İnşallah canım dört gözle bekliyorum :)Olucak canim guzel haberleri alicaz neyseki burda birbirimize destek oluyoruz insan kimseyle konusamiyor. Bak simdi bizde o gzel haberi alinca eslerimize unutamayacakları bir supriz yapariz kameraya da aliriz buanlari hatirladikcada gulumseriz insallah.
Ne hayırlıysa o olsun hakkımızda canım benimGeç olsun da güc olmasin canim bizde heranini doya doya yasariz daha değerli olur bizler icin heran umutla heray devam hazirlanmaya ben alistim artik pek takilmiyorum bu aralar rahatim.
Gel gel sen de gel4unce kabul.ediomusunuz kizlar
Canm bende gece uyuyamadım bacak ağrısından karnımda sancılanıyo adet belirtisi mi ne anlamadım vücudum o kadar dengesizlesti ki eskiden adet başlamadan 2 saat önce sancı başlardı o kadar şimdi yumurtlamadan itibaren sancım var geçen ay 1 hafta önce başlamıştıCanim adet belirtin varmi insallah olmazsin benimde son 3 gun ama arada kramp giriyor karnima geliyorum diyor benim kirmizilar.
Bunu Ben de duydum ama normal testlerde cikmayip ovoluasyonda cikmasi ilginc geldi bana.Kızlar bir sorum olacak adet günüm gelmesi gereken günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal gebelik testi yaptım çıkmadı bugün adetim üç gün gecikti adet testimdee bitti elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım . bayağı bir kalın ve koyu bir çizgi var sizce hamile olma ihtimalim var mı.. hiç umudum yok ama insan yinede umutlanıyor nedense normalde adetim hiç geçikmezdi ..
Yumurtlama gününü biliyor musun canım. Bi de ovülasyon testinin fotoğrafı varsa atar mısın ?Kızlar bir sorum olacak adet günüm gelmesi gereken günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal gebelik testi yaptım çıkmadı bugün adetim üç gün gecikti adet testimdee bitti elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım . bayağı bir kalın ve koyu bir çizgi var sizce hamile olma ihtimalim var mı.. hiç umudum yok ama insan yinede umutlanıyor nedense normalde adetim hiç geçikmezdi ..
Evet banada öyle geldi o yüzdenmğmitlenmek de istemiyorum doğrusuBunu Ben de duydum ama normal testlerde cikmayip ovoluasyonda cikmasi ilginc geldi bana.
Evet banada öyle geldi o yüzfen ümitlenmek de istemiyorum doğrusu
Fotoğrafını çekmemiştim canım ya bugün bitane daha yapayım akşama doğru .. yumurtlama günüm 8 şubattaydı. Ovülasyon o gün pik yapmıştı . Son ilişkide o gün oldu . Sonra eşimin varikosel ameliyatı işi çıkınca BıraktıkYumurtlama gününü biliyor musun canım. Bi de ovülasyon testinin fotoğrafı varsa atar mısın ?
Benim gecen ay 10 gun onceden baslamisti ama cok agrili adet oldum bacagima vurmamıştı bazilari bacakta cekilme gibi oluyor diyor gebelik belirtisi icin canim insallah ondandir seninkide. Bende gece cok gec uyudum arada sanci girdi hala da agri var son 3 gun bana.Canm bende gece uyuyamadım bacak ağrısından karnımda sancılanıyo adet belirtisi mi ne anlamadım vücudum o kadar dengesizlesti ki eskiden adet başlamadan 2 saat önce sancı başlardı o kadar şimdi yumurtlamadan itibaren sancım var geçen ay 1 hafta önce başlamıştı
27 subat benimkisi 2 gun once dayanamayip yaptim oylesine ama kocaman negatifdi.Bana da yer açın bat 28 şubat. Inanin bu forumlar olmasa vakit gecmiyor. Var mi 28 subat bat olup test yapan????
Canim ikinci cizgi birinci gibi koyumuydu yoksa sadece kalinmi bazi insanlar ovulasyon testinden daha once ogrenebiliyor yeniden yaptiginda atarsan bakalim.Fotoğrafını çekmemiştim canım ya bugün bitane daha yapayım akşama doğru .. yumurtlama günüm 8 şubattaydı. Ovülasyon o gün pik yapmıştı . Son ilişkide o gün oldu . Sonra eşimin varikosel ameliyatı işi çıkınca Bıraktık
Ben de dün sabah yaptim negatif27 subat benimkisi 2 gun once dayanamayip yaptim oylesine ama kocaman negatifdi.
Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek miCanim ikinci cizgi birinci gibi koyumuydu yoksa sadece kalinmi bazi insanlar ovulasyon testinden daha once ogrenebiliyor yeniden yaptiginda atarsan bakalim.
8 şubattaysa adet günün 2 gün geçmiş. Testte çıkması lazımdı şimdiye kadar. Ama LH bu zamanda o kadar koyu olmaz. Test yaptığın markalar güvenilir mi ?Fotoğrafını çekmemiştim canım ya bugün bitane daha yapayım akşama doğru .. yumurtlama günüm 8 şubattaydı. Ovülasyon o gün pik yapmıştı . Son ilişkide o gün oldu . Sonra eşimin varikosel ameliyatı işi çıkınca Bıraktık
Ben adetten 3 gün sonraki ovülasyon testimi atayım da kıyasla canım. Normalde adet zamanı LH koyu olmaz.Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi
Buyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)Kızlar bir sorum olacak adet günüm gelmesi gereken günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal gebelik testi yaptım çıkmadı bugün adetim üç gün gecikti adet testimdee bitti elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım . bayağı bir kalın ve koyu bir çizgi var sizce hamile olma ihtimalim var mı.. hiç umudum yok ama insan yinede umutlanıyor nedense normalde adetim hiç geçikmezdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?