- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
Artık marta napalımüzülme ya canın sağolsun
Tebrikler sağlıkla kucağınada almak nasip olsunkızlar iki tarih arasında yaptığım testlerim kan vermenin zamanı geldi sanirim .diğer gruptaki kızlar bayağı artık belli olmuş dedilerEki Görüntüle 2114530
Bir daha ki aya inşallah nasipse :) Rabbim daha fazla bekletmeden kavuştursunen iyisini yaparsın bekle derim
Doğum fiyatları ne kadarmış acabaMuhteşem bi doktor yaa. Çok seviyorum. Doğumumu da ona yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatları makul.
hsmilem7sin canım ne zaman ogrndinNasılsınız kızlar varmı yenı haberler ben dun kayınvalıdeye soyledım mecbur esım soylememı ıstedı ılan etmek ostıyomus
Nerdeyse 1 ay oldu cnm ogrenelı 24 ocakta ogrendmhsmilem7sin canım ne zaman ogrndin
hayırlı olsun canımNerdeyse 1 ay oldu cnm ogrenelı 24 ocakta ogrendm
Darısı sana cnmhayırlı olsun canım
Canim inşallah eksik olma o günde gelir insallah :)Ayy yerim onlari ben ya insallah yuz yuze gorusmekte nasip olur bebislerimizle berabersenle sohbet cok gzel birakasim gelmiyor ama benimkisi uyudu bende yatayim canim iyi geceler yarin gorusuruz.
Test yaptım simdi normal gebelik hicbirsey cikmadi herzamn ki gibi.Canim inşallah eksik olma o günde gelir insallah :)
Daha 5 gün var batına ama hiç sıkma canını tatlım...Test yaptım simdi normal gebelik hicbirsey cikmadi herzamn ki gibi.
Selamun aleyküm kızlar.. Uzun zamandır takib ediyorum artık bu ay ben de belirtilerimi yazmak istedim.. Bat 1 mart ama benim adete 10 gun kala başlayan kasik sancim var ilk önce sizi gibiydi ama son zamanlarda gaz sancisi gibi bi şey.. son 3 4 günden beri gogus hassasiyetim var. Ama dün gece gogus uçlarım yanmaya başladı ve kıyafetim bile canimi acitiyodu.. ayrıca dün vajinamda bi sizi hissettim ama kısa süreli daha sonra geçti. Bugün ise şişkinlik göbek deliğinde sizi ve sağ kasığımda anlık sancılar var... 7 aylık evliyim ama hiç korunmadik..
Canim heray negatifi görmekten alistim sanirim uzulmedim birde doktora gideceğimden icim baya rahat.Daha 5 gün var batına ama hiç sıkma canını tatlım...
Canım batlarımız aynı ve yaşadığın şeylern aynılarını yaşıyorum ama beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bende evlendiğimden beri korunmadım hiç ama ilk defa bu ay ciddi anlamda çalışma yaptık belki ondan dolayı da umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?