Kan testinin ustunden 6 gun gecmis varsa suanda cikmasi lazim ama bekle azcik daha canim 2 gun daha gecsin bir test yaparsin bakariz hadi insallah hamilesindir benide heycanlandirdin.Canım testle ya da başka bi şekilde yumurtlama takibi yapmadım. Ama adetlerim düzenlidir ve hep 28 günde bir olur. Yani şimdiye kadar şaştığına hiç denk gelmedim. Bu hesaba göre 8 şubat yumurtlamaydı. Ve ben 17 şubatta kan testi yaptırdım. Dün adet olmam gerekiyordu ama hala bi ses yok. Bırak günü saat bile şaşmazdı. Çok heyecanlıyım.
Merhaba canim senin ve esinin butun testleri yapildimi eger sorun kalmadiysa testlerle sansini artirabilirsin 2 secenegin var canim sabah yapabilirsin 8 gibi ama gece 4 yada 5 de kalkip idrarini yapman lazim ikinci idrarlada testi yaparsin yatarsın bunu evden cikma saatine gore ayarlayabilirsin. 2 cisi de aksam yapabilirsin daha koly olur senin icin kacta evde oluyorsan ama yine 3 saat su icmemis olman lazim yemek filan yiyip hemen yapılmaz ya isten gelir gelmez yada yemek yiyo 3 saat sonra cnm. Adet uzunluğun nekadar.Merhaba hanımlar benim adetim bitti testlerim hazr ben hazrım 3 senelik ewliyim hep istedik nasip olmadı insülinim yüksekti olmuyordu son 4 aydr adetim düzenli 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu aydan ümitliyim saat 9 ve 4 aradı çalıştığım için yapamıyorm testleri ne zaman yapım kızlar yardımcı olabilir misiniz :)
6+1 de alttan duydum cnmCanım kalp atışını duyduğun da doktor kaç günlük dedi sana
Şuan canım hiç bir sıkıntımız yok eşimde sokıntı yok tu zatn bnmde adetlerim düzenli gittigidiyordan testlerimi aldım işten gelince yapmak çok makul cnm öyle ypim ozamn sıkışık fln mı olmak gerek 3 saat önceden sıvı tüketimide keserim adet uzunluğum 29 30 cnmMerhaba canim senin ve esinin butun testleri yapildimi eger sorun kalmadiysa testlerle sansini artirabilirsin 2 secenegin var canim sabah yapabilirsin 8 gibi ama gece 4 yada 5 de kalkip idrarini yapman lazim ikinci idrarlada testi yaparsin yatarsın bunu evden cikma saatine gore ayarlayabilirsin. 2 cisi de aksam yapabilirsin daha koly olur senin icin kacta evde oluyorsan ama yine 3 saat su icmemis olman lazim yemek filan yiyip hemen yapılmaz ya isten gelir gelmez yada yemek yiyo 3 saat sonra cnm. Adet uzunluğun nekadar.
Canim skısık olmana gerek yok bunda ama su icmeyi kes 3 saat önceden yaniltma payi olur hangi markadan aldin aksamlari yaparsin 10 gun baslarsin o zaman canim 25 de koyu cizgiyi gorursun riske atmayalim diye 10 gun dedim canim zaten cok almissindir test.Şuan canım hiç bir sıkıntımız yok eşimde sokıntı yok tu zatn bnmde adetlerim düzenli gittigidiyordan testlerimi aldım işten gelince yapmak çok makul cnm öyle ypim ozamn sıkışık fln mı olmak gerek 3 saat önceden sıvı tüketimide keserim adet uzunluğum 29 30 cnm
20 adet aldım canım bnm LABOQUICK markası cnm hergün yaparm zatn sıkıntı değilCanim skısık olmana gerek yok bunda ama su icmeyi kes 3 saat önceden yaniltma payi olur hangi markadan aldin aksamlari yaparsin 10 gun baslarsin o zaman canim 25 de koyu cizgiyi gorursun riske atmayalim diye 10 gun dedim canim zaten cok almissindir test.
En guzel test almissin bende onu kullaniyorum 30 gunde oldugumda 15 gun koyu cizgiyi goruyorum 16 gece catliyor bu ay 28 gune dustu lakin ne zaman basliycan yapmaya..20 adet aldım canım bnm LABOQUICK markası cnm hergün yaparm zatn sıkıntı değil
7 de yapmayı düşünüyorm canım sende mi internet ten aldn cnmEn guzel test almissin bende onu kullaniyorum 30 gunde oldugumda 15 gun koyu cizgiyi goruyorum 16 gece catliyor bu ay 28 gune dustu lakin ne zaman basliycan yapmaya..
Evet Canim daha uyguna geliyor bol bol yapıyoruz. Ikı cizgide ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizgi daha koyu olmali pozitif olmasi icin testin atarsin resimleri bakariz beraber kafana takilan birsey oldugunda sor lutfen.7 de yapmayı düşünüyorm canım sende mi internet ten aldn cnm
Çok teşekkür ederim tatlım sen ne zamandır deniyor sun okuduğum kadar iştende çıkmışsn bebiş için Rabbim kucaklarımızı doldursun :)Evet Canim daha uyguna geliyor bol bol yapıyoruz. Ikı cizgide ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizgi daha koyu olmali pozitif olmasi icin testin atarsin resimleri bakariz beraber kafana takilan birsey oldugunda sor lutfen.
Bence de var maşallah hadi inşallahKızlar bu sabah yaptığım test adetim 25inde ama ilk 5 dakikada oluşmadı sonrasında çöpe atmak için baktığımda gördüm yarın sabah tekrar bi idrar yapıyimda kan vericem inşallah
Bana baya oldu canim 4 gun kaldi bata doktora gitcez kontrole bakalim problem neymis adetimi bekliyorum suanda. Isi biraktik ama olcak diye hemen olmuyormus.Çok teşekkür ederim tatlım sen ne zamandır deniyor sun okuduğum kadar iştende çıkmışsn bebiş için Rabbim kucaklarımızı doldursun :)
Bende aynı markayı kullanıyorum tükendi elimdekiler bakalım inşallah tekrar almama gerek kalmaz bu ay20 adet aldım canım bnm LABOQUICK markası cnm hergün yaparm zatn sıkıntı değil
Inşallah canmmmİnşallah bir an önce gelsinlerrr=)
İnşallah cnm gerek kalmaz :)Bende aynı markayı kullanıyorum tükendi elimdekiler bakalım inşallah tekrar almama gerek kalmaz bu ay
Tamam canim bekliyorum.Ewet cnm hemen olmuyor maalesef hayırlısı olsn inşallah atarım birazdan resti
Insallah duarin kabul olur canim benim.Bende aynı markayı kullanıyorum tükendi elimdekiler bakalım inşallah tekrar almama gerek kalmaz bu ay
Kan testinin ustunden 6 gun gecmis varsa suanda cikmasi lazim ama bekle azcik daha canim 2 gun daha gecsin bir test yaparsin bakariz hadi insallah hamilesindir benide heycanlandirdin.
Bekliyorum sabirsizlikla canim.Ay çok teşekkür ederim canım desteğin için.. inşallah hayırlısıyla.. haber ederim mutlaka :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?