Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kasık agrısından ılıntıdan da anlayabılrı ız yumurtlamayı ben ona gore yaptım ve beklemedeyım

Teşekkür ederim. Evet ovulasyon testiyle takip ettim canım.

Merhaba yeni hamile oldugunuzu ogrenmissiniz hayirli olsun saglikla buyusun insallah
Kusura bakmaz iseniz birsey soracagim
Ovu testi ile kalmissiniz ne kadar sure deneme yaptiniz yani yumurta catlamasi olduktan sonrada denemeye devam ettinizmi kimisi denemek grektigini soyluyor ama yumurtlama bittikten sonra hamilelik olmuyor denemeyi birakmakmi gerek siz biraktinizmi

Bide kizlar bende ovu testi kullaniyorum vebu ay 12. Gun cift cizgiyi gordum.ve 14. Gun siliklesmusti ben 8.gunden itibaren denedim ama yumurtlama cok erken olmus oluyor bu durumda hamile kalmak zorlasirmi boyle olup hamile kalan varmi bide troid sorunu yasiyorum tsh yuksekligide zorlastiriyormus suan ben 3,5 degerlerde biraz daha dusmesi gerek ama bu durumda hamile kalan yada boyle birsey yadayan varrmi yardimci olabilirmisiniz

BAT: 6 MART

Erken yunurtlamanda bi sikinti yokki benimde 10.gun oldu.daha erken hamile kalmis oluyorsun bat dan bayagi oncede ogreniyorsun bu durumda bence avantaj

Teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah. Bak şimdi atacağın takvimde kalp olanlar ilişki günlerim ayın 5i de yumurtlama günün.

Eklentiler

• F0A150B1-AC51-4FF7-8159-66FD76F5841B.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 62
Searte canım bak bu bu sabah yaptığım test dün yaptığıma göre koyulaşmış. Ben de sabah 8 de uyandım sağlık ocağına gittim kendi doktorum yokmuş diğer doktor da kan yazmadı ben de oradan çıktım özele gittim orada kan verdim artık 1-1.5 saate çıkar dediler. Sonucu da mail atacaklar.

Eklentiler

• 7ED290BE-42F9-4687-B493-10CEE6EFEA0F.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 62
Erken yunurtlamanda bi sikinti yokki benimde 10.gun oldu.daha erken hamile kalmis oluyorsun bat dan bayagi oncede ogreniyorsun bu durumda bence avantaj

Anladim tesekkur ederim cnm hani denemeye fazla gun kalmiyor oyuzden endiselendim ama bu is pekde adetle alakali degil zaten bir gundeki tutuyor nasipse oluyor.erken ogrenmek acisindan avantaj.darisi basimiza

Bellatrix Lestrange bak değişiyor benimde bugün düne göre daha silik çıktı. Takma bidaha bunu kafana. Bak koyulaşmış gördün mü seninkide. Kan sonucu ne zaman çıkar acaba kaçta verdinn

Eklentiler

• 0EAF76F4-D476-4350-B1AC-DF23209143BA.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
  • E1C5D50C-73EA-405F-832E-3A11F818A4F1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…