Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma benim içimdeki sesde seninkiyle aynı kafada bakalim inşallah çok uzun sürmez ya millet ilk geceden kalıyor diyorum hic mi denk gelmez bu kadar ay anlamadım ki:)
Ben zaten onu da hic anlamıyorum ) bizim spermcikler nereye gidiyor acaba bilemedim yonleri sasmis sanirim. Ayni anda kaliyormusuz birde ne gzel olur ama bak bebisleri alicaz kucagimiza bu gunleri konuscaz gulucez en kisa zamanda gelcek bizim meleklerimiz.

Çok bekletiyor yaramazlar bizi hem anne olalım hem teyze artık sabır kalmadı inşallah canım:)

Amin canim benim gelsinlerde acisini cikaririz operek bende senin sayende teyze olcam kiz kardes yok:)
Inşallah canım bende varda daha küçük 17 yaşında oo ben teyze olana kadar sayende erken olcam acısını çok fena cikarcaz operek artık:))

Inşallah canım bende varda daha küçük 17 yaşında oo ben teyze olana kadar sayende erken olcam acısını çok fena cikarcaz operek artık:))
Ayy yerim onlari ben ya insallah yuz yuze gorusmekte nasip olur bebislerimizle beraber senle sohbet cok gzel birakasim gelmiyor ama benimkisi uyudu bende yatayim canim iyi geceler yarin gorusuruz.

Enfeksiyondan şüphelenerek gitmişsiniz heralde. Sadece enfeksiyona sebep olacak şeylere bakılmış. Bakteri bulunmuş. İlaç yazdı mı doktor
Yok kız normal yedı tup kan aldı ıdrarda ver dedı akıntımmvar dedm rutın hamılelıkte yapılan seylerı yaptı ıste dr cıkmstı tahlıl cokınva baska dr a gıdıcem dort gun yok dr cok fazla

Bat a 3 gün var
Sonuç gördüğünüz üzere erken gebelik testinde de negatif

Amann ben çok sıkıldım daha ilk aydan
Uğraşamıcam bu işle
Günlük rutinime dönüyorum
Test mest daha da yapmam
Zaten regl emareleri başladı bende. dün akşam belgesellerdeki böcekler için falan ağladım.

Umarım diğer herkesin olumlu olur

Olsun her ay yeni bir umut bizim için üzülmeyin

yani pek üzülmedim de planlarım çöktü :)
bi ay daha deniycem sonra korunmaya başlarız çünkü tayin vs durumlarımız var eşimle ayrı kalabiliriz.

bence hiç korunmayın. bende tayin için nikahı erken yapmıştım.. eşimin şehrine gidemedim, eşim istifa etti benım yanıma geldi.
ama ayrı şehirlerde olsaydık da korunmayacaktım. su akar yolunu bulur. Allaha bırak.

yani pek üzülmedim de planlarım çöktü :)
bi ay daha deniycem sonra korunmaya başlarız çünkü tayin vs durumlarımız var eşimle ayrı kalabiliriz.
bence de korunma tatlım ben o hatayı 4 yıl önce yaptım şimdi uğraşıyorum olacaksa olur sen engel olma en kötü tayin olmazsa doğum izni alırsın tayin olana kadar. biraz sıkıntı çekersin gebelikte yanlızlıktan ama olmama durumunun eziyeti daha fena inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…