Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım dört gözle bekliyorum :)

Geç olsun da güc olmasin canim bizde heranini doya doya yasariz daha değerli olur bizler icin heran umutla heray devam hazirlanmaya ben alistim artik pek takilmiyorum bu aralar rahatim.
Ne hayırlıysa o olsun hakkımızda canım benim

Canim adet belirtin varmi insallah olmazsin benimde son 3 gun ama arada kramp giriyor karnima geliyorum diyor benim kirmizilar.
Canm bende gece uyuyamadım bacak ağrısından karnımda sancılanıyo adet belirtisi mi ne anlamadım vücudum o kadar dengesizlesti ki eskiden adet başlamadan 2 saat önce sancı başlardı o kadar şimdi yumurtlamadan itibaren sancım var geçen ay 1 hafta önce başlamıştı

Bana da yer açın bat 28 şubat. Inanin bu forumlar olmasa vakit gecmiyor. Var mi 28 subat bat olup test yapan????

Kızlar bir sorum olacak adet günüm gelmesi gereken günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal gebelik testi yaptım çıkmadı bugün adetim üç gün gecikti adet testimdee bitti elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım . bayağı bir kalın ve koyu bir çizgi var sizce hamile olma ihtimalim var mı.. hiç umudum yok ama insan yinede umutlanıyor nedense normalde adetim hiç geçikmezdi ..

Bunu Ben de duydum ama normal testlerde cikmayip ovoluasyonda cikmasi ilginc geldi bana.

Yumurtlama gününü biliyor musun canım. Bi de ovülasyon testinin fotoğrafı varsa atar mısın ?

Yumurtlama gününü biliyor musun canım. Bi de ovülasyon testinin fotoğrafı varsa atar mısın ?
Fotoğrafını çekmemiştim canım ya bugün bitane daha yapayım akşama doğru .. yumurtlama günüm 8 şubattaydı. Ovülasyon o gün pik yapmıştı . Son ilişkide o gün oldu . Sonra eşimin varikosel ameliyatı işi çıkınca Bıraktık

Benim gecen ay 10 gun onceden baslamisti ama cok agrili adet oldum bacagima vurmamıştı bazilari bacakta cekilme gibi oluyor diyor gebelik belirtisi icin canim insallah ondandir seninkide. Bende gece cok gec uyudum arada sanci girdi hala da agri var son 3 gun bana.

Canim ikinci cizgi birinci gibi koyumuydu yoksa sadece kalinmi bazi insanlar ovulasyon testinden daha once ogrenebiliyor yeniden yaptiginda atarsan bakalim.

Canim ikinci cizgi birinci gibi koyumuydu yoksa sadece kalinmi bazi insanlar ovulasyon testinden daha once ogrenebiliyor yeniden yaptiginda atarsan bakalim.
Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi

8 şubattaysa adet günün 2 gün geçmiş. Testte çıkması lazımdı şimdiye kadar. Ama LH bu zamanda o kadar koyu olmaz. Test yaptığın markalar güvenilir mi ?

Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi
Ben adetten 3 gün sonraki ovülasyon testimi atayım da kıyasla canım. Normalde adet zamanı LH koyu olmaz.

Eklentiler

• IMG_9783.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
Buyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…