Sağol canım bilgi içinCanım bende hiç olmadı batma ama az az ağrı olmuştu.
Hangi marka alıosun canım ben de bu ay basladım hünnap aldım. Eczanelerde satılıyo sadece. Bir de ödüllü bir markaymıs yılın en iyi ilaç dısı ürünü ödülünü almıs eczacm da tanıdık.o da önerince çekinmedim ama sizler ha gi marka aldnız merak ettim :/Ben de keçiboynuzu hem içiyorum hem içiriyorum eşime bazı problemlerimiz onun sayesinde geçti çok şükür bence de çok faydalı ama orjinali alınması lazım tabiki
Ben 2 aylıkken gittim bebek istiyoruz dedim. Gebelik hormonlarına baktı sperm testi istedi muayene de etti 21.gün progesteron da baktı yani kimseye yalan sölemenize gerek yok bakmasa bana bakmazdı ki daha 2 aylık evliydim. Smdi 4.ayım bi sorun çıkmayınca u.aya kadar dene olmazsa tekrar gel rahim filmi vs çekelim dedi.Hadi ya peki kaç ay olmuştu olmayalı.ama gerçekten haklısınız doktora 9 aylık evliyim dediğimde hormonlarıma bile bakmaya tenezzül etmedi
Ben de varım ben de bendeValla ya bir biz kaldik canim)) yeni gelenlerde hamile kaldi bahtsiz bedevileriz. Icimden bir ses en sona benim kalcagimi söylüyor.
Hangi marka alıosun canım ben de bu ay basladım hünnap aldım. Eczanelerde satılıyo sadece. Bir de ödüllü bir markaymıs yılın en iyi ilaç dısı ürünü ödülünü almıs eczacm da tanıdık.o da önerince çekinmedim ama sizler ha gi marka aldnız merak ettim :/
Ben atışerimarketten alıyorum canım internet sitesi var orjinal hepsi organik hünnapı da gördüm hep eczanelerde ama denemedim hiç atışerinden almıştım çünkü
Hangi marka alıosun canım ben de bu ay basladım hünnap aldım. Eczanelerde satılıyo sadece. Bir de ödüllü bir markaymıs yılın en iyi ilaç dısı ürünü ödülünü almıs eczacm da tanıdık.o da önerince çekinmedim ama sizler ha gi marka aldnız merak ettim :/
Ben 2 aylıkken gittim bebek istiyoruz dedim. Gebelik hormonlarına baktı sperm testi istedi muayene de etti 21.gün progesteron da baktı yani kimseye yalan sölemenize gerek yok bakmasa bana bakmazdı ki daha 2 aylık evliydim. Smdi 4.ayım bi sorun çıkmayınca u.aya kadar dene olmazsa tekrar gel rahim filmi vs çekelim dedi.
Ben de varım ben de bende
Al benden de o kadar halayın son 3 lüsü biziz galibao zaman ilk sans kime gulecek bakalim canim
Bi sen yazarsın batını bi ben artık birbirimizi ağırlarız burdaCok guldurdun beni yabazen topikte tek kalcakmisim gibi geliyor.
Geçen arkadaşım bir olay anlattı diyo ki hiç şaşırmıyosun donsun ben de dedim hayattaki en büyük şaşkınlığımı hamile kaldığımda yaşayacağım.Ben de her ay diyorum tamam ya bu ay kesin bitti bu iş kaldım.Sonra bi bakıyorum gelmiş adetim ben yine başa dönmüşüm..NApalım bu da rabbimin bi sınavı inşallah başarıyla geçerizen sonunda hamile oldugumuza inanamiycaz hamile kalsak okadar alistim ki her ay olmamasina canim.
Geç olsun da güc olmasin canim bizde heranini doya doya yasariz daha değerli olur bizler icin heran umutla heray devam hazirlanmaya ben alistim artik pek takilmiyorum bu aralar rahatim.Geçen arkadaşım bir olay anlattı diyo ki hiç şaşırmıyosun donsun ben de dedim hayattaki en büyük şaşkınlığımı hamile kaldığımda yaşayacağım.Ben de her ay diyorum tamam ya bu ay kesin bitti bu iş kaldım.Sonra bi bakıyorum gelmiş adetim ben yine başa dönmüşüm..NApalım bu da rabbimin bi sınavı inşallah başarıyla geçeriz
Pardonda niye yalan söyliyeyim onu anlamadım. Demekki güzel doktora denk gelmişsinizHangi marka alıosun canım ben de bu ay basladım hünnap aldım. Eczanelerde satılıyo sadece. Bir de ödüllü bir markaymıs yılın en iyi ilaç dısı ürünü ödülünü almıs eczacm da tanıdık.o da önerince çekinmedim ama sizler ha gi marka aldnız merak ettim :/
Ben 2 aylıkken gittim bebek istiyoruz dedim. Gebelik hormonlarına baktı sperm testi istedi muayene de etti 21.gün progesteron da baktı yani kimseye yalan sölemenize gerek yok bakmasa bana bakmazdı ki daha 2 aylık evliydim. Smdi 4.ayım bi sorun çıkmayınca u.aya kadar dene olmazsa tekrar gel rahim filmi vs çekelim dedi.
Ben de varım ben de bende
Valla bide bekarken korkuturlardı bizi yok tabureye oturma duşlarda falan hamile kalırsın bilmem ne saçma sapan o kadar kolaydı sanki hamiş olmak boş yere korkutmuşlar şimdi uğraşıyoruz olmuyorGeç olsun da güc olmasin canim bizde heranini doya doya yasariz daha değerli olur bizler icin heran umutla heray devam hazirlanmaya ben alistim artik pek takilmiyorum bu aralar rahatim.
Evet neler neler duyduk havludan hamile kalana kadar bende mik mik yapcaz hemile kalcam sanmistim hemencecik ama olmuyormus hep kandirdilar bizi.Valla bide bekarken korkuturlardı bizi yok tabureye oturma duşlarda falan hamile kalırsın bilmem ne saçma sapan o kadar kolaydı sanki hamiş olmak boş yere korkutmuşlar şimdi uğraşıyoruz olmuyor
Canim yalan soyluyorsun dememis herturlu bakarlar manasinda yazmis ama bana da bakmadilar kac kez gittim alttan bakip gonderdiler burada hormon testi yapilmasi gereltigini öğrendim bosa gecen zamana yandim. Birde hep ozele gittim doktorlarin iyisini bulmak zor.Pardonda niye yalan söyliyeyim onu anlamadım. Demekki güzel doktora denk gelmişsiniz
Ben lisedeyken gün vardı evde kadınlardan biri şey dedi kocam üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum deyip kahkaha patlatmıştı bende gerçek sanmıştım hey gidi günler hahahahEvet neler neler duyduk havludan hamile kalana kadar bende mik mik yapcaz hemile kalcam sanmistim hemencecik ama olmuyormus hep kandirdilar bizi.
Stres,is hayati hersey etkiliyor hormonlarimizi 6 sene calistim yemek bile yemeye vakit bulamiyordum heran stres en sonunda biraktim vucudum dinlensin vitamin degerlerim yukselsin diye eski insanlar cok sansliymis suan ki ortam yasam mucadelesi cok farkli canim esim de adet agrin basladimi diyor bu ay olmadi diye cok üzüldü kendimden cok onun uzulmesi uzuyor.Ben lisedeyken gün vardı evde kadınlardan biri şey dedi kocam üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum deyip kahkaha patlatmıştı bende gerçek sanmıştım hey gidi günler hahahah
4unce kabul.ediomusunuz kizlarAl benden de o kadar halayın son 3 lüsü biziz galiba
Artti sayimiz 6 ya çıktık canim eminim en kisa surede teker teker alcaz guzl haberleri insallah .
Gerçekten onların umut dolu gözlerle bir şey var mı diye beklemesi en büyük üzüntüsü oluyor insanın kıyamıyoruz ve dediğin her şeye katılıyorum canımStres,is hayati hersey etkiliyor hormonlarimizi 6 sene calistim yemek bile yemeye vakit bulamiyordum heran stres en sonunda biraktim vucudum dinlensin vitamin degerlerim yukselsin diye eski insanlar cok sansliymis suan ki ortam yasam mucadelesi cok farkli canim esim de adet agrin basladimi diyor bu ay olmadi diye cok üzüldü kendimden cok onun uzulmesi uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?