Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Canim daha uyguna geliyor bol bol yapıyoruz. Ikı cizgide ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizgi daha koyu olmali pozitif olmasi icin testin atarsin resimleri bakariz beraber kafana takilan birsey oldugunda sor lutfen.
Testimi yaptım canım tek çizgi bakalım ışığı ne zaman görecez :)

Canım selam. Benim yumurtlamadan sonra hep devam etti ama diğer aylardan tek fark bacağıma vuruyordu bacağımı uyuşmuş gibi oluyordu. En son bata bir kala ve bat günü adet sancılarım oldu.
Sağol canım bilgi için Benimde sol kasığım sürekli sinyal verir gibi batma yapıyor ve vücudumun bazı yerlerini ateş basıyor birden kolumu bacağımı falan sonra geçiyor bat 5-6 mart erken daha ama sormak istedim :)

Canım benim evlendiğimden beri hep sol kasığım ağrıyordu yumurtlamadan sonra ama dediğim gibi bacağıma vurdu bu ay. Ateş basması banada olmuştu birden bire içime bi alev topu atmışlar gibi oluyordum sabahlığımı yırtarcasına çıkarıyordum :) her zaman istediğini sorabilirsin. Azıcık erken evet :)

Teşekkür ederim canım ve çok zarif bir kadınsın konuşmanla duruşunla falan söylemek istedim :)

Bugün adet olmam gerekiyor agrım var ama önceki iki gün lekelenme olmuştu şimdi hiçbirşey yok test yapmıyorumda artık akıntı bile yok şuan anlamadım aranızda böyle olan yada bilgisi olan varmıdır?
Benim de öyle oldu ilk gün hiç olmazdı lekelenme gb bişi oldu sonra adete döndü normal apranax içtim ilk gün agrıdan dolayı.ödüm koptu sonradan inş üstüne görme değildir diye. Ders oldu bana emin olmadan bidaha agrı kesici içmem. Sen de adet sanıp hatalı bir davranış yapma üstüne görmedir belki test yap

Tamam canım test alamadım eczane kapanmıştı yarın ilk işim o olucak teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…