- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Amiinnnnİnşallah güzel değerlendirirsiniz ve bebiş haberini alırız :)
niye öyle dedinki ne biliyosun hemen kestin attın hayırlısı olur tabi inşallah biz bilemeyiz.Gunaydin kizlar guzel haberler verirsiniz insallah bugun. Okudukca moralimiz yerine gelsin :) ben bu aralar yumurtlama donemindeyim daha cok var iyi ya da kotu haber vermeme:)
Yaaa gecmis olsun canim yok daha gitmedim salı gunu doktora gidicemNasil olayim canım.bu sıralar çok hastayim halsizim.zor geciyor şu sıralar hamilelik.
Sen nasılsın.var mı bi gelisme.kalp atısı filan.
Baya uygunmus ya medicalpark 3 4 bin diolarBurdaki özel hastanede normal ile sezeryan aynı.ilk çocuksa 1000 ikinci ise 900.
Burdaki özel hastanede normal ile sezeryan aynı.ilk çocuksa 1000 ikinci ise 900.
O ne demek neyi kestim attim?niye öyle dedinki ne biliyosun hemen kestin attın hayırlısı olur tabi inşallah biz bilemeyiz.
Allah aşkina ne yapiyorlar da bu kadar para aliyorlar. 1000 bile çok bence.en fazla 500 olması lazım.Baya uygunmus ya medicalpark 3 4 bin diolar
Gerçekten soyguncu bunlar.ne yapiyorlar da bu kadar parayi hakediyorlar.yazık ya.nerdeyse 5 milyari bulacak.bi tüp bebek parası.Yalnız ben var ya 3 sene önce 1800 e Doğum yaptım. Orası bedavaymış gerçekten her ay 100 lira da muayene ücreti vardı
Git canim mutlaka yaptir ucuncu gun gitmisken o dediklerimi doktoru beğenmezsen başka doktora gidersin sonra sen yaptirda gerisi gelirAy canim ne cok sey varmis iyi oldu soyledigin benim hic bunlar hakkinda bilgim yok smear testi yaptirdim ama yine yaptircam yumurtamada catlamis demisti doktor gittiğimde ama bastan itibaren takip ettircem adet agrim girdi bugun kisa sureligine bu ay da olmadi haftaya giderim hormona cok merak ediyorum başı cikcak diye.Hasumran iletinin altina yazmamisim.:)
Canim dediklerin kişiden kişiye değişir lekenlenme ile baslayip bir kac gun sobra adet olanda var hemen adeti baslayanda gebeliğe yorabileceğim iki gün önce lekel3nm3 olması ağrı her iki ihtimaldede olabilir bi test yap derimBugün adet olmam gerekiyor agrım var ama önceki iki gün lekelenme olmuştu şimdi hiçbirşey yok test yapmıyorumda artık akıntı bile yok şuan anlamadım aranızda böyle olan yada bilgisi olan varmıdır?
Evet canim bekle bencede belki geç dollenmedir kanaman da yeni olmuş çıkmayabilir testte varsa boşuna uzulursunAdet olmazsam 3 günü yaptırıyım o zaman beklemekte fayda var canım teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin anneliği rabbim :)
Yumurtlama gununu bilmiyorsan gec yumurtlama olabilir o zaman dedigin gibi olur ama yumurtlama zamanini kesin testle yakaladiysan 14 gun sonra adet olursun kanda cikmadiysa yoktur ozamanda canim.
Kızlaaaaarrr acil cevap lütfen.. adetten önce kan testi yaptırıp negatif sonucu alan ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da bu durumu duyan yaşayan şahit olan
Hadi insallah canim yarin tekrarla bakalim kac dk cikcak ama bana var gibi geliyor tekrar atarsin testini bakariz.Kızlar bu sabah yaptığım test adetim 25inde ama ilk 5 dakikada oluşmadı sonrasında çöpe atmak için baktığımda gördüm yarın sabah tekrar bi idrar yapıyimda kan vericem inşallah
İnşallah canım bakalımmHadi insallah canim yarin tekrarla bakalim kac dk cikcak ama bana var gibi geliyor tekrar atarsin testini bakariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?