Canim devam et olcmeye sabah yataktan cikmadan olcmen dogru sonuç verir eger dusmeden devam ederse hamilelik olma sansi yuksek.Selam kızlar ben dün de yazmıştım bir yıldır olmuyor diye bu ay farklı bir durum var ben de ondan dolayı küçük de olsa bir umudum var size söyle anlatayım ben genel olarak ateşimi ölçen biriyim takip ediyorum benim ateşim hep 35.5- ile 35 arası oynar sürekli en yüksek 35.7 falan çıkmıştı bu ay takip etmedim ateş ile iki üç gündür vücudum yanıyor hatta eşim sicaciksin falan dedi sabah yatakta ölçtüm 36.6 idi şimdi işten geldim ölçtüm 36.2 çıktı ama bu aralar kendimi grip olcam gibi de hissediyorum acaba ondan mı yüksek diye de düşünmüyor değilim?
Canım doktor kaç günlük dedi sana kalp atışını duyduğun daGozun aydin canim ne guzel duygu kalp atisini dinlemek minnacikmis.
Bir sorununuz yoksa ikinizdede 2 gunde iliski sansi varsa en dogrusu bu sekilde yapmak test yap koyumu catlamismi hep stres.Ben artık akışına bırakmaya karar verdim ev ödevi gb oluyor eşimde ben de stres yasıyoruz. Ovulasyonada bakmıcam bakalım bir ay iki günde bir
Ben duymadimCanım doktor kaç günlük dedi sana kalp atışını duyduğun da
Inşallah canım 2 gün sonra reglim yumurtlamaya göre ovulasyon testi yaptım dün test yaptım silik bile çizgi yoktu normal testlerdenCanim devam et olcmeye sabah yataktan cikmadan olcmen dogru sonuç verir eger dusmeden devam ederse hamilelik olma sansi yuksek.
Herzaman cikmayabilir testlerde canim zaten rengli sabahi atesin duser dusmezse hemen bir test yaparsin insallah vardir gebelik canim.Inşallah canım 2 gün sonra reglim yumurtlamaya göre ovulasyon testi yaptım dün test yaptım silik bile çizgi yoktu normal testlerden
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı inşallahHerzaman cikmayabilir testlerde canim zaten rengli sabahi atesin duser dusmezse hemen bir test yaparsin insallah vardir gebelik canim.
Herzaman cikmayabilir testlerde canim zaten rengli sabahi atesin duser dusmezse hemen bir test yaparsin insallah vardir gebelik canim.
Ay cok guzel esımde benımleydo daha devam etse ahlardım heraldeGozun aydin canim ne guzel duygu kalp atisini dinlemek minnacikmis.
Var mı yok mu sorun onu da bilmiyoruz olmazsa sorun varmış gb geliyor hormon testlerim normal çıkmıştı en son. Bir yıl olmazsa eşim için test isteriz demişti doktorBir sorununuz yoksa ikinizdede 2 gunde iliski sansi varsa en dogrusu bu sekilde yapmak test yap koyumu catlamismi hep stres.
Ben duymadimyanlis alinti yaptin.
Bende pco luyum aynen adet gecikmesi var ama öyle bir söktürücü falan vermedi bana. Doğum kontrol hapı verdiKızlar bisey sorucam adet gecikmesi yuzunden doktora gittim pko oldugumu soyledi ve yumurtan yeni catlamis dedi hemde adet sokturucu verdi ama biz son adetimin bitisinden beri gun asiri iliskiye devam etmistik sizce kullanmali miyim adet sokturucu
Bende pco luyum aynen adet gecikmesi var ama öyle bir söktürücü falan vermedi bana. Doğum kontrol hapı verdiKızlar bisey sorucam adet gecikmesi yuzunden doktora gittim pko oldugumu soyledi ve yumurtan yeni catlamis dedi hemde adet sokturucu verdi ama biz son adetimin bitisinden beri gun asiri iliskiye devam etmistik sizce kullanmali miyim adet sokturucu
Cnm banamı dedın senCanım doktor kaç günlük dedi sana kalp atışını duyduğun da
Adet bitiminden itibaren hergun olcmen lazim yumurtlamadan sonra artis olursa ve azalmazsa hamilelikden şüphelenebilirsin.ateş nasıl olmalı
benim 2 gündür 37.5
daha öncesini bilmiyorum çünkü ölçmüyordum
Bence yaptirin esiniz icin beklemeyin karar verdiyseniz tedbiri almak lazim zaten hemen olmuyor sonra insan pisman oluyor keske daha once tedbir alsaydım diye.Var mı yok mu sorun onu da bilmiyoruz olmazsa sorun varmış gb geliyor hormon testlerim normal çıkmıştı en son. Bir yıl olmazsa eşim için test isteriz demişti doktor
Bende aglarim heralde senin yerinde olsam canim cok guzel bir duygu.Ay cok guzel esımde benımleydo daha devam etse ahlardım heralde
Ne ozuru canim takildim sadece anladim zaten.Canımmm k bakma dilege sormuştum özür dilerim
Allah herkese nasıp etsın bebıssız bırakmasın cnmBende aglarim heralde senin yerinde olsam canim cok guzel bir duygu.
Hmmmm o zaman gelecek ay ölçerimAdet bitiminden itibaren hergun olcmen lazim yumurtlamadan sonra artis olursa ve azalmazsa hamilelikden şüphelenebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?