Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok olmadi daha once. Bende bu yuzden cekiniyorum. Ama sonra bide sorun ckar olmaz dyede korkuyorum ve nisanlimda cok istiyor asiri bi istegi var

A

Yok olmadi daha once. Bende bu yuzden cekiniyorum. Ama sonra bide sorun ckar olmaz dyede korkuyorum ve nisanlimda cok istiyor asiri bi istegi var
Canım evlenince adamlar değişebiliyor neler okuyoruz burda sen etraflıca konuş bebek zor bir süreç yeri gelecek uykusuz kalıcaksın yeri gelecek birbirinize vakit ayıramayacaksınız bunlar sevgisini ve ilgisini zedelemeyecekse yapın birde nişanlın 26 yaşındaymış evlenene kadar çocuk olana kadar 27-28 olacak yani çocuk 20 yaşına bassa ancak 50 oluyor bence daha fazla uzatmadan yapın çocuk adam tatsın bu duyguyu tam yaşındayken birde 2-3 yıl sonra ikinci çocuğu var bunun :)

Canım onlar enfeksiyon diye antibiyotik verip yolluyorlardır bakma sen :)

En iysii akisina birakmak bence :) benimki de iste arkadaslaena ozeniyo bekleyeck neden bulamyorm dyo :)

Canım onlar enfeksiyon diye antibiyotik verip yolluyorlardır bakma sen :)
InsAllah oyledir ya icimi nasl rahatlattnz anlatamam. Bide eger enfeksyon olsa kokusundan rahatsz olrmuydm yani. Fark ederdm. Bazilari anlatyo peynir gbi flan bnde hic ole bsey yok yapiskan krem gbi beyaz olyo kokuda gelmiyo ama cok oluyo yanu her gun camasr degstryorum

Evet canım çok rahatsız olurdun ve kaşıntı kızarıklık yanma yapardı

Yumurtlamadan mi baska seyden mi acaba bak bakalim koyulasma filan olcakmi bende de tik yok bu ay

Selam Kızlar,
Bat 25 Şubat daha önce de söylemiştim neden bu son 4 gün geçmek bilmiyor. Kan testinde erken öğrenen var mı aranızda? Öğrendiyse ne kadar erken öğrenmişti bende gidip yaptırmayı düşünüyorumda

benim de 25 şubat S sarac1989 doğum tarihin mi 89? öyleyse aynı yaştayız senle
ben de bugün gidip kan verecektim
ama 15 gibi bi sayı çıksa da kendimi yiycem, yok kimyasal mı vs diye.
o yüzden sıkıp kendimi bekliycem pazartesiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…