Yumurtlamanın 14ncü günü çıkmama ihtimali var mı yaa. Bende bilemedim kafam karıştı. Erken testte bile çıkmamış. Ama LH koyu çıkmış o da normal değil.Buyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)
Gebelik testi laboquick ve innovito ile yapmıştım canım . Lh testi de innovito idi . Elimde laboquickin de ovülasyon testi var bide ona deneyeyim8 şubattaysa adet günün 2 gün geçmiş. Testte çıkması lazımdı şimdiye kadar. Ama LH bu zamanda o kadar koyu olmaz. Test yaptığın markalar güvenilir mi ?
Tamam canım. Yapınca atarsın.Gebelik testi laboquick ve innovito ile yapmıştım canım . Lh testi de innovito idi . Elimde laboquickin de ovülasyon testi var bide ona deneyeyim
Bilmiyorum ki canım erken gebelik de bile çıkmadı . Kafam karıştı ümitlenmek de istemiyorum ama sıvı alımına dikkat ederek yapayım bakalım ne çıkacakBuyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)
Tamam canım inşallah bişeyler çıkarTamam canım. Yapınca atarsın.
Senin ki kadar değildi canım akşam binyapayım resim atıcamBen adetten 3 gün sonraki ovülasyon testimi atayım da kıyasla canım. Normalde adet zamanı LH koyu olmaz.
Bu marka testi bende kullandim ovoluasyonu dogru bilmisti ama erken gebelik testi hep negatif belki çok erken yaptim ben ondandir. Benim de elimde sadece ovoluasyon testleri kaldiGebelik testi laboquick ve innovito ile yapmıştım canım . Lh testi de innovito idi . Elimde laboquickin de ovülasyon testi var bide ona deneyeyim
Bi ihtimal artık test yanlıştır diyorum ama insan yinede ümitleniyor haliyleBu marka testi bende kullandim ovoluasyonu dogru bilmisti ama erken gebelik testi hep negatif belki çok erken yaptim ben ondandir. Benim de elimde sadece ovoluasyon testleri kaldi
Aynen oyle oluyor canım. Sabir neymis bu donemde anladim benBi ihtimal artık test yanlıştır diyorum ama insan yinede ümitleniyor haliyle
Canim koyulugun esit olmasi onemli kalinligin anlami yok sen yap aksam tekrar at bakalim bazi insanlarda idrarda daha gec cikiyor ovulasyonda gebelik varsa eger ikiside ayni koyulukta cikar testi mutlka at bakayim bir.Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi
Canim gebelik oldugunda bazi insanlarda adete 1 gun kala bile koyu cikabiliyor ama iste ikiside ayni koyulukta olmali testi görmek lazim.Ben adetten 3 gün sonraki ovülasyon testimi atayım da kıyasla canım. Normalde adet zamanı LH koyu olmaz.
Evet canım bende kesinlikle ne zamandır deniyorsunuzA
Aynen oyle oluyor canım. Sabir neymis bu donemde anladim ben
Daha 4 gunun var simdiden olumsuz dusunme insallah kisa zamanda gzel haber alirsin.Ben de dün sabah yaptim negatif
Heyecanlandım üç saat sıvı almayayım tekrar yapayım bakalım hayırlısıCanim koyulugun esit olmasi onemli kalinligin anlami yok sen yap aksam tekrar at bakalim bazi insanlarda idrarda daha gec cikiyor ovulasyonda gebelik varsa eger ikiside ayni koyulukta cikar testi mutlka at bakayim bir.
Ama hemen umitlenme sonra olumsuz olunca uzuluyor insan bende denedim 3 gun var bendeki icecik silik cikti olumsuz yani saat 15.00 da bekliyoruz seni..Heyecanlandım üç saat sıvı almayayım tekrar yapayım bakalım hayırlısı
Bu ay hiç ümidimiz yoktu eşim ameliyat oldu o yüzden en son ilişki yumurtama günüydü sperm morfolojisinde de sıkıntı olduğu için bu ay bizim için verimsiz bir aydı . Hayırlısı bakalım Rabbim bizlere de en kısa sürede nasip etsin inşallah . Bakalım diğerinden daha koyu mu daha açık mı olacak testAma hemen umitlenme sonra olumsuz olunca uzuluyor insan bende denedim 3 gun var bendeki icecik silik cikti olumsuz yani saat 15.00 da bekliyoruz seni..
Ben 2 kere boş gebelik gecirdim. Denemede bu 2. Ay gecen ay olmadi. Senin?Evet canım bende kesinlikle ne zamandır deniyorsunuz
3 saat mi olmasi lazım canim? Ben çok su iciyorum o etkiler mi??Heyecanlandım üç saat sıvı almayayım tekrar yapayım bakalım hayırlısı
Aynen canım bende öyle biliyorum. Normalde LH yumurtlama zamanı yükselir bi sonraki yumurtlamaya kadar tekrar yükselmez. Yoksa adet olacaksın derdim ben de ama şüpheye düşürdü valla bu test.Canim gebelik oldugunda bazi insanlarda adete 1 gun kala bile koyu cikabiliyor ama iste ikiside ayni koyulukta olmali testi görmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?