Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben
benim beyaz ve krem gbi oluyo kasinti ve koku yok yanmada yok ama surekli oluo bazen cok bazen az senelerdr var anlamadm hc bsey
Canım o yumurtlama akıntısı vajinal sıvı dediğimiz şey yumurtan oluşunca çok akıntı olur kremsi beyaz yumurta akı gibi kokusuz ve yanma hissi yoksa bu normal zaten sağlıklı olduğunu gösterir hepimizde oluyor

Surekli oluyo ama sadece yumurtlama gunlernde degil hergun olur

Bendede hemen hemen her gün var canım yumurtlama zamanı bayağı artıyor kadından kadına değişir ama normal bir durum bu günlük pedler bu akıntılar için var
Koku varmis bazilarin kinde bende ole beni rahatsiz etmiyor acikcasi olsa rahatsiz olurmuydum ki siz daha iyi bilirsiniz simdi

Okuyorum sessiz sessiz :) iyi canim sen nasilsin benim beklenmeyen bat 5 mart canım pazar pozitifti test gecesine silikti d3gerlendirdik bekliyorum bakalım pazartesi progesteron yaptırcam bekliyorum:)
Iyiyim cNim bende son 6 gun cuma bende gitcem muayeneye kandada gebelik varmi baktircam seninde az kaldi gecmez zaman simdi.

Iyiyim cNim bende son 6 gun cuma bende gitcem muayeneye kandada gebelik varmi baktircam seninde az kaldi gecmez zaman simdi.
Sorma canım gelmek bilmez artık o gün inşallah hadi bakalım hayırlısı canım benimde yeni geçti işte şimdi kendimi progesteron diye oyaliyorum pazartesi ye gün sayıyorum bakalım belki yumurtlama da bir sıkıntı vardır. Bu gun göğüs hassasiyetim çok fazla var elleyemiyorum sanırım yumurtlamadan kaynakli

Koku varmis bazilarin kinde bende ole beni rahatsiz etmiyor acikcasi olsa rahatsiz olurmuydum ki siz daha iyi bilirsiniz simdi
Yok canımm enfeksiyon olsa zaten kaşıntı yapar yanma yapar normal seninki evlendiğin zamanda günlük ped kullan hiçbir şekilde sıkıntı olmaz hem sürekli ıslak olması iyi başka yönlerden sen içini rahat tut :)

Kizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi

Bana sorarsan önce aynı evde nasılsınız mutlu musunuz bunu anlayabilmek için 1 sene kadar zaman tanıyın evliliğe.
Ayrıca cinselliği keşfedip alışmanız için de zamana ihtiyaç var. Daha önce cinsel deneyiminiz olmadığını varsayarak yazdım.

Ayy varya nasil icimi rahatlattiniz ben senelerdir tedavi olyom gecmiyo diye pskolojm bozuldu 23 yasindaym 12 yasndan beri var yani kadn dogma kac kez gttm antbyotik yazp gonderdi her sefernde. Hc ama hc gecmedi sadece braz azalma oldu sonra gene devam etti artk tuplerim zarar gormustur dye korkmaya baslamistm cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…