Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın sabah test yaptım. ikinci çizgi silik. tam emin olamadım. bi kaç gun geçsin eşimle kan te etti yaptiricam. sevinemedim ya

Merhaba bu ovulasyon testinde yumurtladigini fln gorebiliyomusun bn bundan bisi anlamadm 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz eşim ile lütfen yardimci olurmusunuz tesekkurler .

Merhaba canım.

Cevap veren oldu mu sana bilmiyorum. Sayfayı takip edemedim son zamanlarda. Ovulasyon testini alıyorsunuz. Adetten sonra ben hemen başladım yapmaya her gün fazla su içmeden en az dört saat idrara sıkışık olacaksınız. Artık durumunuza göre öğlene yakın ya da akşamüstü testi yapın. Ikıncı çizgi silik olacak önce, sonra git gide koyulasacak. En koyu olduğu gün yumurtlama 12-24 saat sonra olacak demektir. Sonraki günler testler siliklesir. Siliklestiginde yumurtlamussindir. En koyu günler ve peşinden siliklestigi gün ilişki olsun. Sonra 2 günde bir devam edin. Allah'ın izniyle olur.

kızlar günaydın sabah test yaptım. ikinci çizgi silik. tam emin olamadım. bi kaç gun geçsin eşimle kan te etti yaptiricam. sevinemedim ya
Bak cikti ikinci cizgi belirti aramaya gerek yok vucutta ben şimdiden hayirli olsun diyim testi atarsin bakariz canim tebrik ederim

Kızlar benim bat 22 şubat bugun cok hafif lekelenme var adet öncesi belirtileri de yasıyorum gerginlik huysuzluk karın agrısı gaz mide bulantım var. Gebelik testim kalmamış ovulasyon yapiim dedim iki çizgiyi 12.günde yasamıştım degerlendirdik bugun 25.günüm ovulasyonum 13. Günden itibaren tek çizgiydi bugun silik çizgi tekrar cıktı yorumlar mısınız? Üzülüyüm mü erken mi?

Eklentiler

• IMG_4487.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 58
Canim ovulasyonda ikinci cizgi cikiyor hamile olman icin koyu olmasi gerekiyor ikinci cizginin bence bekle adet gunu normal test yap varsa onda cikar.

Benim bat 20 ovulsayon testinde gebelige baktim asiri koyu cikiyor.belki senin
gebelik warsa asiri kiyu cikiyor ben de dun metak edip yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…