Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi doktor 1 yıl dolsun öyle dedi evet canım ovulasyon testi aldım hem takip ediyorum
Canim istersen maydonoz sut buhari var onu arastir tüpler de tikaniklik varsa iyi geliyormus akintiya filanda ben denedim ama bende akinti filan olmadi biraktim bizde de insallah sorun çıkmaz kafani rahatlatsan belki daha kolay olur hersey bir problemin yok cok sukur.

Hadi ya peki kaç ay olmuştu olmayalı.ama gerçekten haklısınız doktora 9 aylık evliyim dediğimde hormonlarıma bile bakmaya tenezzül etmedi

Hadi ya peki kaç ay olmuştu olmayalı.ama gerçekten haklısınız doktora 9 aylık evliyim dediğimde hormonlarıma bile bakmaya tenezzül etmedi
Aynen öyle belki ilk zamanlar herhngi bir tedavi sağlansaydı şimdiye hamile kalmıştım o yüzden bence siz de diyin 1 semeyi geçti diye

Reactions: 114
Dugunumuz olmasa hic takmiycamda evlendikten sonra kilo aldim vermem lazim dugune kadar canim bebek olsa gobusu sala sala oynardim ))
Kilo vermek iyidir canım daha sağlıklı hamile kalırsan dahada alacaksın üstüne bir daha çok zorlanirsin yaa indallah olsun artık kız bi biz kaldık:))

Kilo vermek iyidir canım daha sağlıklı hamile kalırsan dahada alacaksın üstüne bir daha çok zorlanirsin yaa indallah olsun artık kız bi biz kaldık:))
Valla ya bir biz kaldik canim )) yeni gelenlerde hamile kaldi bahtsiz bedevileriz. Icimden bir ses en sona benim kalcagimi söylüyor.

Valla ya bir biz kaldik canim )) yeni gelenlerde hamile kaldi bahtsiz bedevileriz. Icimden bir ses en sona benim kalcagimi söylüyor.
Sorma benim içimdeki sesde seninkiyle aynı kafada bakalim inşallah çok uzun sürmez ya millet ilk geceden kalıyor diyorum hic mi denk gelmez bu kadar ay anlamadım ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…