- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
O yumurtlama şeysini inan ben de şaşırdım cuma mı öğrendim perşembe mi öğrendim o bile aklımda çıkmış inan. Şimdi geçmişe stalk yapıp onu bulucamOoo merak yok mu merakk verdiriyoor :)) bekle bakalım yarın idrar testi yaptırırsın. Zaten senin yumurtlamanın kaçıncı günü o değer çıkmıştı ? Gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
Buldum cuma öğrenmiiim cuma 20 filansa pazar 51 çıkması normal o zaman belki 20 den de azdı çok Silikti çünkü. O zaman yarın sa 90-102 arası bir değer almam gerekiyor bugün de 75 filandır yine testi silik çıkarmıştır.Ooo merak yok mu merakk verdiriyoor :)) bekle bakalım yarın idrar testi yaptırırsın. Zaten senin yumurtlamanın kaçıncı günü o değer çıkmıştı ? Gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
Aynen bizide haberdar et canimOlabilir :) bir kaç gün sonra da olmazsam test yaparım.
Evet baksana benim nerdeyse 300 daha yeni yeni koyulaşmaya başladıBuldum cuma öğrenmiiim cuma 20 filansa pazar 51 çıkması normal o zaman belki 20 den de azdı çok Silikti çünkü. O zaman yarın sa 90-102 arası bir değer almam gerekiyor bugün de 75 filandır yine testi silik çıkarmıştır.
Tamam canım inşaAllah.Aynen bizide haberdar et canim
Normal cnm meraklanma gaz bnde oldu rahim buyuyo sıddetlı agrı olmadıktan sonra korkmaKızlar sanki durmadan tuvaletim geliyormuş gibi bir baskı hissediyorum kasıklarımda bu normal mi? Yani afedersiniz durmadan çişim geliyor sanki
Birde çok gazım var, ondan da kaynaklanabilir mi? Ağrım yok çok şükür de, bir basınç hissi var sabahtan beri, sanki biri kasıklarıma bastırıyor
Umarım normaldir yoksa ne yapacağımı bilmiyorum
@Efulimm41 canım sende de oluyor mu böyle?
Ayyy öyle mi diosun. Biraz rahatladım ya aslında çok da kafaya takmamak lazım. Sonuçta olacak bişiy varsa her türlü oluyor ben engel olamıyorum.Evet baksana benim nerdeyse 300 daha yeni yeni koyulaşmaya başladı
Yok dün öğleden sonra vermiştim ben
Canım kalktığımda sana dün ki testimi çekip atıcam inanamıcaksın. Dün benim canım çok sıkıldı çok silik çıktı çizgi. Bak bugün koyu. Sıvı alımı çok etkiliyorAyyy öyle mi diosun. Biraz rahatladım ya aslında çok da kafaya takmamak lazım. Sonuçta olacak bişiy varsa her türlü oluyor ben engel olamıyorum.
Öküz gibi de su içmiştim bugün. Zaten testi yapacağım sırada çok affedersin zorla çıkardım idrarı 5 damla anca vardı 4 ünü teste kullandım zaten dediğin gibi belki bununla alakalıdır.Canım kalktığımda sana dün ki testimi çekip atıcam inanamıcaksın. Dün benim canım çok sıkıldı çok silik çıktı çizgi. Bak bugün koyu. Sıvı alımı çok etkiliyor
Evt katılıyorum sıvı etkılerCanım kalktığımda sana dün ki testimi çekip atıcam inanamıcaksın. Dün benim canım çok sıkıldı çok silik çıktı çizgi. Bak bugün koyu. Sıvı alımı çok etkiliyor
Bak üst dün alt bugünÖküz gibi de su içmiştim bugün. Zaten testi yapacağım sırada çok affedersin zorla çıkardım idrarı 5 damla anca vardı 4 ünü teste kullandım zaten dediğin gibi belki bununla alakalıdır.
Oha cidden dün baya silikmiş. İnsanın moralinin bozulmaması mümkün değil zatenBak üst dün alt bugün
olsun hamilesin :) gerisini boşver doktor randevuna kadarYok dün öğleden sonra vermiştim ben
Canın gebelik testi mi buBak üst dün alt bugün
EvettCanın gebelik testi mi bu
Maşallah cnm var gözüküyor inşallah vardır:) kan testi verdn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?