Ben zaten onu da hic anlamıyorumSorma benim içimdeki sesde seninkiyle aynı kafada bakalim inşallah çok uzun sürmez ya millet ilk geceden kalıyor diyorum hic mi denk gelmez bu kadar ay anlamadım ki:)
Çok bekletiyor yaramazlar bizi hem anne olalım hem teyze artık sabır kalmadı inşallah canım:)Ben zaten onu da hic anlamıyorum) bizim spermcikler nereye gidiyor acaba bilemedim yonleri sasmis sanirim. Ayni anda kaliyormusuz birde ne gzel olur ama bak bebisleri alicaz kucagimiza bu gunleri konuscaz gulucez en kisa zamanda gelcek bizim meleklerimiz.
Amin canim benim gelsinlerde acisini cikaririz operek bende senin sayende teyze olcam kiz kardes yok:)Çok bekletiyor yaramazlar bizi hem anne olalım hem teyze artık sabır kalmadı inşallah canım:)
Inşallah canım bende varda daha küçük 17 yaşında oo ben teyze olana kadar sayende erken olcam acısını çok fena cikarcaz operek artık:))Amin canim benim gelsinlerde acisini cikaririz operek bende senin sayende teyze olcam kiz kardes yok:)
Ayy yerim onlari ben ya insallah yuz yuze gorusmekte nasip olur bebislerimizle beraberInşallah canım bende varda daha küçük 17 yaşında oo ben teyze olana kadar sayende erken olcam acısını çok fena cikarcaz operek artık:))
Yok kız normal yedı tup kan aldı ıdrarda ver dedı akıntımmvar dedm rutın hamılelıkte yapılan seylerı yaptı ıste dr cıkmstı tahlıl cokınva baska dr a gıdıcem dort gun yok dr cok fazlaEnfeksiyondan şüphelenerek gitmişsiniz heralde. Sadece enfeksiyona sebep olacak şeylere bakılmış. Bakteri bulunmuş. İlaç yazdı mı doktor
Guzel haberler ver bize :)Günaydın
Sabahın köründe uyandım
Güya test yapıcam ama her sabah tuvalete koşarak giden ben, şu an çişim yok
az daha bekliyim bari
Guzel haberler ver bize :)
Bir pko kardeşliği daha :) bakalım ben kaç ay bekleyeceğim
Amin hepimize inşallahRabbim tez vakitte versin bebişini.
Olsun her ay yeni bir umut bizim için üzülmeyinBat a 3 gün var
Sonuç gördüğünüz üzere erken gebelik testinde de negatif
Amann ben çok sıkıldım daha ilk aydan
Uğraşamıcam bu işle
Günlük rutinime dönüyorum
Test mest daha da yapmam
Zaten regl emareleri başladı bende. dün akşam belgesellerdeki böcekler için falan ağladım.
Umarım diğer herkesin olumlu olur
Eki Görüntüle 2114503
yani pek üzülmedim de planlarım çöktü :)Olsun her ay yeni bir umut bizim için üzülmeyin
yani pek üzülmedim de planlarım çöktü :)
bi ay daha deniycem sonra korunmaya başlarız çünkü tayin vs durumlarımız var eşimle ayrı kalabiliriz.
bence de korunma tatlım ben o hatayı 4 yıl önce yaptım şimdi uğraşıyorum olacaksa olur sen engel olma en kötü tayin olmazsa doğum izni alırsın tayin olana kadar. biraz sıkıntı çekersin gebelikte yanlızlıktan ama olmama durumunun eziyeti daha fena inan bana.yani pek üzülmedim de planlarım çöktü :)
bi ay daha deniycem sonra korunmaya başlarız çünkü tayin vs durumlarımız var eşimle ayrı kalabiliriz.
Tebrikler canımm bence kesin hamilelik var bir an önce ver kanını=)kızlar iki tarih arasında yaptığım testlerim kan vermenin zamanı geldi sanirim .diğer gruptaki kızlar bayağı artık belli olmuş dedilerEki Görüntüle 2114530
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?