- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aynen inanılmaz pahalı. 5 bin az yalnız en az 8 bini bulur. Benim doktorum çok iyi aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. O yüzden sıkıntı yapmadan gideceğim canımGerçekten soyguncu bunlar.ne yapiyorlar da bu kadar parayi hakediyorlar.yazık ya.nerdeyse 5 milyari bulacak.bi tüp bebek parası.
Cnm banamı dedın sen
Ne sırmultun oda gıttıEvet canım sana sormuştu m karıştı ya
Valla ondan başka bisey yaomasini beklemiyoruz.zaten meslegini iyi yapmak zoruda.bunun icin bi ton para dökmeye ne gerek varki.hepsi soyguncu olmus.Aynen inanılmaz pahalı. 5 bin az yalnız en az 8 bini bulur. Benim doktorum çok iyi aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. O yüzden sıkıntı yapmadan gideceğim canım
kızlar bugün kan testti yaptirdim. ve sonucun 359 çıktı evet hamileyim. insaAllah iki gün sonra çok çok daha çıkar. rabbim isteyen herkese versin. bu mutlulugu herkese yasatsin
Batımız aynıymış canmmmm:)Canım beni de ekler misin bat 2 martnaz2018
Gözün aydın canımmm allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn:)kızlar bugün kan testti yaptirdim. ve sonucun 359 çıktı evet hamileyim. insaAllah iki gün sonra çok çok daha çıkar. rabbim isteyen herkese versin. bu mutlulugu herkese yasatsin
Birlikte güzel haberler alırız inş o zaman=)Batımız aynıymış canmmmm:)
amin canım Allah razi olsun:))Gözün aydın canımmm allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn:)
teşekkür ederim canım Allah razi olsungözünüz aydın tebrikler
Hadi inşallah tatlim:) ne kadardır deniyorsunzBirlikte güzel haberler alırız inş o zaman=)
Yumurtlama gununu bilmiyorsan gec yumurtlama olabilir o zaman dedigin gibi olur ama yumurtlama zamanini kesin testle yakaladiysan 14 gun sonra adet olursun kanda cikmadiysa yoktur ozamanda canim.
Hazirandan beri canım=( sizHadi inşallah tatlim:) ne kadardır deniyorsunz
Bizim de bu ikinci ay oldu canm bakalm daha minnak bizi ne kadar bekletecekHazirandan beri canım=( siz
amin canım Allah razi olsunGözün aydın canımmm allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn:)
Canım kalp atışını duyduğun da doktor kaç günlük dedi sanaNe sırmultun oda gıttı
İnşallah bir an önce gelsinlerrr=)Bizim de bu ikinci ay oldu canm bakalm daha minnak bizi ne kadar bekletecek
Tebrikler canım benimm=) Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere artıkkkızlar bugün kan testti yaptirdim. ve sonucun 359 çıktı evet hamileyim. insaAllah iki gün sonra çok çok daha çıkar. rabbim isteyen herkese versin. bu mutlulugu herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?