Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Krıstal hücre 9
Erıkrosıt 7
Lokosıt 5
Yassı epıtel 6
Bakterı 21. Kızlar bunlar cıktı ıdarada yarın hemen dr a gıdım dımı

Yarın batpas rengi çok çok az lekelenmem var belim agrıyor ve ayaklarım ellerim buz gb beklemek zor iş

Kızlar benim artık umudum kalmadı çocuğum olmayacak gibi hissediyorum 1 yılı geçti bu ay adetime 2 gün kaldı test yaptım silik bir çizgi bile yok iki saat evirip çevirdim biliyordum aslında çıkmayacak işte bir umut adet belirtilerimi de yaşıyorum. Artık bir şey yapmıyorum kafaya takmayım diye siteye de girmiyordum birden içimi boşaltmak geldi bu konu çok daralttı beni bu arada benim bir sorunum yok eşimde sperm hareketliliğinde az bir yavaşlık var doktor o da engel değil demişti.

Korkma hiç . 6. Haftadan sonra cok sık olurmuş bebek mesaneye baskı yaptığı için. Bol su iç yarına kadar kendiliğinden bile suyla atarsın
Ama sureklı yapıskan akıntılarm var kasık ahrılarm bıkacgndr var ıdrarı tutmamak alzmmıs ama işteyken bes dk da bır gıdemıyon

Kafaya takmak üzülmek en büyük etken doktora gidip 1 seneyi gecti dersen belki tedavi sürecine baslarsınız

Kafaya takmak üzülmek en büyük etken doktora gidip 1 seneyi gecti dersen belki tedavi sürecine baslarsınız
Bu süreçte 5 doktora gittim hepsi her şey yolunda senin çocuğun olur dediler eşin gitsin dediler eşim gitti tedavi uygulamadılar gerek yok diye şimdi bir yıl dolduğu için gidecem sorun yok beni denek gibi kullanmalarından korkuyorum sorun yokken başka sorunlar çıkabilir ortaya bazı ilaç veriyorlarmış doktor dedi o da kist yapabilir demişti.

İyi akşamlar canm misafirim vardı bugün giremedim nete @kumral60 sen ne yaptın tatlım test yapayım diyorsun bugün için
Iyi aksamlar canim yaptım ama silik cikti ovulasyon testi atmadim o yuzden bende simdi spordan geldim pert oldum resmen yorgunluktan ama hala hicbir belirtim yok.

Canim bende senin gibiyim ama asla umudumu kaybetmiyorum doktorlar hep sorun yok dedi meger 1 sene dolmadan bakmiyorlarmis cuma gidicem 1 senedir olmuyor diycem hormon testi yaptircam esimede baktircaz bu arada esine keciboynuzu ozu ve caksir koku suyu icir cok iyi geliyor kendinde keciboynuzu ozu tuket yararini hemen anliycaksin.

Doğru doktor biraz da şans işi haklısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…