Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim devam et olcmeye sabah yataktan cikmadan olcmen dogru sonuç verir eger dusmeden devam ederse hamilelik olma sansi yuksek.

Ben artık akışına bırakmaya karar verdim ev ödevi gb oluyor eşimde ben de stres yasıyoruz. Ovulasyonada bakmıcam bakalım bir ay iki günde bir
Bir sorununuz yoksa ikinizdede 2 gunde iliski sansi varsa en dogrusu bu sekilde yapmak test yap koyumu catlamismi hep stres.

Canim devam et olcmeye sabah yataktan cikmadan olcmen dogru sonuç verir eger dusmeden devam ederse hamilelik olma sansi yuksek.
Inşallah canım 2 gün sonra reglim yumurtlamaya göre ovulasyon testi yaptım dün test yaptım silik bile çizgi yoktu normal testlerden

Inşallah canım 2 gün sonra reglim yumurtlamaya göre ovulasyon testi yaptım dün test yaptım silik bile çizgi yoktu normal testlerden
Herzaman cikmayabilir testlerde canim zaten rengli sabahi atesin duser dusmezse hemen bir test yaparsin insallah vardir gebelik canim.

Bir sorununuz yoksa ikinizdede 2 gunde iliski sansi varsa en dogrusu bu sekilde yapmak test yap koyumu catlamismi hep stres.
Var mı yok mu sorun onu da bilmiyoruz olmazsa sorun varmış gb geliyor hormon testlerim normal çıkmıştı en son. Bir yıl olmazsa eşim için test isteriz demişti doktor

Bende pco luyum aynen adet gecikmesi var ama öyle bir söktürücü falan vermedi bana. Doğum kontrol hapı verdi

Bende pco luyum aynen adet gecikmesi var ama öyle bir söktürücü falan vermedi bana. Doğum kontrol hapı verdi

Var mı yok mu sorun onu da bilmiyoruz olmazsa sorun varmış gb geliyor hormon testlerim normal çıkmıştı en son. Bir yıl olmazsa eşim için test isteriz demişti doktor
Bence yaptirin esiniz icin beklemeyin karar verdiyseniz tedbiri almak lazim zaten hemen olmuyor sonra insan pisman oluyor keske daha once tedbir alsaydım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…