Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkeğin sperm hizinda filan düşükluk olunca ayak dikiliyor daha kolay gitsin diye ama umut iste canim annemlerdemi ayagini dikiyordu sanki stres yapiyoruz biraz rahat olsak hersey daha kolay olucak butun hormon testlerine baktirdinmi cnm.

Bende bu zamana kadar hamile kalabilmek için çaba sarfettim ama bu ay bir başka daha özenli çalışma yaptık. Olmazsada yıkıcı olmaz tabi önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırım ama gönül olmasından yana tabikide

Erkeğin sperm hizinda filan düşükluk olunca ayak dikiliyor daha kolay gitsin diye ama umut iste canim annemlerdemi ayagini dikiyordu sanki stres yapiyoruz biraz rahat olsak hersey daha kolay olucak butun hormon testlerine baktirdinmi cnm.
Evet canım herşeye baktırdım sora ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama gününe bile denk getirmeyi başardım ilk kez ama sonuç yine hüsran.. dr teste de gerek yok dedi 2-3 güne 1 ilişki yeter dedi

Ne kadardır evlisin canım?

9 ay olacak. Ama 7aydır çocuk düşünüyoruz daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok yumurtalarında gayet iyi demişti. Bakalım beklemedeyim

O zaman olur Allahın izniyle sen stres yapma ve hep dua et Rabbim duaları kabul edendir.. Ben henüz doktora bile gitmedim ama bu ay da adet olursam insallah gidicek bakalım bi sorun mu var..

Evet canım herşeye baktırdım sora ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama gününe bile denk getirmeyi başardım ilk kez ama sonuç yine hüsran.. dr teste de gerek yok dedi 2-3 güne 1 ilişki yeter dedi
Bende yeni yaptircam hormon testini bende hep turturdm ama olmadi sizde sorun yokmuş cok sukur eger 2 gunde iliski oluyorsa gerek yok adet doneminden 14 cikarip 4 gun oncesinden 2 gunde bir girseniz bile denk gelir birsey diycem canim testler varsa at buraya kizlarda baksin eksik test varmi diye bazen doktorlar atlayabiliyor.

O zaman olur Allahın izniyle sen stres yapma ve hep dua et Rabbim duaları kabul edendir.. Ben henüz doktora bile gitmedim ama bu ay da adet olursam insallah gidicek bakalım bi sorun mu var..
İnan stres yapmıyorum ama insan ister istemez düşünüyor acaba bu ay oldu mu diye. Olmadıysa da Allahın vardır bir bildiği demek lazım doğru zamanda inşallah hepimizz anne oluruz

Aa evet canım iyi fikir bir bakayım duruyorsa atayım mesela demir im eksikti ve d vitamini, etkiler mi bilmiyorum ama ikisine de başladım.. bu arada habire folik asit içiyorum bebek olduğu da yok depolanmıyo mudur hiç ya sürekli içcez mi dr sormayı unuttum bunu

İnan stres yapmıyorum ama insan ister istemez düşünüyor acaba bu ay oldu mu diye. Olmadıysa da Allahın vardır bir bildiği demek lazım doğru zamanda inşallah hepimizz anne oluruz

Kesinlikle.. Herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısı..

Folik asitin zarari olmuyormus canim d vitamini hamile kalmani etkilemez cocugun besin degerini etliler prolaktin tsh e2 filandi sanirim onlar varsa baksin kizlar bir eksik varmi diye.

B
en bu ay doktora gittiğimde bebek olana kadar devam dedi folik asite.. 6 aydır içiyorum

Rahatım canim uzulmedim doktordan sonra olmazsa uzulurum ama hala adet agrim yok bakalim hayirlisi olsun.
Her ay değişiyor oda ben kendimde belirti aramama hamileliğe yormama gün gelmeden test yapmama kararı aldım bu ay basarili olabilirsem :) doktor ne diyecek sana bakalım canım sorunun vardor belki hormonal falan ondan kalamamışsındır cozulurlur inşallah

Ben artık akışına bırakmaya karar verdim ev ödevi gb oluyor eşimde ben de stres yasıyoruz. Ovulasyonada bakmıcam bakalım bir ay iki günde bir

Selam kızlar ben dün de yazmıştım bir yıldır olmuyor diye bu ay farklı bir durum var ben de ondan dolayı küçük de olsa bir umudum var size söyle anlatayım ben genel olarak ateşimi ölçen biriyim takip ediyorum benim ateşim hep 35.5- ile 35 arası oynar sürekli en yüksek 35.7 falan çıkmıştı bu ay takip etmedim ateş ile iki üç gündür vücudum yanıyor hatta eşim sicaciksin falan dedi sabah yatakta ölçtüm 36.6 idi şimdi işten geldim ölçtüm 36.2 çıktı ama bu aralar kendimi grip olcam gibi de hissediyorum acaba ondan mı yüksek diye de düşünmüyor değilim?

Dr a gttm uc gunluk ılac verdı kalp atısını dıyduk ıkı sn de olsa cok kucuk cunku 1,13 mm dı kızlar

Zaten sorun yok derse daha kotu heray degerlendirdim olmadi haftaya adet olmam lazim 3 gun hormon testi yapicaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…