Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar guzel haberler verirsiniz insallah bugun. Okudukca moralimiz yerine gelsin :) ben bu aralar yumurtlama donemindeyim daha cok var iyi ya da kotu haber vermeme:)
niye öyle dedinki ne biliyosun hemen kestin attın hayırlısı olur tabi inşallah biz bilemeyiz.

Kızlaaaaarrr acil cevap lütfen.. adetten önce kan testi yaptırıp negatif sonucu alan ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da bu durumu duyan yaşayan şahit olan

benim bat a 2 gün kaldı
dünkü idrar testinin negatif çıkmasından sonra ümidim kalmadı doğal olarak
bakalım adet olacak mıyım pazar günü.. eğer olmazsam pazartesi sabah kan testi yaptıracağım

Git canim mutlaka yaptir ucuncu gun gitmisken o dediklerimi doktoru beğenmezsen başka doktora gidersin sonra sen yaptirda gerisi gelir

Bugün adet olmam gerekiyor agrım var ama önceki iki gün lekelenme olmuştu şimdi hiçbirşey yok test yapmıyorumda artık akıntı bile yok şuan anlamadım aranızda böyle olan yada bilgisi olan varmıdır?

Bugün adet olmam gerekiyor agrım var ama önceki iki gün lekelenme olmuştu şimdi hiçbirşey yok test yapmıyorumda artık akıntı bile yok şuan anlamadım aranızda böyle olan yada bilgisi olan varmıdır?
Canim dediklerin kişiden kişiye değişir lekenlenme ile baslayip bir kac gun sobra adet olanda var hemen adeti baslayanda gebeliğe yorabileceğim iki gün önce lekel3nm3 olması ağrı her iki ihtimaldede olabilir bi test yap derim

Adet olmazsam 3 günü yaptırıyım o zaman beklemekte fayda var canım teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin anneliği rabbim :)

Adet olmazsam 3 günü yaptırıyım o zaman beklemekte fayda var canım teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin anneliği rabbim :)
Evet canim bekle bencede belki geç dollenmedir kanaman da yeni olmuş çıkmayabilir testte varsa boşuna uzulursun

Kızlaaaaarrr acil cevap lütfen.. adetten önce kan testi yaptırıp negatif sonucu alan ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da bu durumu duyan yaşayan şahit olan
Yumurtlama gununu bilmiyorsan gec yumurtlama olabilir o zaman dedigin gibi olur ama yumurtlama zamanini kesin testle yakaladiysan 14 gun sonra adet olursun kanda cikmadiysa yoktur ozamanda canim.

Kızlar bu sabah yaptığım test adetim 25inde ama ilk 5 dakikada oluşmadı sonrasında çöpe atmak için baktığımda gördüm yarın sabah tekrar bi idrar yapıyimda kan vericem inşallah

Eklentiler

• AD645A34-003D-41AD-96B7-17E2FF9988BC.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bu sabah yaptığım test adetim 25inde ama ilk 5 dakikada oluşmadı sonrasında çöpe atmak için baktığımda gördüm yarın sabah tekrar bi idrar yapıyimda kan vericem inşallah
Hadi insallah canim yarin tekrarla bakalim kac dk cikcak ama bana var gibi geliyor tekrar atarsin testini bakariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…