Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de ben özellikle gebe olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Öğrenmeden önce yoğun bir duygu değişimi yaşayan oldu mu aranızda daha çok duygusal yada daha sinirli:/ Belki pms dönemindendir bir türlü emin olamıyorum fakat duygu değişimim inanılmaz yoğun.

Nasılsınız kızlar varmı yenı haberler ben dun kayınvalıdeye soyledım mecbur esım soylememı ıstedı ılan etmek ostıyomus

Selamun aleyküm kızlar.. Uzun zamandır takib ediyorum artık bu ay ben de belirtilerimi yazmak istedim.. Bat 1 mart ama benim adete 10 gun kala başlayan kasik sancim var ilk önce sizi gibiydi ama son zamanlarda gaz sancisi gibi bi şey.. son 3 4 günden beri gogus hassasiyetim var. Ama dün gece gogus uçlarım yanmaya başladı ve kıyafetim bile canimi acitiyodu.. ayrıca dün vajinamda bi sizi hissettim ama kısa süreli daha sonra geçti. Bugün ise şişkinlik göbek deliğinde sizi ve sağ kasığımda anlık sancılar var... 7 aylık evliyim ama hiç korunmadik..

Ayy yerim onlari ben ya insallah yuz yuze gorusmekte nasip olur bebislerimizle beraber senle sohbet cok gzel birakasim gelmiyor ama benimkisi uyudu bende yatayim canim iyi geceler yarin gorusuruz.
Canim inşallah eksik olma o günde gelir insallah :)

Canım batlarımız aynı ve yaşadığın şeylern aynılarını yaşıyorum ama beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bende evlendiğimden beri korunmadım hiç ama ilk defa bu ay ciddi anlamda çalışma yaptık belki ondan dolayı da umutluyum

Ahhhh beklemek çok zor ama sen neler yasiyosun tam olarak canimm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…