Ne umudu canim testin pozitifdi ovulasyon varmi elinde ondada denesen baksak.ayyy canım benim ya dua et bana .insaAllah hamileyimdir...sanirim umut etmek işime geliyor
Evet Hem aynı yaştayız hem aynı gün döndüm 32 ama bazı zamanlar değişebiliyor. 30 a düştüğü aylarda oluyor çoğunlukla 32 bakalım sabretmeye çalışıyorum ama çok fazla heyecanlıyım sanırım.
övulaayon normal testle aynı şey mi canimNe umudu canim testin pozitifdi ovulasyon varmi elinde ondada denesen baksak.
Onu bilmiyordm canm deniim. Aktardan mi aliyirsun? Ne kadar yiyorsun?15 ay oldu bana hala bende tam olarak zevk alamiyorum ama gecicek diye umut ediyorum keciboynuzu ozu yiyeli daha istekliyim ama debeyebilirsin canim.
Yok canim yumurtlama donemini takip eden testler var lh olcuyor hamilelik oldugunda ondada belli oluyor koyulasiyor cizgi elinde varsa denersin diye dedim yoksa bosver canim ama hamilesin sen kan verdiginde gorceksin.övulaayon normal testle aynı şey mi canim
Evet canim aktardan aldim soğuk islem gormus keciboynuzu ozu kansizligia herseye iyi geliyor esimde yiyor sabah aksam birde esime caksir suyu iciyorum spermlere cok iyi geliyor esimin arladasina erkek kendisi kisir demis doktor suan esi hamile keciboynuzunu balla kaaristirip yemis 3 ay sonra tuttuOnu bilmiyordm canm deniim. Aktardan mi aliyirsun? Ne kadar yiyorsun?
Evet Hem aynı yaştayız hem aynı gün döndüm 32 ama bazı zamanlar değişebiliyor. 30 a düştüğü aylarda oluyor çoğunlukla 32 bakalım sabretmeye çalışıyorum ama çok fazla heyecanlıyım sanırım.
Kac gun var bata canim ?Eşim benden heyecanlı
Beni eczaneye gönderdi
Gittim erken gebelik testi aldım şimdi
Yarın sabah yapıcam
Predictor markası 6 gün önceye kadar gösteriyomuş güya
4 gün varKac gun var bata canim ?
yaaa a valla çok heyecanlıyım. şimdi benim içinde benden bi parça olabilirmikiYok canim yumurtlama donemini takip eden testler var lh olcuyor hamilelik oldugunda ondada belli oluyor koyulasiyor cizgi elinde varsa denersin diye dedim yoksa bosver canim ama hamilesin sen kan verdiginde gorceksin.
Cok saol canmEvet canim aktardan aldim soğuk islem gormus keciboynuzu ozu kansizligia herseye iyi geliyor esimde yiyor sabah aksam birde esime caksir suyu iciyorum spermlere cok iyi geliyor esimin arladasina erkek kendisi kisir demis doktor suan esi hamile keciboynuzunu balla kaaristirip yemis 3 ay sonra tuttu
Tabiki canim tekrar idrar testi yapsana koyulugu artmismi sabah bakalimyaaa a valla çok heyecanlıyım. şimdi benim içinde benden bi parça olabilirmiki
Para tuzagi o testler resmen.Adet öncesi dönemde olduğu gibi çok şiştim ya
Göbeğim çıktı 3-4 aylık gibi
Gerçi her ay böyle olduğundan bişey de diyemiyorum
25 tl teste vereceğime kan verseydim bari hastane arka sokakta
Yani bari bişey çıksaPara tuzagi o testler resmen.
Ben de gecen ay o testlerden alacaktm. Pahali geldi almadm. Smdi ii ki almadm diyorm adet oldugum icin. Ama bu ay dayanamayip alabilirim bileYani bari bişey çıksa
Yarın görcez :)
Güya pozitifse %99 çıkıcakmış
Canim yumurtlamadan anlamiyorum ama erken ogrenme derim varsada cok kafaya takiyosun arkadaslarin bi kac tanesi hep oyle oldu. Keseyi gorene kadar neler cektiler erken ogrenmek pek iyi degil. Benin tavsiyem tabi genede sen bilirsin bari 2 gun daha bekle kafani baska seylerle mesgul et sık disini4 gün var
11 şubat yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?