Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen inanılmaz pahalı. 5 bin az yalnız en az 8 bini bulur. Benim doktorum çok iyi aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. O yüzden sıkıntı yapmadan gideceğim canım
Valla ondan başka bisey yaomasini beklemiyoruz.zaten meslegini iyi yapmak zoruda.bunun icin bi ton para dökmeye ne gerek varki.hepsi soyguncu olmus.

Yumurtlama gununu bilmiyorsan gec yumurtlama olabilir o zaman dedigin gibi olur ama yumurtlama zamanini kesin testle yakaladiysan 14 gun sonra adet olursun kanda cikmadiysa yoktur ozamanda canim.

Canım testle ya da başka bi şekilde yumurtlama takibi yapmadım. Ama adetlerim düzenlidir ve hep 28 günde bir olur. Yani şimdiye kadar şaştığına hiç denk gelmedim. Bu hesaba göre 8 şubat yumurtlamaydı. Ve ben 17 şubatta kan testi yaptırdım. Dün adet olmam gerekiyordu ama hala bi ses yok. Bırak günü saat bile şaşmazdı. Çok heyecanlıyım.

Merhaba hanımlar benim adetim bitti testlerim hazr ben hazrım 3 senelik ewliyim hep istedik nasip olmadı insülinim yüksekti olmuyordu son 4 aydr adetim düzenli 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu aydan ümitliyim saat 9 ve 4 aradı çalıştığım için yapamıyorm testleri ne zaman yapım kızlar yardımcı olabilir misiniz :)

kızlar bugün kan testti yaptirdim. ve sonucun 359 çıktı evet hamileyim. insaAllah iki gün sonra çok çok daha çıkar. rabbim isteyen herkese versin. bu mutlulugu herkese yasatsin
Tebrikler canım benimm=) Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…