kızlar iki tarih arasında yaptığım testlerim kan vermenin zamanı geldi sanirim .diğer gruptaki kızlar bayağı artık belli olmuş dedilerEki Görüntüle 2114530
insaAllah dualrinizi beklerim .rabbim isteyisteyen herkese versin insaAllahkanda en az 50 60 çıkar senin :) hayırlı olsun
şu sabrınıza hayranım yahu... bana 1 hafta bekle dediler 2 gün geçti yarın gidip yaptırasım var. bi önceki kanı da adete 4 gun kala verdiydimyarın vercemn canım çok heycanliyim
ayyy evet herkes sabirlisin diyor.ama doktorunda hamile değilsin demesinden korkuyorum en azından değerlerim yukselsin:)))))şu sabrınıza hayranım yahu... bana 1 hafta bekle dediler 2 gün geçti yarın gidip yaptırasım var. bi önceki kanı da adete 4 gun kala verdiydim
KOrfezdeyim canm annemin dr demet boyacı bende ona gitmeyi düşünüyrmİzmit kadın Doğum hastanesi var canım özel. Demet boyacı var orda. Ona gidiyorum memnunum. Devlette de 2 doktor var beğendiğim Alikahya'daki kadın Doğumda ama, devlet hastanesinde kadın Doğumcu yok biliyorsundur. SEKA'ya bağlı olarak yürüyüş yolunda var bi doktor o kadar. Gitmek istersen onların adını da veririm. Kocaeli'nin neresindesin ?
AMİNNNinsaAllah dualrinizi beklerim .rabbim isteyisteyen herkese versin insaAllah
Muhteşem bi doktor yaa. Çok seviyorum. Doğumumu da ona yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatları makul.KOrfezdeyim canm annemin dr demet boyacı bende ona gitmeyi düşünüyrm
Kimyasal gebelikte adet illa ki gecikir o nasıl doktormuş. 40 günden önce adet olmaz pek.Kızlar yardımcı olurmusunuz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 17 gün kanamam oldu. Dr adet tarihin değişmez eski tarihlerle devam eder değişiklik olmaz dedi suan 14 gün geciktim. Gecen hafta gittim kan verdim gebelik görünmüyordu. Böyle olan varmı normal mi olanlar
Kimyasal gebelikte adet illa ki gecikir o nasıl doktormuş. 40 günden önce adet olmaz pek.Kızlar yardımcı olurmusunuz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 17 gün kanamam oldu. Dr adet tarihin değişmez eski tarihlerle devam eder değişiklik olmaz dedi suan 14 gün geciktim. Gecen hafta gittim kan verdim gebelik görünmüyordu. Böyle olan varmı normal mi olanlar
Ya hormonlarda bi sıkıntı vardır canım ya da gebelik vardır. 14ncü günde adetin gelmesi lazım.Size bir şey soracağım
Kesin olarak yumurtlamanın olduğu tarihi bildiğimizi düşünüyorsak illaki 14 gün sonra regl olunur mu?
Yani demek istediğim şu 1 şubatta yumurtlama oldu diyelim ama 15 şubatta adet gelmedi, 10 gün gecikti mesela
Böyle bişey mümkün mü? Yoksa yumurtlama olduktan sonra o yumurta 14 günde illaki atılır mı?
Güzel haberlerini bekliyorum, benimde umudum olacaksın :)Teşekkür ederim arkadaşım
İyi geceler herkese
Yarın mutlu bir gün olsun...
Güzel haberlerini bekliyorum, benimde umudum olacaksın :)
Ya hormonlarda bi sıkıntı vardır canım ya da gebelik vardır. 14ncü günde adetin gelmesi lazım.
seni üzmek gibi olmasın ama benim test negatif çıktı
en iyisini yaparsın bekle derimİdrarda çıkmama durumu olabilir, tabi ümit vermek istemem ben hala korkum sebebiyle günümün geçmesini bekliyorum
Benim de bat bugun ama test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?