Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

Bu ay daha yeni deniyoruz olmazsa alıcam testlerden. İlk deneme olduğu için sıkı tutuyoruz ama bakalım
Al canim bir arkadas vardi pkolu bu ay hamile kaldi daha garanti tabi yenisiniz henuz stres yapma sakin ol insallah cok beklemezsin bizim gibi.

Ayyy canim hadi insallah guzel sonuc alirsin olmazsada diger testlerini de yaptirisin bir dahaki aya calismaya baslarsin.

Ya ben de hem istiyorum hem istemiyorum erken öğrenmeyi
Dediklerin doğru
İnsan kendini yer
Ama eşim çok ısrarcı
Adam benden heyecanlı çıktı

Kızlar bende klomen tedavisi görüyorum.Bir kaç ay önce ovulasyon testi yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu bu ay ilk defa çizgiler çıktı(ilk etapta silik) var mı fotoya bakıp yüreğimi ferahlatacak 1 senedir bebek istiyoruz ama rabbim işte ne zaman isterse o zaman olur

Eklentiler

• 5DD0C4B2-730E-497B-B249-99C71E70356D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 66
Bende bu ay klomen tedavisi goruyorum ama 2. Ayim bu. Regl ime 15 gun var. Pkolu oldugum icin 5 senedir bebek tedavisi goruyorum ve hic yanit alamadm insallah artik bu ay olur. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Bende bu ay klomen tedavisi goruyorum ama 2. Ayim bu. Regl ime 15 gun var. Pkolu oldugum icin 5 senedir bebek tedavisi goruyorum ve hic yanit alamadm insallah artik bu ay olur. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Benimde 2. Ayım canım inş allah bu ay bize bebişlerimizi bağışlar allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş.Bende pko yok aslında olmaması için sebepte yok ama işte rabbim ne zaman isterse...

Benimde 2. Ayım canım inş allah bu ay bize bebişlerimizi bağışlar allah kucaklarımızı boş bırakmaz inş.Bende pko yok aslında olmaması için sebepte yok ama işte rabbim ne zaman isterse...
Ilac kullanmadan regl olamiyorum ben. Umarim ise yarar pek umudum da kalmadi artik ama rabbim ol drse olur elbet

İyi akşamlar canm misafirim vardı bugün giremedim nete @kumral60 sen ne yaptın tatlım test yapayım diyorsun bugün için

Kalp atısını duyamadm ama gordm bebegın kalbının attını hareket edıyodu 6+5 cıktı ultrason bes gun yanılabılır dedı dr kan ve ıdrar verdim vıtamınlere bakcakmıs ıkı haftaua gel dedı tekrar ılıskı uc aya kdr yasak nolur nolmaz dedı

Al canim bir arkadas vardi pkolu bu ay hamile kaldi daha garanti tabi yenisiniz henuz stres yapma sakin ol insallah cok beklemezsin bizim gibi.
Peki tavsiyenize uyacağım.şuanda stres yapmıyorum pek ama ya adet görürsem diyede biraz endişelenmiyo değilim. Umarım sizde daha fazla beklemezsiniz

Kızlaaar akşamları hep adet sancısı gibi çekiyorum o kadar şiddetli değil tabi 3 gündür var bu... istenmeyen bat 2 Mart ... çok korkuyorum yine adet olmaktan

Hadi gozun aydin canim iyi cikar sonuclarinda insallah. Kalbi bende 7+4 te duydum daha erken acele etme

Hadi gozun aydin canim iyi cikar sonuclarinda insallah. Kalbi bende 7+4 te duydum daha erken acele etme
9 gun once 6+1 dı 6+5 cıkması sacma oldu yanılma payıı barmıs devkete gıttım ultrasonda ses cıkmıyomus ama kalbının kasılıp attını gördm cok guzeldı yaramaza bak oturmus takılıyo kaynanama soyledm buarada esım ıstedı artık

Eklentiler

• 6C813293-D343-41D7-A621-F5BE71C99649.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 8932EB54-1691-424E-8084-01F692551FE2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 50
  • ADA1A3D9-C08A-4FEE-B827-95862693FC2A.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 41
Iyi yapmissiniz canim soyle tabi ki oyle saklayip sakinmakta iyi degil bosver. Icini ferah tut :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…