- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Ne icin gittin canim ?Kızlar dr a geldım beklıyorum
Hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz.Kızlar dr a geldım beklıyorum
Kalp atısı ıcın cnmNe icin gittin canim ?
Sonucu yaz banada
evet yarın sabah yapicam insaAllah canım ben sana burdan atarimTabiki canim tekrar idrar testi yapsana koyulugu artmismi sabah bakalim
Insallah cikar canim ama daha var adete cikmayadabilir morelini yuksek tut.Yani bari bişey çıksa
Yarın görcez :)
Güya pozitifse %99 çıkıcakmış
Tamam canim bekliyorum gzel haberlerinievet yarın sabah yapicam insaAllah canım ben sana burdan atarim
amin insaAllah ne zormuş beklemekTamam canim bekliyorum gzel haberlerini
Seninkisi tatli bekleyis canim ne gzelamin insaAllah ne zormuş beklemek
darısı insaAllah sana ve senin gibi bekleyenlere.benimde durumum şaibeli o yüzden benimde hassasiyetim canım.Seninkisi tatli bekleyis canim ne gzel
Hadi bakim bekliyoruz :)Kalp atısı ıcın cnm
Amin canom benim guzel dusun yorma kendini hersey guzel olur insallah.darısı insaAllah sana ve senin gibi bekleyenlere.benimde durumum şaibeli o yüzden benimde hassasiyetim canım.
amin amin canimAmin canom benim guzel dusun yorma kendini hersey guzel olur insallah.
Bir pko kardeşliği daha :) bakalım ben kaç ay bekleyeceğimben nisan ayından beri korunmuyorum ve her ay olacak sanıyordum. bide pko var düşün yani nasıl bi kafa
Pazar oglen 12 de pik olmuştu gece 12 de silikti pazartesi başladı hassasiyet bugün iyice arttı 3. Gün bence yumurtlamadandir diye düşünüyorum 3 günde belirti olmazYumurtlamadan mi baska seyden mi acaba bak bakalim koyulasma filan olcakmi bende de tik yok bu ay
Kendini tek sanma sakın bir ay işkenceydi benim içinCanım ilk denemede ilişkiye girebilecek misiniz derken ne demek istedin bende böyle bir sıkıntı yaşadım beceremedik de ilkinde onu mu demek istedin acaba ben bir tek bizde oldu sanmıştım da :)
Suan dollenme zamanlari belli olmaz ama iyi birsey bu bakalim zamanla azalcakmi belirti herkesle farklı takilmamak lazim.Pazar oglen 12 de pik olmuştu gece 12 de silikti pazartesi başladı hassasiyet bugün iyice arttı 3. Gün bence yumurtlamadandir diye düşünüyorum 3 günde belirti olmaz
Bu ay daha yeni deniyoruz olmazsa alıcam testlerden. İlk deneme olduğu için sıkı tutuyoruz ama bakalımCanim yumurtlama gunlerini takip ediyormusun testle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?