Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu sabrınıza hayranım yahu... bana 1 hafta bekle dediler 2 gün geçti yarın gidip yaptırasım var. bi önceki kanı da adete 4 gun kala verdiydim
ayyy evet herkes sabirlisin diyor.ama doktorunda hamile değilsin demesinden korkuyorum en azından değerlerim yukselsin:)))))

KOrfezdeyim canm annemin dr demet boyacı bende ona gitmeyi düşünüyrm

Kızlar yardımcı olurmusunuz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 17 gün kanamam oldu. Dr adet tarihin değişmez eski tarihlerle devam eder değişiklik olmaz dedi suan 14 gün geciktim. Gecen hafta gittim kan verdim gebelik görünmüyordu. Böyle olan varmı normal mi olanlar

Kimyasal gebelikte adet illa ki gecikir o nasıl doktormuş. 40 günden önce adet olmaz pek.

Kimyasal gebelikte adet illa ki gecikir o nasıl doktormuş. 40 günden önce adet olmaz pek.

Ya hormonlarda bi sıkıntı vardır canım ya da gebelik vardır. 14ncü günde adetin gelmesi lazım.

Benim de bat 6 mart.bu sekizinci ayım.bakalım bu ay olacak mı.soğan kürü kullanıyorum şu an.adetin yedinci günü başladım sabah akşam içiyorum.ama bende öyle aşırı akıntı yada ağrı olmadı.bata 12 gün kaldı ve sağ kasığımda hala yumurtluyormuşum gibi ara ara ağrı oluyor.hayırlısı olsun bakalım.ha birde hergün kenzül arş duasını okuyorum.rabbim büyük doğal yoldan inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…