Erkeğin sperm hizinda filan düşükluk olunca ayak dikiliyor daha kolay gitsin diye ama umut iste canim annemlerdemi ayagini dikiyordu sanki stres yapiyoruz biraz rahat olsak hersey daha kolay olucak butun hormon testlerine baktirdinmi cnm.Kızlar selam ben de uzun süredir bebek isteyenlerdenim..bir süredir olmayınca ben de eşim de en sonunda doktora gittik. İkimizde de herhangi bir problem çıkmadı.. peki neden olmuyor dedik, her ay olma ihtimali yüzde 40 dedi. Teşhisi olmayan durumlar sebep oluyordur sıkıntıya gerek yok dedi. Öyle ayakları dikmek, saatlerce beklemek anlamsız sizi yıpratmaktan başka işe yaramaz dedi.. ilişkiden sonra 10 dk yatay pozisyonda dırmak yeterli dedi.. çok iyimser birisiydi baya rahatladım sizlerle de paylaşmak istedim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun :)
Hissiyat olarak ben de hamileyim tabiki ama insallah hislerimiz doğrudur.. geçen aylarda o kadar inanıyordum ki evet bu ay kesin hamileyim diyodum ama bu ay hep bi tereddüt akıllandım sanırım:) kasik ağrılarım var ama bence bu ağrılar adet sancısından farklı ya da ben öyle hissediyorum:/
Evet canım herşeye baktırdım sora ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama gününe bile denk getirmeyi başardım ilk kezErkeğin sperm hizinda filan düşükluk olunca ayak dikiliyor daha kolay gitsin diye ama umut iste canim annemlerdemi ayagini dikiyordu sanki stres yapiyoruz biraz rahat olsak hersey daha kolay olucak butun hormon testlerine baktirdinmi cnm.
Bende bu zamana kadar hamile kalabilmek için çaba sarfettim ama bu ay bir başka daha özenli çalışma yaptık. Olmazsada yıkıcı olmaz tabi önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırım ama gönül olmasından yana tabikide
Ne kadardır evlisin canım?
9 ay olacak. Ama 7aydır çocuk düşünüyoruz daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok yumurtalarında gayet iyi demişti. Bakalım beklemedeyim
Bende yeni yaptircam hormon testini bende hep turturdm ama olmadi sizde sorun yokmuş cok sukur eger 2 gunde iliski oluyorsa gerek yok adet doneminden 14 cikarip 4 gun oncesinden 2 gunde bir girseniz bile denk gelir birsey diycem canim testler varsa at buraya kizlarda baksin eksik test varmi diye bazen doktorlar atlayabiliyor.Evet canım herşeye baktırdım sora ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama gününe bile denk getirmeyi başardım ilk kezama sonuç yine hüsran.. dr teste de gerek yok dedi 2-3 güne 1 ilişki yeter dedi
İnan stres yapmıyorum ama insan ister istemez düşünüyor acaba bu ay oldu mu diye. Olmadıysa da Allahın vardır bir bildiği demek lazım doğru zamanda inşallah hepimizz anne oluruzO zaman olur Allahın izniyle sen stres yapma ve hep dua et Rabbim duaları kabul edendir.. Ben henüz doktora bile gitmedim ama bu ay da adet olursam insallah gidicek bakalım bi sorun mu var..
Aa evet canım iyi fikir bir bakayım duruyorsa atayım mesela demir im eksikti ve d vitamini, etkiler mi bilmiyorum ama ikisine de başladım.. bu arada habire folik asit içiyorum bebek olduğu da yok depolanmıyo mudur hiç ya sürekli içcez miBende yeni yaptircam hormon testini bende hep turturdm ama olmadi sizde sorun yokmuş cok sukur eger 2 gunde iliski oluyorsa gerek yok adet doneminden 14 cikarip 4 gun oncesinden 2 gunde bir girseniz bile denk gelir birsey diycem canim testler varsa at buraya kizlarda baksin eksik test varmi diye bazen doktorlar atlayabiliyor.
İnan stres yapmıyorum ama insan ister istemez düşünüyor acaba bu ay oldu mu diye. Olmadıysa da Allahın vardır bir bildiği demek lazım doğru zamanda inşallah hepimizz anne oluruz
Folik asitin zarari olmuyormus canim d vitamini hamile kalmani etkilemez cocugun besin degerini etliler prolaktin tsh e2 filandi sanirim onlar varsa baksin kizlar bir eksik varmi diye.Aa evet canım iyi fikir bir bakayım duruyorsa atayım mesela demir im eksikti ve d vitamini, etkiler mi bilmiyorum ama ikisine de başladım.. bu arada habire folik asit içiyorum bebek olduğu da yok depolanmıyo mudur hiç ya sürekli içcez midr sormayı unuttum bunu
insaAllah canım insaAllahh❤❤❤Etmem mi canim benim icini ferah tut cok mutlu bir gun olcak yarin senin icin.
en bu ay doktora gittiğimde bebek olana kadar devam dedi folik asite.. 6 aydır içiyorumAa evet canım iyi fikir bir bakayım duruyorsa atayım mesela demir im eksikti ve d vitamini, etkiler mi bilmiyorum ama ikisine de başladım.. bu arada habire folik asit içiyorum bebek olduğu da yok depolanmıyo mudur hiç ya sürekli içcez midr sormayı unuttum bunu
Her ay değişiyor oda ben kendimde belirti aramama hamileliğe yormama gün gelmeden test yapmama kararı aldım bu ay basarili olabilirsem :) doktor ne diyecek sana bakalım canım sorunun vardor belki hormonal falan ondan kalamamışsındır cozulurlur inşallahRahatım canim uzulmedim doktordan sonra olmazsa uzulurum ama hala adet agrim yok bakalim hayirlisi olsun.
Hayır canım çekilmedim bu ay da olmazsa doktor çekelim dedi 1 yıl dolmasını bekledi ama ben onda da bir şey çıkmayacağını düşünüyorum hiç bir sıkıntı yok adetler düzenli yumurtlama var çatlıyorSelam peki rahim filmi çekildin mi cnm
Zaten sorun yok derse daha kotu heray degerlendirdim olmadi haftaya adet olmam lazim 3 gun hormon testi yapicaklar.Her ay değişiyor oda ben kendimde belirti aramama hamileliğe yormama gün gelmeden test yapmama kararı aldım bu ay basarili olabilirsem :) doktor ne diyecek sana bakalım canım sorunun vardor belki hormonal falan ondan kalamamışsındır cozulurlur inşallah
Gozun aydin canim ne guzel duygu kalp atisini dinlemek minnacikmis.Dr a gttm uc gunluk ılac verdı kalp atısını dıyduk ıkı sn de olsa cok kucuk cunku 1,13 mm dı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?