Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Hem aynı yaştayız hem aynı gün döndüm 32 ama bazı zamanlar değişebiliyor. 30 a düştüğü aylarda oluyor çoğunlukla 32 bakalım sabretmeye çalışıyorum ama çok fazla heyecanlıyım sanırım.

Kizlar merhaba spermiograma bi bakabilir misiniz lutfen lutfen bir yorum yapin

Miktar : 2.8Renk: Gri
Gorunus normal
PH 7.1
Viskozite2cm
Likefaksiyon50dk
1ccdeki konsantrasyin82.00
Toplam konsantrasyon 229.60

Kruger normal morfoloji: %8
Anormal morfoloji% 92
Bas %64
Boyun %16
Kuyruk %12

Lokosit 2.1
Eritrosit yok
Aglutinasyon yok
Immatur germ yok

Motilite 1.saat
ileri % 43
Yerinde% 4
Hareketsiz% 54
2.saat
Ileri 37
Yerinde 5
Hareketsiz 58

övulaayon normal testle aynı şey mi canim
Yok canim yumurtlama donemini takip eden testler var lh olcuyor hamilelik oldugunda ondada belli oluyor koyulasiyor cizgi elinde varsa denersin diye dedim yoksa bosver canim ama hamilesin sen kan verdiginde gorceksin.

Onu bilmiyordm canm deniim. Aktardan mi aliyirsun? Ne kadar yiyorsun?
Evet canim aktardan aldim soğuk islem gormus keciboynuzu ozu kansizligia herseye iyi geliyor esimde yiyor sabah aksam birde esime caksir suyu iciyorum spermlere cok iyi geliyor esimin arladasina erkek kendisi kisir demis doktor suan esi hamile keciboynuzunu balla kaaristirip yemis 3 ay sonra tuttu

Eşim benden heyecanlı
Beni eczaneye gönderdi
Gittim erken gebelik testi aldım şimdi
Yarın sabah yapıcam
Predictor markası 6 gün önceye kadar gösteriyomuş güya

Adet öncesi dönemde olduğu gibi çok şiştim ya
Göbeğim çıktı 3-4 aylık gibi
Gerçi her ay böyle olduğundan bişey de diyemiyorum

25 tl teste vereceğime kan verseydim bari hastane arka sokakta

Yok canim yumurtlama donemini takip eden testler var lh olcuyor hamilelik oldugunda ondada belli oluyor koyulasiyor cizgi elinde varsa denersin diye dedim yoksa bosver canim ama hamilesin sen kan verdiginde gorceksin.
yaaa a valla çok heyecanlıyım. şimdi benim içinde benden bi parça olabilirmiki

Cok saol canm

4 gün var
11 şubat yumurtlama
Canim yumurtlamadan anlamiyorum ama erken ogrenme derim varsada cok kafaya takiyosun arkadaslarin bi kac tanesi hep oyle oldu. Keseyi gorene kadar neler cektiler erken ogrenmek pek iyi degil. Benin tavsiyem tabi genede sen bilirsin bari 2 gun daha bekle kafani baska seylerle mesgul et sık disini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…