O zaman yap gitsin adami kirma bari banada yaz sabah yapipta :)Söz verdim sabah yapıcam diye
Şimdi yap diye tutturdu çıkmaz dedim artık
Valla fenalık geldi beklemekten de zaten
Bi belirti falan olsaydı bari
Hiç mi bi şey olmaz
Adet belirtim bile yok
Tamam Yazarım buraya bence negatif olur ama napiyim gönlü olsun artık eşimin deO zaman yap gitsin adami kirma bari banada yaz sabah yapipta :)
Canım yılbaşında ikisine de başladık hem keci boynuzu hem çakşır kökü suyunu ıciriyorum benim iki kere bakıldı hormon testine sıkıntı yok dendi bütün değerler normalCanim bende senin gibiyim ama asla umudumu kaybetmiyorum doktorlar hep sorun yok dedi meger 1 sene dolmadan bakmiyorlarmis cuma gidicem 1 senedir olmuyor diycem hormon testi yaptircam esimede baktircaz bu arada esine keciboynuzu ozu ve caksir koku suyu icir cok iyi geliyor kendinde keciboynuzu ozu tuket yararini hemen anliycaksin.
Ben de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabikiCanim bende senin gibiyim ama asla umudumu kaybetmiyorum doktorlar hep sorun yok dedi meger 1 sene dolmadan bakmiyorlarmis cuma gidicem 1 senedir olmuyor diycem hormon testi yaptircam esimede baktircaz bu arada esine keciboynuzu ozu ve caksir koku suyu icir cok iyi geliyor kendinde keciboynuzu ozu tuket yararini hemen anliycaksin.
Beni anlatmışsın canım bende her yaptığım şeyde diyorum acaba var mı bişey ya bişey olursa diye..Geciyor gunler canim Allah saglik versin ben spora basladim kafa dagitiyorum ama cok yorucu bazende bebek olsa zarar verirmi diye düşünüyorum.
Rahim filmi cekildimi canim birde ovulasyon gunlerini takip ediyor musun?Canım yılbaşında ikisine de başladık hem keci boynuzu hem çakşır kökü suyunu ıciriyorum benim iki kere bakıldı hormon testine sıkıntı yok dendi bütün değerler normal
Anne olmadan dusuncelerimiz basliyor canim ama yapmadan da kafami dagitamiyorum evde olduğum icin birseylerle mesgul olmak iyi geliyor.Beni anlatmışsın canım bende her yaptığım şeyde diyorum acaba var mı bişey ya bişey olursa diye..
Aktardn aldim soguk islem gormus ozunu tabi bana da iyi geldi kansizlik var esine caksirda al spermlere cok iyi geliyor cnm.Ben de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabiki
Iyi dusun iyi olsun insallah canim ben olumlu dusunuyorum senin adina :))Tamam Yazarım buraya bence negatif olur ama napiyim gönlü olsun artık eşimin de
Siz ne kadardır deniyordunuzAktardn aldim soguk islem gormus ozunu tabi bana da iyi geldi kansizlik var esine caksirda al spermlere cok iyi geliyor cnm.
Cnm baksana yaTahlil kağıdını görmem lazım canım. Değer aralığı herkeste aynı olmaz.
Bende spor yapıyordum ama bu sıra hafif yapıyorum yürüyüş hafif bisiklet falan platese ara verdim ağırlık çalışmıyorum. Sizde karın kaslarını kasmadan hafif yapın benceAnne olmadan dusuncelerimiz basliyor canim ama yapmadan da kafami dagitamiyorum evde olduğum icin birseylerle mesgul olmak iyi geliyor.
Canım biz keçiboynuzu kür yapıyorum her gün taze olarakBen de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabiki
Platese haftaya gecicem adet olmus olurum eger hamilelik olmazsa devan ederim olursada hamile platesi varmis ama benim esim kesinlikle gondermez birsey olur diye keske olsada yapmasam.Bende spor yapıyordum ama bu sıra hafif yapıyorum yürüyüş hafif bisiklet falan platese ara verdim ağırlık çalışmıyorum. Sizde karın kaslarını kasmadan hafif yapın bence
Rahim filmi doktor 1 yıl dolsun öyle dedi evet canım ovulasyon testi aldım hem takip ediyorumRahim filmi cekildimi canim birde ovulasyon gunlerini takip ediyor musun?
İlk defa doktora gidiyorsanız bence 1 sene diyin çünkü ondan önce çok işlem yapmıyorlar.Ben hazirandan beri uğraşıyorum ilk gittiğimde hiç bişey yapmadılar artık tak etti canıma 1 senedir dedim klomen verdiler ilk ay tutmadı bu ay 2. Ayım inş rabbim bu ay yüzümü güldürürBende hic korunmadim ama is yogunlugundan cok sk iliski olmuyordu 5 aydir takipteyim ovulaayonla ama olmadi bu cumada doktora gitcez.
Keşke ... bende artık olmayacak gibi moddladım kendimi olursa sevinirim hiç değilse böyle hayal kırıklığı olacak diye korkuyorumPlatese haftaya gecicem adet olmus olurum eger hamilelik olmazsa devan ederim olursada hamile platesi varmis ama benim esim kesinlikle gondermez birsey olur diye keske olsada yapmasam.
İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız canımCanım biz keçiboynuzu kür yapıyorum her gün taze olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?