Canim istersen maydonoz sut buhari var onu arastir tüpler de tikaniklik varsa iyi geliyormus akintiya filanda ben denedim ama bende akinti filan olmadi biraktim bizde de insallah sorun çıkmaz kafani rahatlatsan belki daha kolay olur hersey bir problemin yok cok sukur.Rahim filmi doktor 1 yıl dolsun öyle dedi evet canım ovulasyon testi aldım hem takip ediyorum
Olucak canim kafani rahat tut bizimde yuzumuz gulucek morelini yuksek tut.Keşke ... bende artık olmayacak gibi moddladım kendimi olursa sevinirim hiç değilse böyle hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum
Hadi ya peki kaç ay olmuştu olmayalı.ama gerçekten haklısınız doktora 9 aylık evliyim dediğimde hormonlarıma bile bakmaya tenezzül etmediİlk defa doktora gidiyorsanız bence 1 sene diyin çünkü ondan önce çok işlem yapmıyorlar.Ben hazirandan beri uğraşıyorum ilk gittiğimde hiç bişey yapmadılar artık tak etti canıma 1 senedir dedim klomen verdiler ilk ay tutmadı bu ay 2. Ayım inş rabbim bu ay yüzümü güldürür
İnşallah :) burda böyle paylaşmak çok destek oluyor. Motive ediyorOlucak canim kafani rahat tut bizimde yuzumuz gulucek morelini yuksek tut.
Selam peki rahim filmi çekildin mi cnmCanım yılbaşında ikisine de başladık hem keci boynuzu hem çakşır kökü suyunu ıciriyorum benim iki kere bakıldı hormon testine sıkıntı yok dendi bütün değerler normal
Bana da cok iyi geliyor zaman geçmiyor yoksa herseyide sorabiliyoruz rahat rahat kisa zamandada guzel haberlerimizi veririz :))İnşallah :) burda böyle paylaşmak çok destek oluyor. Motive ediyor
UmarımBana da cok iyi geliyor zaman geçmiyor yoksa herseyide sorabiliyoruz rahat rahat kisa zamandada guzel haberlerimizi veririz :))
Anladım cnm bakalım bekleyip göreceğizBen de bir arkadasa dedim bitki cayi tuketme diye canim cok severim ben icmeyi ama yumurtlamadan sonra birakiyorum bazi bitkiler sokucu ozelliginden teklikeli.
Benim doktorum 6ay sonra çekelim demişti ki öyle de yaptık... ama yaştan dolayı da hemen olsun diyorum 30 olucam artıkRahim filmi doktor 1 yıl dolsun öyle dedi evet canım ovulasyon testi aldım hem takip ediyorum
Aynen öyle belki ilk zamanlar herhngi bir tedavi sağlansaydı şimdiye hamile kalmıştım o yüzden bence siz de diyin 1 semeyi geçti diyeHadi ya peki kaç ay olmuştu olmayalı.ama gerçekten haklısınız doktora 9 aylık evliyim dediğimde hormonlarıma bile bakmaya tenezzül etmedi
Kendini çok zorlamadan ters hareketler yapmadan yaparsan zarar vermez bence canimGeciyor gunler canim Allah saglik versin ben spora basladim kafa dagitiyorum ama cok yorucu bazende bebek olsa zarar verirmi diye düşünüyorum.
Evet çok mantıklı yapacağımAynen öyle belki ilk zamanlar herhngi bir tedavi sağlansaydı şimdiye hamile kalmıştım o yüzden bence siz de diyin 1 semeyi geçti diye
Iyi dusun iyi olsun insallah canim ben olumlu dusunuyorum senin adina :))
Enfeksiyondan şüphelenerek gitmişsiniz heralde. Sadece enfeksiyona sebep olacak şeylere bakılmış. Bakteri bulunmuş. İlaç yazdı mı doktorCnm baksana ya
Dugunumuz olmasa hic takmiycamda evlendikten sonra kilo aldim vermem lazim dugune kadar canim bebek olsa gobusu sala sala oynardimKendini çok zorlamadan ters hareketler yapmadan yaparsan zarar vermez bence canim
Iyi geceler canimTeşekkür ederim arkadaşım
İyi geceler herkese
Yarın mutlu bir gün olsun...
Kilo vermek iyidir canım daha sağlıklı hamile kalırsan dahada alacaksın üstüne bir daha çok zorlanirsin yaa indallah olsun artık kız bi biz kaldık:))Dugunumuz olmasa hic takmiycamda evlendikten sonra kilo aldim vermem lazim dugune kadar canim bebek olsa gobusu sala sala oynardim))
Valla ya bir biz kaldik canimKilo vermek iyidir canım daha sağlıklı hamile kalırsan dahada alacaksın üstüne bir daha çok zorlanirsin yaa indallah olsun artık kız bi biz kaldık:))
Sorma benim içimdeki sesde seninkiyle aynı kafada bakalim inşallah çok uzun sürmez ya millet ilk geceden kalıyor diyorum hic mi denk gelmez bu kadar ay anlamadım ki:)Valla ya bir biz kaldik canim)) yeni gelenlerde hamile kaldi bahtsiz bedevileriz. Icimden bir ses en sona benim kalcagimi söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?