Etmezmiyiz canim sayimiz artti baya.4unce kabul.ediomusunuz kizlar
Olucak canim guzel haberleri alicaz neyseki burda birbirimize destek oluyoruz insan kimseyle konusamiyor. Bak simdi bizde o gzel haberi alinca eslerimize unutamayacakları bir supriz yapariz kameraya da aliriz buanlari hatirladikcada gulumseriz insallah.Gerçekten onların umut dolu gözlerle bir şey var mı diye beklemesi en büyük üzüntüsü oluyor insanın kıyamıyoruz ve dediğin her şeye katılıyorum canım
Ben de varıımmArtti sayimiz 6 ya çıktık canim eminim en kisa surede teker teker alcaz guzl haberleri insallah .
Bahtsizlar kulubumuze hosgeldin canim en kisa surede guzel haberlerini aliriz umarim ne zman bat tarihin .Ben de varıımm
Hoş buldumBahtsizlar kulubumuze hosgeldin canim en kisa surede guzel haberlerini aliriz umarim ne zman bat tarihin .
Canim adet belirtin varmi insallah olmazsin benimde son 3 gun ama arada kramp giriyor karnima geliyorum diyor benim kirmizilar.Hoş buldumBAT 24 şubat an itibariyle bugün, inşallah en kısa zaman da hepimiz mutlu haberler veririz
Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı bir şey diyemiyorum arada kramp giriyor kasıklarıma ama bilmiyorum bekleyip göreceğiz inşallah tutmuştur bu ay artık, soğan kürü uyguladım ve inofolic combi içiyorum pazar gününden beri bakalım Allah gönlümüze göre versin dua edin bana olur muCanim adet belirtin varmi insallah olmazsin benimde son 3 gun ama arada kramp giriyor karnima geliyorum diyor benim kirmizilar.
Bende varımBen de varıımm
Sogan suyu iceyim dedim midem allak bullak oldu birde 1 kez sut buhari yaptim bu ay ama bende intahap filan olmadigi icin birsey olmadi keciboynuzu ozu yiyoruz birde esim caksir suyu iciyor umarim ilk guzel haberi senden aliriz canim olmazsan test yapcak mısın?Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı bir şey diyemiyorum arada kramp giriyor kasıklarıma ama bilmiyorum bekleyip göreceğiz inşallah tutmuştur bu ay artık, soğan kürü uyguladım ve inofolic combi içiyorum pazar gününden beri bakalım Allah gönlümüze göre versin dua edin bana olur mu
Istemiyince oluyor isteyince gelmiyor bu bebekler.Bende varım8 aydır masallahim var giriyim yazmiyim stres stres dedim ama yok ya yok ilk bebeğim ilk ay da oldu nasıl olduğunu bende anlamıyorum
Soğan suyunu ben severek içtim ya içemeyecek olunca limon damlattım, pazartesi gününe kadar bekleyebilirim tabi olmazsam her an olabilirim de, kısmet artıkSogan suyu iceyim dedim midem allak bullak oldu birde 1 kez sut buhari yaptim bu ay ama bende intahap filan olmadigi icin birsey olmadi keciboynuzu ozu yiyoruz birde esim caksir suyu iciyor umarim ilk guzel haberi senden aliriz canim olmazsan test yapcak mısın?
Eger olmazsan bana da umut olursun bende adet kramplari yasiyorum olmadigini dusunuyorum ayniyiz suanda doktor kontrollerin yapıldımı canim.Soğan suyunu ben severek içtim ya içemeyecek olunca limon damlattım, pazartesi gününe kadar bekleyebilirim tabi olmazsam her an olabilirim de, kısmet artık
Öyle galibaIstemiyince oluyor isteyince gelmiyor bu bebekler.
Bende gelcegini biliyorum sabirla bekliyorum kisa zamanda yuzumuz guler insallah canim.Öyle galibaama biliyorum onlar geleceği zamanı biliyorlar bende 4 gözle bekliyorum inşallah fazla bekletmezler
Evliliğimin 11. Yılındayım 4 yıllık evliyken aşılama ile hamile kaldım ve şu an 6 yaşını dolduruyor bir kızım var, aklına gelebilecek her şey yapıldı açıklanamayan infertilite dendi teşhiste, ikinci çocuğu da 2-3 yıldır istiyoruz geçen sene hormon vs. Bakıldı troid hormonu az çalışıyor o sorun dendi düşmeden kalamazsın dendi, öyle böyle bugüne geldik işte. en son pko dedi doktorum 3 ay klomen tedavisi başarısız sonuçlandı aşılama için çağırdı gitmedim oluruna bıraktım, kendim bir şeyler yapayım İnşallah olur, Allah Kerim hepimizin duasını kabul etsinEger olmazsan bana da umut olursun bende adet kramplari yasiyorum olmadigini dusunuyorum ayniyiz suanda doktor kontrollerin yapıldımı canim.
Canim Allah bağışlasın ne gzel 1 tane cocugun varmis. Tiroid icin ilac aldinmi birde pko varsa ovulasyon testlerinden yardim alabilirsin yumurtlama gunlerini yakalamak icin.Evliliğimin 11. Yılındayım 4 yıllık evliyken aşılama ile hamile kaldım ve şu an 6 yaşını dolduruyor bir kızım var, aklına gelebilecek her şey yapıldı açıklanamayan infertilite dendi teşhiste, ikinci çocuğu da 2-3 yıldır istiyoruz geçen sene hormon vs. Bakıldı troid hormonu az çalışıyor o sorun dendi düşmeden kalamazsın dendi, öyle böyle bugüne geldik işte. en son pko dedi doktorum 3 ay klomen tedavisi başarısız sonuçlandı aşılama için çağırdı gitmedim oluruna bıraktım, kendim bir şeyler yapayım İnşallah olur, Allah Kerim hepimizin duasını kabul etsin
Amin darısı olmayanlara inşallah, troid için 3 senedir ilaç kullanıyorum, ovülasyon testi geçen sene yaptım benim şöyle bir sorunum oluyor klomen kullanırken de oldu yumurta istenilen olgunluğa ya gelmiyor ya da 3-4 cm lik folikül kiste dönüşüyordu yani yumurta büyüse de çatlama sorunu oluşuyordu ya da yeteri kadar büyümüyordu o üç aylık tedavi de bunu öğrendim, soğan kürünü de o yüzden yaptım ve adet olursam bu ay ovülasyon testi+ havuç incir kürü+ inofolic combi ile devam edeceğimCanim Allah bağışlasın ne gzel 1 tane cocugun varmis. Tiroid icin ilac aldinmi birde pko varsa ovulasyon testlerinden yardim alabilirsin yumurtlama gunlerini yakalamak icin.
Incir kuru de yumurtanin olgunlaşmasını sagliyor bir kez kalmissin hamile biraz kafani rahatlatirsan ben kalabilcegini düşünüyorum hemen insallah gzel haberini aliriz canim.Amin darısı olmayanlara inşallah, troid için 3 senedir ilaç kullanıyorum, ovülasyon testi geçen sene yaptım benim şöyle bir sorunum oluyor klomen kullanırken de oldu yumurta istenilen olgunluğa ya gelmiyor ya da 3-4 cm lik folikül kiste dönüşüyordu yani yumurta büyüse de çatlama sorunu oluşuyordu ya da yeteri kadar büyümüyordu o üç aylık tedavi de bunu öğrendim, soğan kürünü de o yüzden yaptım ve adet olursam bu ay ovülasyon testi+ havuç incir kürü+ inofolic combi ile devam edeceğim
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımIncir kuru de yumurtanin olgunlaşmasını sagliyor bir kez kalmissin hamile biraz kafani rahatlatirsan ben kalabilcegini düşünüyorum hemen insallah gzel haberini aliriz canim.
Amin en kisa surede insallah.İnşallah hepimiz güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?