Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de gittim eczaneden test aldım
Yarın sabah yapıcam batta yani
Grip oluyorum eşimden bulaştı

Bişey olmadığından emin olayım ki ilaç içeyim dedim

Geçtiğimiz hafta beslenme uzmanı ile görüşmüştüm benden istediği tahlilleri yaptırdım D vitamini ve B12 vitamini çok düşük çıktı. Doktorun da önerisiyle iğneye başladım.

Yumurtlamanın 14ncü günü çıkmama ihtimali var mı yaa. Bende bilemedim kafam karıştı. Erken testte bile çıkmamış. Ama LH koyu çıkmış o da normal değil.
Evet benimde kafami o karistirdi canim erkende de cikmamis gec dollenme olsa cikmamis deriz hadide ne bilim Rabbim verdikten sonra olur ya :)

Geçtiğimiz hafta beslenme uzmanı ile görüşmüştüm benden istediği tahlilleri yaptırdım D vitamini ve B12 vitamini çok düşük çıktı. Doktorun da önerisiyle iğneye başladım.
Canim neden test yaptirma geregi duydun? Ben de yaptirmak istiyorum bu testleri bilgi verir misin

Canim neden test yaptirma geregi duydun? Ben de yaptirmak istiyorum bu testleri bilgi verir misin
Beslenmemi düzene sokmak istedim bir de yağ oranım ve kolesterolüm normalin biraz üstünde idi.İstedim ki bu süreçte hem yağ oranımı düşürelim ayrıca depolarımı da dolduralım. Eğer gebelik olursa da yediklerim bana değil bebeğe yarasın. Düzenli bir şekilde görüşeceğİz.

Kızlar ekteki ovulasyon testim. Pozitif olmuş mu sizce?

Eklentiler

• 4F981529-0560-4C83-9658-CC247656D470.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar adet oldum sanırım kahverengi akıntı geldi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…