Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhhh beklemek çok zor ama sen neler yasiyosun tam olarak canimm??

Vall işte yumurtlamadan beri sağ kasığıma özellikle iğne batıyor gibi hele bugün biraz daha hissettirdi kendini belim inceden sızlıyor göğüslerimde dokununca kenarlarında sızı var ama bunlar adet belirtisi de olabilir hamilelikte. Ha dersen ki içinden geçen ne o da hamile olmam

doktordan randevu alayım dedim
13 mart'a verdiler
gebe olsan doğurursun be bu ne böyle
güya özel hastane.

Sıkma canını dicem de o pek mümkün olmuyor biliyorum daha var gününe canım yoksada çalışmalara devam pes etmek yok rabbim hayırlısını nasip etsin
Rahatım canim uzulmedim doktordan sonra olmazsa uzulurum ama hala adet agrim yok bakalim hayirlisi olsun.

Kızlar bisey sorucam adet gecikmesi yuzunden doktora gittim pko oldugumu soyledi ve yumurtan yeni catlamis dedi hemde adet sokturucu verdi ama biz son adetimin bitisinden beri gun asiri iliskiye devam etmistik sizce kullanmali miyim adet sokturucu

Pek anlamam ama yumurtan yeni catlasi ise 14 gun sonra adet olman lazim eger olmazsan o zaman kullanman gerekir simdi mi kullan dedi.

Cok ileri bir tarihe vermisler baska hastane yokmu kontrol icin mi gitcektin.

var aslında ama bu doktor iyi
3 doktor var hastanede
diğer ikisine bugün bile randevu var
ama benim gittiğim doktora yok
napiyim artık beklerim

polip var demişti bana onun tedavisi için gitmek istiyordum
gereken neyse yapılsın diye

yumurta çatlamışsa adet söktürücü niye gerekiyor ki?

ben olsam adet gününe kadar bekler, eğer gecikirse kan verir, gebelik yoksa da söktürücüyü kullanırdım

Kızlar selam ben de uzun süredir bebek isteyenlerdenim..bir süredir olmayınca ben de eşim de en sonunda doktora gittik. İkimizde de herhangi bir problem çıkmadı.. peki neden olmuyor dedik, her ay olma ihtimali yüzde 40 dedi. Teşhisi olmayan durumlar sebep oluyordur sıkıntıya gerek yok dedi. Öyle ayakları dikmek, saatlerce beklemek anlamsız sizi yıpratmaktan başka işe yaramaz dedi.. ilişkiden sonra 10 dk yatay pozisyonda dırmak yeterli dedi.. çok iyimser birisiydi baya rahatladım sizlerle de paylaşmak istedim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun :)

Memnun olduğum doktora gitmek en iyisi hormon testi mi diye dusundum degilmis belki adet olmazsin baska seyler icin gidersin insallah.

Hissiyat olarak ben de hamileyim tabiki ama insallah hislerimiz doğrudur.. geçen aylarda o kadar inanıyordum ki evet bu ay kesin hamileyim diyodum ama bu ay hep bi tereddüt akıllandım sanırım:) kasik ağrılarım var ama bence bu ağrılar adet sancısından farklı ya da ben öyle hissediyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…