Hiç korkma canım o ilk gün çok özel bir gün kendini rahat bırak akışına bırak gerisi gelir zaten :)I
InsAllah canim cok heycanlandm smdi nedense :)
Amin canımmmm en güzel duayı ettin bana :)Insallah canm senin de hemen olur insallah. Kucaklarimiz bebis dolsun :)
Aah ah ben atlatali 3 ay oldu ama hala zevk alamiyorum o kisimdan. Ve hala korkuyorm. Zamanla gecer sanirimbende 1 ay sonra girmiştim tek değilsin canim ama korkucak birsey yokmuş gerci ben daha yeni alistim 1 sene hep korktum kastim simdi daha iyiyim.
Evet canım zamanla alışıyor insan daha rahat oluyorsun :) çok şükür aştık onları :)bende 1 ay sonra girmiştim tek değilsin canim ama korkucak birsey yokmuş gerci ben daha yeni alistim 1 sene hep korktum kastim simdi daha iyiyim.
benim beyaz ve krem gbi oluyo kasinti ve koku yok yanmada yok ama surekli oluo bazen cok bazen az senelerdr var anlamadm hc bseyYumurtlama donemnde akinti olur bolca genelde. Seninki nasl bisey?
Canım o yumurtlama akıntısı vajinal sıvı dediğimiz şey yumurtan oluşunca çok akıntı olur kremsi beyaz yumurta akı gibi kokusuz ve yanma hissi yoksa bu normal zaten sağlıklı olduğunu gösterir hepimizde oluyorBen
benim beyaz ve krem gbi oluyo kasinti ve koku yok yanmada yok ama surekli oluo bazen cok bazen az senelerdr var anlamadm hc bsey
InsAllah Allah in izni ile :)Hiç korkma canım o ilk gün çok özel bir gün kendini rahat bırak akışına bırak gerisi gelir zaten :)
Okuyorum sessiz sessiz :) iyi canim sen nasilsin benim beklenmeyen bat 5 mart canım pazar pozitifti test gecesine silikti d3gerlendirdik bekliyorum bakalım pazartesi progesteron yaptırcam bekliyorum:)
Surekli oluyo ama sadece yumurtlama gunlernde degil hergun olurCanım o yumurtlama akıntısı vajinal sıvı dediğimiz şey yumurtan oluşunca çok akıntı olur kremsi beyaz yumurta akı gibi kokusuz ve yanma hissi yoksa bu normal zaten sağlıklı olduğunu gösterir hepimizde oluyor
Bendede hemen hemen her gün var canım yumurtlama zamanı bayağı artıyor kadından kadına değişir ama normal bir durum bu günlük pedler bu akıntılar için varSurekli oluyo ama sadece yumurtlama gunlernde degil hergun olur
Evet oldum sonunda. Önümüzde ki maçlara kaldı artık, iyi oldu aslında.regl oldun mu
bu belirsizlikten sıkılmıştın
15 ay oldu bana hala bende tam olarak zevk alamiyorum ama gecicek diye umut ediyorum keciboynuzu ozu yiyeli daha istekliyim ama debeyebilirsin canim.Aah ah ben atlatali 3 ay oldu ama hala zevk alamiyorum o kisimdan. Ve hala korkuyorm. Zamanla gecer sanirim
Koku varmis bazilarin kinde bende ole beni rahatsiz etmiyor acikcasi olsa rahatsiz olurmuydum ki siz daha iyi bilirsiniz simdiBendede hemen hemen her gün var canım yumurtlama zamanı bayağı artıyor kadından kadına değişir ama normal bir durum bu günlük pedler bu akıntılar için var
Benim biraz daha asmam lazim canimEvet canım zamanla alışıyor insan daha rahat oluyorsun :) çok şükür aştık onları :)
Iyiyim cNim bende son 6 gun cuma bende gitcem muayeneye kandada gebelik varmi baktircam seninde az kaldi gecmez zaman simdi.Okuyorum sessiz sessiz :) iyi canim sen nasilsin benim beklenmeyen bat 5 mart canım pazar pozitifti test gecesine silikti d3gerlendirdik bekliyorum bakalım pazartesi progesteron yaptırcam bekliyorum:)
Sorma canım gelmek bilmez artık o gün inşallah hadi bakalım hayırlısı canım benimde yeni geçti işte şimdi kendimi progesteron diye oyaliyorum pazartesi ye gün sayıyorum bakalım belki yumurtlama da bir sıkıntı vardır. Bu gun göğüs hassasiyetim çok fazla var elleyemiyorum sanırım yumurtlamadan kaynakliIyiyim cNim bende son 6 gun cuma bende gitcem muayeneye kandada gebelik varmi baktircam seninde az kaldi gecmez zaman simdi.
Yok canımm enfeksiyon olsa zaten kaşıntı yapar yanma yapar normal seninki evlendiğin zamanda günlük ped kullan hiçbir şekilde sıkıntı olmaz hem sürekli ıslak olması iyi başka yönlerden sen içini rahat tut :)Koku varmis bazilarin kinde bende ole beni rahatsiz etmiyor acikcasi olsa rahatsiz olurmuydum ki siz daha iyi bilirsiniz simdi
Canım kuruluk da ağrıya yol açıyor sende kuruluk mu oluyor acabaBenim biraz daha asmam lazim canim
Kizlar haziranda dugunum var benim. Nisanlim hemen cocuk istiyor yasi 26 bu arada. Sizce hemen yapmak mantikli mi
Ayy varya nasil icimi rahatlattiniz ben senelerdir tedavi olyom gecmiyo diye pskolojm bozuldu 23 yasindaym 12 yasndan beri var yani kadn dogma kac kez gttm antbyotik yazp gonderdi her sefernde. Hc ama hc gecmedi sadece braz azalma oldu sonra gene devam etti artk tuplerim zarar gormustur dye korkmaya baslamistm cok sagol :)Yok canımm enfeksiyon olsa zaten kaşıntı yapar yanma yapar normal seninki evlendiğin zamanda günlük ped kullan hiçbir şekilde sıkıntı olmaz hem sürekli ıslak olması iyi başka yönlerden sen içini rahat tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?