Ovülasyon önce üç saat sıvı tüketime yapmaman gerekiyor .. hafif de idrara sıkışman gerekiyor3 saat mi olmasi lazım canim? Ben çok su iciyorum o etkiler mi??
Ben dokuz aylık evliyim üç aydır demiyoruz olmadı canımBen 2 kere boş gebelik gecirdim. Denemede bu 2. Ay gecen ay olmadi. Senin?
Peki gebelik testinde???Ovülasyon önce üç saat sıvı tüketime yapmaman gerekiyor .. hafif de idrara sıkışman gerekiyor
Daha çok yenisin stres yapma olur muBen dokuz aylık evliyim üç aydır demiyoruz olmadı canım
Gebelik testinde de aynı şey söz konusu canınPeki gebelik testinde???
Ah ah ne mümkün :)Daha çok yenisin stres yapma olur mu
Tekrar yaptiginda anlariz canim test olmadan emin olamiyoruz.Aynen canım bende öyle biliyorum. Normalde LH yumurtlama zamanı yükselir bi sonraki yumurtlamaya kadar tekrar yükselmez. Yoksa adet olacaksın derdim ben de ama şüpheye düşürdü valla bu test.
Eger yumurtlama doneminden eminsen testle kontrol ettiysen cok onemli degil canim ne zaman caniniz isterse.Kizlar bu yumurtlama gununden Sonra iliskiye devam etmek gerekiyor mu illaki
Artik hayirlisi Olsun canimAh ah ne mümkün :)
Smin canım hepimiz için inşallahArtik hayirlisi Olsun canim
Ilk kez ovoluasyon denedim bu ay her zamanki gibi cikti ya aslinda sonuc itibariyle nasip kismetEger yumurtlama doneminden eminsen testle kontrol ettiysen cok onemli degil canim ne zaman caniniz isterse.
Evet benimde kafami o karistirdi canim erkende de cikmamis gec dollenme olsa cikmamis deriz hadide ne bilim Rabbim verdikten sonra olur ya :)Yumurtlamanın 14ncü günü çıkmama ihtimali var mı yaa. Bende bilemedim kafam karıştı. Erken testte bile çıkmamış. Ama LH koyu çıkmış o da normal değil.
Vay be 12 hafta nasıl geçti maşallah :)Evet benimde kafami o karistirdi canim erkende de cikmamis gec dollenme olsa cikmamis deriz hadide ne bilim Rabbim verdikten sonra olur ya :)
Canim neden test yaptirma geregi duydun? Ben de yaptirmak istiyorum bu testleri bilgi verir misinGeçtiğimiz hafta beslenme uzmanı ile görüşmüştüm benden istediği tahlilleri yaptırdım D vitamini ve B12 vitamini çok düşük çıktı. Doktorun da önerisiyle iğneye başladım.
Beslenmemi düzene sokmak istedim bir de yağ oranım ve kolesterolüm normalin biraz üstünde idi.İstedim ki bu süreçte hem yağ oranımı düşürelim ayrıca depolarımı da dolduralım. Eğer gebelik olursa da yediklerim bana değil bebeğe yarasın. Düzenli bir şekilde görüşeceğİz.Canim neden test yaptirma geregi duydun? Ben de yaptirmak istiyorum bu testleri bilgi verir misin
Canim yarin daha koyu olabilir gibi geldi bana adet uzunlugun 28 gunmu ama verimli gunlerdesin degerlendir bugunuKızlar ekteki ovulasyon testim. Pozitif olmuş mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?