Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size bir şey soracağım

Kesin olarak yumurtlamanın olduğu tarihi bildiğimizi düşünüyorsak illaki 14 gün sonra regl olunur mu?

Yani demek istediğim şu 1 şubatta yumurtlama oldu diyelim ama 15 şubatta adet gelmedi, 10 gün gecikti mesela

Böyle bişey mümkün mü? Yoksa yumurtlama olduktan sonra o yumurta 14 günde illaki atılır mı?

Söz verdim sabah yapıcam diye
Şimdi yap diye tutturdu çıkmaz dedim artık
Valla fenalık geldi beklemekten de zaten
Bi belirti falan olsaydı bari
Hiç mi bi şey olmaz

Adet belirtim bile yok
O zaman yap gitsin adami kirma bari banada yaz sabah yapipta :)

Canım yılbaşında ikisine de başladık hem keci boynuzu hem çakşır kökü suyunu ıciriyorum benim iki kere bakıldı hormon testine sıkıntı yok dendi bütün değerler normal

Ben de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabiki

Geciyor gunler canim Allah saglik versin ben spora basladim kafa dagitiyorum ama cok yorucu bazende bebek olsa zarar verirmi diye düşünüyorum.
Beni anlatmışsın canım bende her yaptığım şeyde diyorum acaba var mı bişey ya bişey olursa diye..

Canım yılbaşında ikisine de başladık hem keci boynuzu hem çakşır kökü suyunu ıciriyorum benim iki kere bakıldı hormon testine sıkıntı yok dendi bütün değerler normal
Rahim filmi cekildimi canim birde ovulasyon gunlerini takip ediyor musun?

Beni anlatmışsın canım bende her yaptığım şeyde diyorum acaba var mı bişey ya bişey olursa diye..
Anne olmadan dusuncelerimiz basliyor canim ama yapmadan da kafami dagitamiyorum evde olduğum icin birseylerle mesgul olmak iyi geliyor.

Ben de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabiki
Aktardn aldim soguk islem gormus ozunu tabi bana da iyi geldi kansizlik var esine caksirda al spermlere cok iyi geliyor cnm.

Anne olmadan dusuncelerimiz basliyor canim ama yapmadan da kafami dagitamiyorum evde olduğum icin birseylerle mesgul olmak iyi geliyor.
Bende spor yapıyordum ama bu sıra hafif yapıyorum yürüyüş hafif bisiklet falan platese ara verdim ağırlık çalışmıyorum. Sizde karın kaslarını kasmadan hafif yapın bence

Bende spor yapıyordum ama bu sıra hafif yapıyorum yürüyüş hafif bisiklet falan platese ara verdim ağırlık çalışmıyorum. Sizde karın kaslarını kasmadan hafif yapın bence
Platese haftaya gecicem adet olmus olurum eger hamilelik olmazsa devan ederim olursada hamile platesi varmis ama benim esim kesinlikle gondermez birsey olur diye keske olsada yapmasam.

Bende hic korunmadim ama is yogunlugundan cok sk iliski olmuyordu 5 aydir takipteyim ovulaayonla ama olmadi bu cumada doktora gitcez.
İlk defa doktora gidiyorsanız bence 1 sene diyin çünkü ondan önce çok işlem yapmıyorlar.Ben hazirandan beri uğraşıyorum ilk gittiğimde hiç bişey yapmadılar artık tak etti canıma 1 senedir dedim klomen verdiler ilk ay tutmadı bu ay 2. Ayım inş rabbim bu ay yüzümü güldürür

Platese haftaya gecicem adet olmus olurum eger hamilelik olmazsa devan ederim olursada hamile platesi varmis ama benim esim kesinlikle gondermez birsey olur diye keske olsada yapmasam.
Keşke ... bende artık olmayacak gibi moddladım kendimi olursa sevinirim hiç değilse böyle hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…