Allah herkese nasıp etsın bebıssız bırakmasın cnm
27 subat canim sabah test yaptım cikmadi 5 gun kaldi bende hormon testi yaptircm adet olunca.Hmmmm o zaman gelecek ay ölçerim
Senin durumun ne şu an? Bat ne zamandı? Yazmıştın ama unuttum
1500-1600Doğum fiyatları ne kadarmış acaba
27 subat canim sabah test yaptım cikmadi 5 gun kaldi bende hormon testi yaptircm adet olunca.
Keske bir mucize olsa hakkimizda hayirlisi olsun senin de az kaldi bata.Daha varmış bence çıkmaması normal
Bekle bakalım biraz daha :)
Belki hormon testine gerek kalmaz
Nasil olayim canım.bu sıralar çok hastayim halsizim.zor geciyor şu sıralar hamilelik.U Umudumbitmedi_ naber canim nasilsinnn
Keske bir mucize olsa hakkimizda hayirlisi olsun senin de az kaldi bata.
Burdaki özel hastanede normal ile sezeryan aynı.ilk çocuksa 1000 ikinci ise 900.1500-1600
Bende suan adet agrisi hissettim sanirim buayda olmadi mart icin devam edicez umutla. Insallah bir an once guzwl haberler aliriz.Az önce adet olacakmışım gibi hafiften sancımaya başladı erken mi olacağım acaba...
Mucize senin için gerçekleşir umarım
İyi dileklerim seninle
Her şehir aynı olmuyor canım. Büyükşehirlerde daha pahalı malesef. Ben 3 farklı özel hastaneye sordum ikisi 3000 biri 2700. 1500 bize çok ucuz geldi haliyle. Araştırdım baya yani.Burdaki özel hastanede normal ile sezeryan aynı.ilk çocuksa 1000 ikinci ise 900.
Işte bana sorun yok diyorlar son artık şu progesteron da iyi çıkarsa bi kaç ay oluruna birakcam ev değişikli gi falan yapcam yerleşince aşılama yaptırcam canım sende aşılama dene istersenZaten sorun yok derse daha kotu heray degerlendirdim olmadi haftaya adet olmam lazim 3 gun hormon testi yapicaklar.
Onu da dusundum ama canim sira ile mi gidiliyor tedavide bilgim yok ki ama ne yapmak gerekiyora hizli bir sekilde ilerleyelim diycem herkes bebek diye gozumun icine bakiyor daha var diyorum olmuyor demek istemedim.Işte bana sorun yok diyorlar son artık şu progesteron da iyi çıkarsa bi kaç ay oluruna birakcam ev değişikli gi falan yapcam yerleşince aşılama yaptırcam canım sende aşılama dene istersen
Deme canım olmuyor diye kimseye insanlar daha çok strese sokar bu sefer sen şimdi adet olunca 3. Gün git tahlillerine bakılsın hormon lh fsh tsh e2 prolaktin hemogram vajinal usg yaptir onların sonucu belli olsun adetin bitince smear testi yaptır hormonlarında bir sıkıntı olsun olmasın eğer doktor yumurta geliştirici tedavi yumurta takibi yapalım derse öncesinde smear den sonra hsg filmi çektir tabi bunlar olurk3n eşinde bir spermiyogram verip urolojiye gitsin bu dediklerim yapılmalı canım eğer doktor önemsemez ise değiştir hemen başkasına git ben bu dediklerimi 5 6 doktor gezerek yaptırdım bunlardan sonra bir sorun gozukmez ise bir ayda yumurta takibi yaptır bakalim 21. Gun progesteron baktir yumurtan saglikli buyuyor mu catliyor mu ogren ben bu aşamadayım işte doktor dediki 10 in üzerinde çıkarsa s3nin hamile kalman için açıklanacak bir engelin yok sebep yok aşılama yaptiracaksin altında çıkarsa yumurta geliştirici tedavi yine olmazsa oyle sonra asilama kismina gececez sonraki aşamayı da gördükçe tecrübelerimi paylaşırım canimOnu da dusundum ama canim sira ile mi gidiliyor tedavide bilgim yok ki ama ne yapmak gerekiyora hizli bir sekilde ilerleyelim diycem herkes bebek diye gozumun icine bakiyor daha var diyorum olmuyor demek istemedim.
benimde uzadı adet zamanın ama 14 gün değil 1 hafta sadece acaba bir sorun mu var ki? bi doktora mı gitsen?Kızlar yardımcı olurmusunuz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 17 gün kanamam oldu. Dr adet tarihin değişmez eski tarihlerle devam eder değişiklik olmaz dedi suan 14 gün geciktim. Gecen hafta gittim kan verdim gebelik görünmüyordu. Böyle olan varmı normal mi olanlar
benim pms dönemimaşırı sinirli ve alıngan geçer üşüme alır beni anlarım adet olacağımı.Bir de ben özellikle gebe olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Öğrenmeden önce yoğun bir duygu değişimi yaşayan oldu mu aranızda daha çok duygusal yada daha sinirli:/ Belki pms dönemindendir bir türlü emin olamıyorum fakat duygu değişimim inanılmaz yoğun.
İnşallah güzel değerlendirirsiniz ve bebiş haberini alırız :)Gunaydin kizlar guzel haberler verirsiniz insallah bugun. Okudukca moralimiz yerine gelsin :) ben bu aralar yumurtlama donemindeyim daha cok var iyi ya da kotu haber vermeme:)
Bana sokturucu verdi adet olunca tedaviye basliycaz dediBende pco luyum aynen adet gecikmesi var ama öyle bir söktürücü falan vermedi bana. Doğum kontrol hapı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?