Testimi yaptım canım tek çizgi bakalım ışığı ne zaman görecez :)Evet Canim daha uyguna geliyor bol bol yapıyoruz. Ikı cizgide ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizgi daha koyu olmali pozitif olmasi icin testin atarsin resimleri bakariz beraber kafana takilan birsey oldugunda sor lutfen.
Bu kacinci gundu canimTestimi yaptım canım tek çizgi bakalım ışığı ne zaman görecez :)
Adetim dün bitti 7 gün adet sürüyoer nasıl hesaplanıyorBu kacinci gundu canim
8 gun bugun canim adetin ilk gunu 1 gun sayiliyor 7 gun sonra gorursun cift cizgiyi.Adetim dün bitti 7 gün adet sürüyoer nasıl hesaplanıyor
Anladm cnm o zaman bugün 8 hadi baklm hyırlısı8 gun bugun canim adetin ilk gunu 1 gun sayiliyor 7 gun sonra gorursun cift cizgiyi.
Canım selam. Benim yumurtlamadan sonra hep devam etti ama diğer aylardan tek fark bacağıma vuruyordu bacağımı uyuşmuş gibi oluyordu. En son bata bir kala ve bat günü adet sancılarım oldu.Hamişler size bir sorum olacak kaşık batmasını ne zaman hissettiniz ve ara ara mı hissettiniz yoksa sürekli mi ? U Umudumbitmedi_Searte E Efulimm41 Bellatrix Lestrange
Sağol canım bilgi için Benimde sol kasığım sürekli sinyal verir gibi batma yapıyor ve vücudumun bazı yerlerini ateş basıyor birden kolumu bacağımı falan sonra geçiyor bat 5-6 mart erken daha ama sormak istedim :)Canım selam. Benim yumurtlamadan sonra hep devam etti ama diğer aylardan tek fark bacağıma vuruyordu bacağımı uyuşmuş gibi oluyordu. En son bata bir kala ve bat günü adet sancılarım oldu.
Canım benim evlendiğimden beri hep sol kasığım ağrıyordu yumurtlamadan sonra ama dediğim gibi bacağıma vurdu bu ay. Ateş basması banada olmuştu birden bire içime bi alev topu atmışlar gibi oluyordum sabahlığımı yırtarcasına çıkarıyordum :) her zaman istediğini sorabilirsin. Azıcık erken evet :)Sağol canım bilgi için Benimde sol kasığım sürekli sinyal verir gibi batma yapıyor ve vücudumun bazı yerlerini ateş basıyor birden kolumu bacağımı falan sonra geçiyor bat 5-6 mart erken daha ama sormak istedim :)
Teşekkür ederim canım ve çok zarif bir kadınsın konuşmanla duruşunla falan söylemek istedim :)Canım benim evlendiğimden beri hep sol kasığım ağrıyordu yumurtlamadan sonra ama dediğim gibi bacağıma vurdu bu ay. Ateş basması banada olmuştu birden bire içime bi alev topu atmışlar gibi oluyordum sabahlığımı yırtarcasına çıkarıyordum :) her zaman istediğini sorabilirsin. Azıcık erken evet :)
Ayy çok mutlu etti beni bunu duymak.. Çok çok teşekkür ediyorum :)Teşekkür ederim canım ve çok zarif bir kadınsın konuşmanla duruşunla falan söylemek istedim :)
Bende yumurtlamadan 7gün sonra yerleşme kanamamla birlikte oldu. Daha da olmadı.Hamişler size bir sorum olacak kaşık batmasını ne zaman hissettiniz ve ara ara mı hissettiniz yoksa sürekli mi ? U Umudumbitmedi_Searte E Efulimm41 Bellatrix Lestrange
Benim de öyle oldu ilk gün hiç olmazdı lekelenme gb bişi oldu sonra adete döndü normal apranax içtim ilk gün agrıdan dolayı.ödüm koptu sonradan inş üstüne görme değildir diye. Ders oldu bana emin olmadan bidaha agrı kesici içmem. Sen de adet sanıp hatalı bir davranış yapma üstüne görmedir belki test yapBugün adet olmam gerekiyor agrım var ama önceki iki gün lekelenme olmuştu şimdi hiçbirşey yok test yapmıyorumda artık akıntı bile yok şuan anlamadım aranızda böyle olan yada bilgisi olan varmıdır?
Tamam canım test alamadım eczane kapanmıştı yarın ilk işim o olucak teşekkür ederim :)Benim de öyle oldu ilk gün hiç olmazdı lekelenme gb bişi oldu sonra adete döndü normal apranax içtim ilk gün agrıdan dolayı.ödüm koptu sonradan inş üstüne görme değildir diye. Ders oldu bana emin olmadan bidaha agrı kesici içmem. Sen de adet sanıp hatalı bir davranış yapma üstüne görmedir belki test yap
Canım bende hiç olmadı batma ama az az ağrı olmuştu.Hamişler size bir sorum olacak kaşık batmasını ne zaman hissettiniz ve ara ara mı hissettiniz yoksa sürekli mi ? U Umudumbitmedi_Searte E Efulimm41 Bellatrix Lestrange
Rica ederim canım gerçekler :)Ayy çok mutlu etti beni bunu duymak.. Çok çok teşekkür ediyorum :)
Sağol canım teşekkür ederimBende yumurtlamadan 7gün sonra yerleşme kanamamla birlikte oldu. Daha da olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?