Doktor ctesi günüde görürüz ama pazartesi günü gel kesin görürüz dediSearte ne zaman doktora gideceksin
Senin yumurtalama gunun ne zamandiDoktor ctesi günüde görürüz ama pazartesi günü gel kesin görürüz dedi
Ayın 5iSenin yumurtalama gunun ne zamandi
İyi ozamn ben cuma gidicem gorunur herldeAyın 5i
Senin değerin baya yüksekti diye hatırlıyorum. İnşallah görürsün tatlımİyi ozamn ben cuma gidicem gorunur herlde
At bakalım testini :)kızlar günaydın sabah test yaptım. ikinci çizgi silik. tam emin olamadım. bi kaç gun geçsin eşimle kan te etti yaptiricam. sevinemedim ya
Merhaba bu ovulasyon testinde yumurtladigini fln gorebiliyomusun bn bundan bisi anlamadm 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz eşim ile lütfen yardimci olurmusunuz tesekkurler .
Ayın 5i
Dün 274 çıktı canım çok şükürMaşallah testin çok güzel. Kaç cıktı değerin canım.
Bak cikti ikinci cizgi belirti aramaya gerek yok vucutta ben şimdiden hayirli olsun diyim testi atarsin bakariz canim tebrik ederimkızlar günaydın sabah test yaptım. ikinci çizgi silik. tam emin olamadım. bi kaç gun geçsin eşimle kan te etti yaptiricam. sevinemedim ya
çanim atmayı beceremedim dosya yükle diyorum görüntüler gelmiyorAt bakalım testini :)
Canım ekran resmini al fotoğrafın öyle gönder yada resmi kırpçanim atmayı beceremedim dosya yükle diyorum görüntüler gelmiyor
Canim ovulasyonda ikinci cizgi cikiyor hamile olman icin koyu olmasi gerekiyor ikinci cizginin bence bekle adet gunu normal test yap varsa onda cikar.Kızlar benim bat 22 şubat bugun cok hafif lekelenme var adet öncesi belirtileri de yasıyorum gerginlik huysuzluk karın agrısı gaz mide bulantım var. Gebelik testim kalmamış ovulasyon yapiim dedim iki çizgiyi 12.günde yasamıştım degerlendirdik bugun 25.günüm ovulasyonum 13. Günden itibaren tek çizgiydi bugun silik çizgi tekrar cıktı yorumlar mısınız? Üzülüyüm mü erken mi?
Tebrikler şimdiden... bat geçti mi erken mi yaptın testi ?kızlar günaydın sabah test yaptım. ikinci çizgi silik. tam emin olamadım. bi kaç gun geçsin eşimle kan te etti yaptiricam. sevinemedim ya
Benim bat 20 ovulsayon testinde gebelige baktim asiri koyu cikiyor.belki seninKızlar benim bat 22 şubat bugun cok hafif lekelenme var adet öncesi belirtileri de yasıyorum gerginlik huysuzluk karın agrısı gaz mide bulantım var. Gebelik testim kalmamış ovulasyon yapiim dedim iki çizgiyi 12.günde yasamıştım degerlendirdik bugun 25.günüm ovulasyonum 13. Günden itibaren tek çizgiydi bugun silik çizgi tekrar cıktı yorumlar mısınız? Üzülüyüm mü erken mi?
gebelik warsa asiri kiyu cikiyor ben de dun metak edip yaptimKızlar benim bat 22 şubat bugun cok hafif lekelenme var adet öncesi belirtileri de yasıyorum gerginlik huysuzluk karın agrısı gaz mide bulantım var. Gebelik testim kalmamış ovulasyon yapiim dedim iki çizgiyi 12.günde yasamıştım degerlendirdik bugun 25.günüm ovulasyonum 13. Günden itibaren tek çizgiydi bugun silik çizgi tekrar cıktı yorumlar mısınız? Üzülüyüm mü erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?