Ahhhh beklemek çok zor amasen neler yasiyosun tam olarak canimm??
Doğru diyorsun bünye alışıyor en azından doktor planın var rahatlatıcı nedenler arasında bu da var umarım her şey dilediğimiz gibi olır canmCanim heray negatifi görmekten alistim sanirim uzulmedim birde doktora gideceğimden icim baya rahat.
Kacirmisim gozden simdi baktim canim brn dedim sana ama bebis geliyor.
Insallah canim bu ay hic takmadim yine olmadi demek ki bir problem var adet olayimda hemen hormon testi marta bomba gibi gireyim.Doğru diyorsun bünye alışıyor en azından doktor planın var rahatlatıcı nedenler arasında bu da var umarım her şey dilediğimiz gibi olır canm
Hadi inşallah canm benmInsallah canim bu ay hic takmadim yine olmadi demek ki bir problem var adet olayimda hemen hormon testi marta bomba gibi gireyim.
O bebek mi ne tatliymisHadi inşallah canm benm
Cok ileri bir tarihe vermisler baska hastane yokmu kontrol icin mi gitcektin.doktordan randevu alayım dedim
13 mart'a verdiler
gebe olsan doğurursun be bu ne böyle
güya özel hastane.
ya YARIN KAN VEICEM DUA ET BANA NOLURRRKacirmisim gozden simdi baktim canim brn dedim sana ama bebis geliyor.
Etmem mi canim benim icini ferah tut cok mutlu bir gun olcak yarin senin icin.ya YARIN KAN VEICEM DUA ET BANA NOLURRR
Sıkma canını dicem de o pek mümkün olmuyor biliyorum daha var gününe canım yoksada çalışmalara devam pes etmek yok rabbim hayırlısını nasip etsinTest yaptım simdi normal gebelik hicbirsey cikmadi herzamn ki gibi.
Rahatım canim uzulmedim doktordan sonra olmazsa uzulurum ama hala adet agrim yok bakalim hayirlisi olsun.Sıkma canını dicem de o pek mümkün olmuyor biliyorum daha var gününe canım yoksada çalışmalara devam pes etmek yok rabbim hayırlısını nasip etsin
Pek anlamam ama yumurtan yeni catlasi ise 14 gun sonra adet olman lazim eger olmazsan o zaman kullanman gerekir simdi mi kullan dedi.Kızlar bisey sorucam adet gecikmesi yuzunden doktora gittim pko oldugumu soyledi ve yumurtan yeni catlamis dedi hemde adet sokturucu verdi ama biz son adetimin bitisinden beri gun asiri iliskiye devam etmistik sizce kullanmali miyim adet sokturucu
Cok ileri bir tarihe vermisler baska hastane yokmu kontrol icin mi gitcektin.
Kızlar bisey sorucam adet gecikmesi yuzunden doktora gittim pko oldugumu soyledi ve yumurtan yeni catlamis dedi hemde adet sokturucu verdi ama biz son adetimin bitisinden beri gun asiri iliskiye devam etmistik sizce kullanmali miyim adet sokturucu
Memnun olduğum doktora gitmek en iyisi hormon testi mi diye dusundum degilmis belki adet olmazsin baska seyler icin gidersin insallah.var aslında ama bu doktor iyi
3 doktor var hastanede
diğer ikisine bugün bile randevu var
ama benim gittiğim doktora yok
napiyim artık beklerim
polip var demişti bana onun tedavisi için gitmek istiyordum
gereken neyse yapılsın diye
Vall işte yumurtlamadan beri sağ kasığıma özellikle iğne batıyor gibi hele bugün biraz daha hissettirdi kendini belim inceden sızlıyor göğüslerimde dokununca kenarlarında sızı var ama bunlar adet belirtisi de olabilir hamilelikte. Ha dersen ki içinden geçen ne o da hamile olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?