Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)
Yumurtlamanın 14ncü günü çıkmama ihtimali var mı yaa. Bende bilemedim kafam karıştı. Erken testte bile çıkmamış. Ama LH koyu çıkmış o da normal değil.

8 şubattaysa adet günün 2 gün geçmiş. Testte çıkması lazımdı şimdiye kadar. Ama LH bu zamanda o kadar koyu olmaz. Test yaptığın markalar güvenilir mi ?
Gebelik testi laboquick ve innovito ile yapmıştım canım . Lh testi de innovito idi . Elimde laboquickin de ovülasyon testi var bide ona deneyeyim

Buyuk ihtimalle olabilirsin canim var bisey normal test al mutlaka yap :)
Bilmiyorum ki canım erken gebelik de bile çıkmadı . Kafam karıştı ümitlenmek de istemiyorum ama sıvı alımına dikkat ederek yapayım bakalım ne çıkacak

Gebelik testi laboquick ve innovito ile yapmıştım canım . Lh testi de innovito idi . Elimde laboquickin de ovülasyon testi var bide ona deneyeyim
Bu marka testi bende kullandim ovoluasyonu dogru bilmisti ama erken gebelik testi hep negatif belki çok erken yaptim ben ondandir. Benim de elimde sadece ovoluasyon testleri kaldi

Bu marka testi bende kullandim ovoluasyonu dogru bilmisti ama erken gebelik testi hep negatif belki çok erken yaptim ben ondandir. Benim de elimde sadece ovoluasyon testleri kaldi
Bi ihtimal artık test yanlıştır diyorum ama insan yinede ümitleniyor haliyle

Daha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi
Canim koyulugun esit olmasi onemli kalinligin anlami yok sen yap aksam tekrar at bakalim bazi insanlarda idrarda daha gec cikiyor ovulasyonda gebelik varsa eger ikiside ayni koyulukta cikar testi mutlka at bakayim bir.

Canim koyulugun esit olmasi onemli kalinligin anlami yok sen yap aksam tekrar at bakalim bazi insanlarda idrarda daha gec cikiyor ovulasyonda gebelik varsa eger ikiside ayni koyulukta cikar testi mutlka at bakayim bir.
Heyecanlandım üç saat sıvı almayayım tekrar yapayım bakalım hayırlısı

Ama hemen umitlenme sonra olumsuz olunca uzuluyor insan bende denedim 3 gun var bendeki icecik silik cikti olumsuz yani saat 15.00 da bekliyoruz seni..
Bu ay hiç ümidimiz yoktu eşim ameliyat oldu o yüzden en son ilişki yumurtama günüydü sperm morfolojisinde de sıkıntı olduğu için bu ay bizim için verimsiz bir aydı . Hayırlısı bakalım Rabbim bizlere de en kısa sürede nasip etsin inşallah . Bakalım diğerinden daha koyu mu daha açık mı olacak test

Canim gebelik oldugunda bazi insanlarda adete 1 gun kala bile koyu cikabiliyor ama iste ikiside ayni koyulukta olmali testi görmek lazim.
Aynen canım bende öyle biliyorum. Normalde LH yumurtlama zamanı yükselir bi sonraki yumurtlamaya kadar tekrar yükselmez. Yoksa adet olacaksın derdim ben de ama şüpheye düşürdü valla bu test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…