Al canim bir arkadas vardi pkolu bu ay hamile kaldi daha garanti tabi yenisiniz henuz stres yapma sakin ol insallah cok beklemezsin bizim gibi.Bu ay daha yeni deniyoruz olmazsa alıcam testlerden. İlk deneme olduğu için sıkı tutuyoruz ama bakalım
Ayyy canim hadi insallah guzel sonuc alirsin olmazsada diger testlerini de yaptirisin bir dahaki aya calismaya baslarsin.Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Ayyy canim hadi insallah guzel sonuc alirsin olmazsada diger testlerini de yaptirisin bir dahaki aya calism
Insallah canim yaa Allah’in izniyleAyyy canim hadi insallah guzel sonuc alirsin olmazsada diger testlerini de yaptirisin bir dahaki aya calismaya baslarsin.
Canim yumurtlamadan anlamiyorum ama erken ogrenme derim varsada cok kafaya takiyosun arkadaslarin bi kac tanesi hep oyle oldu. Keseyi gorene kadar neler cektiler erken ogrenmek pek iyi degil. Benin tavsiyem tabi genede sen bilirsin bari 2 gun daha bekle kafani baska seylerle mesgul et sık disini
Benimde 2. Ayım canım inş allah bu ay bize bebişlerimizi bağışlar allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş.Bende pko yok aslında olmaması için sebepte yok ama işte rabbim ne zaman isterse...Bende bu ay klomen tedavisi goruyorum ama 2. Ayim bu. Regl ime 15 gun var. Pkolu oldugum icin 5 senedir bebek tedavisi goruyorum ve hic yanit alamadm insallah artik bu ay olur. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Ilac kullanmadan regl olamiyorum ben. Umarim ise yarar pek umudum da kalmadi artik ama rabbim ol drse olur elbetBenimde 2. Ayım canım inş allah bu ay bize bebişlerimizi bağışlar allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş.Bende pko yok aslında olmaması için sebepte yok ama işte rabbim ne zaman isterse...
Peki tavsiyenize uyacağım.şuanda stres yapmıyorum pek ama ya adet görürsem diyede biraz endişelenmiyo değilim. Umarım sizde daha fazla beklemezsinizAl canim bir arkadas vardi pkolu bu ay hamile kaldi daha garanti tabi yenisiniz henuz stres yapma sakin ol insallah cok beklemezsin bizim gibi.
Bi iki gun daha oyala bence canim eger yapabiliyosanYa ben de hem istiyorum hem istemiyorum erken öğrenmeyi
Dediklerin doğru
İnsan kendini yer
Ama eşim çok ısrarcı
Adam benden heyecanlı çıktı
Hadi gozun aydin canim iyi cikar sonuclarinda insallah. Kalbi bende 7+4 te duydum daha erken acele etmeKalp atısını duyamadm ama gordm bebegın kalbının attını hareket edıyodu 6+5 cıktı ultrason bes gun yanılabılır dedı dr kan ve ıdrar verdim vıtamınlere bakcakmıs ıkı haftaua gel dedı tekrar ılıskı uc aya kdr yasak nolur nolmaz dedı
9 gun once 6+1 dı 6+5 cıkması sacma oldu yanılma payıı barmıs devkete gıttım ultrasonda ses cıkmıyomus ama kalbının kasılıp attını gördm cok guzeldı yaramaza bak oturmus takılıyo kaynanama soyledm buarada esım ıstedı artıkHadi gozun aydin canim iyi cikar sonuclarinda insallah. Kalbi bende 7+4 te duydum daha erken acele etme
Iyi yapmissiniz canim soyle tabi ki oyle saklayip sakinmakta iyi degil bosver. Icini ferah tut :))9 gun once 6+1 dı 6+5 cıkması sacma oldu yanılma payıı barmıs devkete gıttım ultrasonda ses cıkmıyomus ama kalbının kasılıp attını gördm cok guzeldı yaramaza bak oturmus takılıyo kaynanama soyledm buarada esım ıstedı artık
Hadi hayırlısı cnm birisi bitki çayı tüketme demiş ben de hep ıhlamur içerim bırakayım bari bata kadarAdete yakinda beyaz akinti oluyor rahim kendini temizliyor bazilarindada gebelikden dolayı oluyor nedeni tam bilinemiyor. Seninle ayni gunu bekliyoruz 27 subat.
Klomenle oldun mu peki gününde bi de özel olmazsa kilo da önemli tabi..Ilac kullanmadan regl olamiyorum ben. Umarim ise yarar pek umudum da kalmadi artik ama rabbim ol drse olur elbet
Krıstal hücre 9Iyi yapmissiniz canim soyle tabi ki oyle saklayip sakinmakta iyi degil bosver. Icini ferah tut :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?