaç gün sonra başlayım teste? Sen ne durumdasın?
Kafama takilan 2 haftada niye kaybolmadi.Bir sürpriz yapabilir belki :) 7-8 haftalarda olabiliyormuş öyle bişeyler :) sen yine de çok heveslenme ama kuzum. Kese olsa bile boş olabilir o.
İnşallah olmazsın cnm bnm :)) 10. Günü 11. Günü adetin başından sayıyorsun değil mi? Yumurtlama günü nü yoksa bittikten snra 1 2 olarak mı başlıyırzben adet başladıktan sonra önce günde 1 kere yaptım
10. gün
12. gün
13. gün
14. gün
15. gün sabah ve akşam
16. gün sabah ve akşam
17. gün sabah ve akşam
18. gün sabah (yumurtlama olduğunu bununla anladım)
18. gün akşam yaptım (tekrar silikleşmişti)
daha da yapmadım
çift çizgi olduğu gün deneme oldu
artık bekleme aşamasındayım
18. gün yumurtladığımı varsayarsak + 14 gün
yani 32. gün regl olmam lazım ya da olmamam
25 şubatı bekliyorum öğrenmek için
Aynen canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bir haftaya belli olur zaten.Kafama takilan 2 haftada niye kaybolmadi.
Ben ikiz olsun demiyorum.Rabbim hayirli ve kolayini versin.
adet olduğun gün döngünün 1. günü oluyor.İnşallah olmazsın cnm bnm :)) 10. Günü 11. Günü adetin başından sayıyorsun değil mi? Yumurtlama günü nü yoksa bittikten snra 1 2 olarak mı başlıyırz
Yaın sabah ilk idrarla bi daha yapıcam off bana demiştin ya durabilecek misin değerini görmeden diye valla duramıcam sanırım. Yarın acaba sağlık ocağına gidip tam kan bi de bhcg mi versem acaba bi de başka testim kalmadı yarın sabah yapacağım son olacak eğer almazsam.Canım benimde öyle bi silik çıkıyor bi koyu çıkıyor. İlk idrarla silik çıkıyor mesela benim. Bak çarşafın üstünde olan sabah ilk idrarla diğeri akşamüstü. Bide senin testin duyarlılığı yüksekmiş. Dünki testlerim çok daha silikti benimde moralim bozulmuştu
Değişecek canım. Onun ki gerileyip seninki daha ileri bile olabilir mesela. Kese gelişimine göre hafta belirlenecek. Zaten günlük büyüme miktarı bellidir ordan hesaplıyorlar.
1 ay sonra gidecem.bakalim hayirlisi olsun.Aynen canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bir haftaya belli olur zaten.
Kan verme demiştim benim şurda çektikleriimi görmedin mi kuzun ya neyse oldu bir kere sende düştün bu yola :) ilk nerde verdiysen yarında orada ver canını sıkacak bir sonuç çıkmasın E Efulimm41 ede soralım farklı yerlerde sonuçlr çok fazla değişiyor mu canım ?Yaın sabah ilk idrarla bi daha yapıcam off bana demiştin ya durabilecek misin değerini görmeden diye valla duramıcam sanırım. Yarın acaba sağlık ocağına gidip tam kan bi de bhcg mi versem acaba bi de başka testim kalmadı yarın sabah yapacağım son olacak eğer almazsam.
Anladım canım mantıken bende öyle düşündüm birde bilene soriyim dedim. Saol kuzumDeğişecek canım. Onun ki gerileyip seninki daha ileri bile olabilir mesela. Kese gelişimine göre hafta belirlenecek. Zaten günlük büyüme miktarı bellidir ordan hesaplıyorlar.
İlk verdiğim yerde veremem ki yarın of hiç vermesem mi acaba deliye dönücem düşün düşün valla çıldırdım. İlk verdiğim yer devlet hastanesiydi 17:39 da vermiştim inanılmaz kalabalık ve çok bekledim. Şimdi yarın eşim işte olacak çocuğu bırakamam kimseye ayrıca o kalabalık yere de sokamam. Sağlık ocağında vereceksem de sabah 9-9:30 en geç vermem lazım uyanabilir miyim hiç bilmiyorum. Paraya kıyıp da özelde mi versem acaba bi de en yakın hastane 18 km
Valla kuzum sen bilirsin. Bebe için kıyacaksın mecbur ben 40 lira taksi parası veriyorum 35 lirada test parası her gidişim zarar anlayacağın. Feda olsun napalım. Streste iyi değil. Kendimden biliyorum o yüzden gitme bekle falan diyemiyorum. Sana kalmış bilmiyorum canım için nasıl rahat edecekse.İlk verdiğim yerde veremem ki yarın of hiç vermesem mi acaba deliye dönücem düşün düşün valla çıldırdım. İlk verdiğim yer devlet hastanesiydi 17:39 da vermiştim inanılmaz kalabalık ve çok bekledim. Şimdi yarın eşim işte olacak çocuğu bırakamam kimseye ayrıca o kalabalık yere de sokamam. Sağlık ocağında vereceksem de sabah 9-9:30 en geç vermem lazım uyanabilir miyim hiç bilmiyorum. Paraya kıyıp da özelde mi versem acaba bi de en yakın hastane 18 km
İnan hiç bilmiyorum yarın test düzgün çıkarsa hafif koyuluk sezersem gitmem çarşamba anneme gidicem zaten o zaman veririm olmazsa. Bende araba var taksi filan sorun olmuyor da bi kan testine elli lira vermek zor oluyor o da ne çıkacağı belli değil. Ama bana da belli olmaz işte bi teste yeri gelip 100 lira da verebilirimValla kuzum sen bilirsin. Bebe için kıyacaksın mecbur ben 40 lira taksi parası veriyorum 35 lirada test parası her gidişim zarar anlayacağın. Feda olsun napalım. Streste iyi değil. Kendimden biliyorum o yüzden gitme bekle falan diyemiyorum. Sana kalmış bilmiyorum canım için nasıl rahat edecekse.
Ooo merak yok mu merakk verdiriyoor :)) bekle bakalım yarın idrar testi yaptırırsın. Zaten senin yumurtlamanın kaçıncı günü o değer çıkmıştı ? Gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsamİnan hiç bilmiyorum yarın test düzgün çıkarsa hafif koyuluk sezersem gitmem çarşamba anneme gidicem zaten o zaman veririm olmazsa. Bende araba var taksi filan sorun olmuyor da bi kan testine elli lira vermek zor oluyor o da ne çıkacağı belli değil. Ama bana da belli olmaz işte bi teste yeri gelip 100 lira da verebilirim
O kadar değişmez canım. 2 kat artmaz da 1.9 kat artar mesela. Ama sağlıklıysa yine sağlıklıdır anlaşılır. Aklında kalıp stres yapacaksan ver gitsin için rahatlasın.
Aklımda kalıyor ne yalan söyleyim aynen sağlık ocağına yetişebilirsen gidip vereyim yarın kanımı. Yetişemezsem de ya Çarşamba veririm ya da öğleden sonra özele giderim oradan da çıkar eşimi almaya giderimO kadar değişmez canım. 2 kat artmaz da 1.9 kat artar mesela. Ama sağlıklıysa yine sağlıklıdır anlaşılır. Aklında kalıp stres yapacaksan ver gitsin için rahatlasın.Bellatrix Lestrange
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?