Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo merak yok mu merakk verdiriyoor :)) bekle bakalım yarın idrar testi yaptırırsın. Zaten senin yumurtlamanın kaçıncı günü o değer çıkmıştı ? Gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
O yumurtlama şeysini inan ben de şaşırdım cuma mı öğrendim perşembe mi öğrendim o bile aklımda çıkmış inan. Şimdi geçmişe stalk yapıp onu bulucam

Ooo merak yok mu merakk verdiriyoor :)) bekle bakalım yarın idrar testi yaptırırsın. Zaten senin yumurtlamanın kaçıncı günü o değer çıkmıştı ? Gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
Buldum cuma öğrenmiiim cuma 20 filansa pazar 51 çıkması normal o zaman belki 20 den de azdı çok Silikti çünkü. O zaman yarın sa 90-102 arası bir değer almam gerekiyor bugün de 75 filandır yine testi silik çıkarmıştır.

Evet baksana benim nerdeyse 300 daha yeni yeni koyulaşmaya başladı

Normal cnm meraklanma gaz bnde oldu rahim buyuyo sıddetlı agrı olmadıktan sonra korkma

Ayyy öyle mi diosun. Biraz rahatladım ya aslında çok da kafaya takmamak lazım. Sonuçta olacak bişiy varsa her türlü oluyor ben engel olamıyorum.
Canım kalktığımda sana dün ki testimi çekip atıcam inanamıcaksın. Dün benim canım çok sıkıldı çok silik çıktı çizgi. Bak bugün koyu. Sıvı alımı çok etkiliyor

Canım kalktığımda sana dün ki testimi çekip atıcam inanamıcaksın. Dün benim canım çok sıkıldı çok silik çıktı çizgi. Bak bugün koyu. Sıvı alımı çok etkiliyor
Öküz gibi de su içmiştim bugün. Zaten testi yapacağım sırada çok affedersin zorla çıkardım idrarı 5 damla anca vardı 4 ünü teste kullandım zaten dediğin gibi belki bununla alakalıdır.

Öküz gibi de su içmiştim bugün. Zaten testi yapacağım sırada çok affedersin zorla çıkardım idrarı 5 damla anca vardı 4 ünü teste kullandım zaten dediğin gibi belki bununla alakalıdır.
Bak üst dün alt bugün

Eklentiler

• 0D5438D8-993A-4899-AC0C-82501FD54D3F.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…