- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
Canim yarin daha koyu olabilir gibi geldi bana adet uzunlugun 28 gunmu ama verimli gunlerdesin degerlendir bugunu
Canim bozma morelini sakin tahminimce adet gununde bugunde 8 pozitifi gormussun ama catlamamis yumurtan diger gece catlamis oyuzden 2 gun gecmis gibi geldi martta guzel haberini aliriz insallah.Kızlar adet oldum sanırım kahverengi akıntı geldi(
O zaman 14 gun catlar yumurtan yarin daha koyu olur canim sperm kalitesinde sorun yoksa ust üste olur ama varsa eger 1 gun arayla degerlendirmeni oneririm yarin daha koyu gorebilirsin yapinca tekrar atarsin.Evet canim 28 gün. Geçen ay bu koyuluk 14. günde olmustu. 12 olunca sasırdım. Bu sefer uc gün üst üste yapacağım zaten. Dediğin gibi yarın da yapayım.
Mrb kizlar aranizda yeniyim bat a 19 gün var.bat günlerim genelde 2 gün gecikmeli bazen tam gununde oluyor.gun asiri birliktelik mı daha olumli olur 3 gunde bir mı?
Gun asiri daha iyi spermler kaliteli oluyor ama oda her sabah bana iskence gibi geliyor yapamiyorum 2 gunde 1 degerlendirebilirsiniz canim isteyerek yapmak daha onemli cunku.Mrb kizlar aranizda yeniyim bat a 19 gün var.bat günlerim genelde 2 gün gecikmeli bazen tam gununde oluyor.gun asiri birliktelik mı daha olumli olur 3 gunde bir mı?
O zaman 14 gun catlar yumurtan yarin daha koyu olur canim sperm kalitesinde sorun yoksa ust üste olur ama varsa eger 1 gun arayla degerlendirmeni oneririm yarin daha koyu gorebilirsin yapinca tekrar atarsin.
İnşallah canım ya ben de bu aydan çok umutlu değildim zaten ama geçilince insan acaba mı diyor işte ..Canim bozma morelini sakin tahminimce adet gununde bugunde 8 pozitifi gormussun ama catlamamis yumurtan diger gece catlamis oyuzden 2 gun gecmis gibi geldi martta guzel haberini aliriz insallah.
Gun asiri daha iyi spermler kaliteli oluyor ama oda her sabah bana iskence gibi geliyor yapamiyorum 2 gunde 1 degerlendirebilirsiniz canim isteyerek yapmak daha onemli cunku.
Canm ilk gebeligimde eşim keçiboynuzu özü kullanmıştı 3 ay deneme ile oldu.dedigin gibi 2 günde bir daha mantıklı geldi bana.Doktorların söylediği iki günde bir canim. Ama Esin’de sorun olmayanlar üst üste de yapıyorlar.
Niye gerek yok diyorki belki spermlerde sorun var ilac kullanmali anlamiyorum bu doktorlari ne zarari varmis yaptırmanın yerinde olsam yaptirirdim ben pazartwsi esime yaptircam test canim sorun var gibi geliyor kendimede baktircam asilama yaptırınca bilgi verirsin bize ben xok tedirgin oluyorum ama belki bana da yapar doktor.Eşimde durum ne bilmiyoruz canim. Bir daha ki adette aşılama olacak ama istemedi, şimdilik gerek görmüyorum diye. Israrla söyledim doktora ama gerçekten gerek yok dedi.
Haklsin canim esin tedavi oldu sanirim sansiniz baya yuksek artik eger kanamanin devami gelmezse haber verirsin.İnşallah canım ya ben de bu aydan çok umutlu değildim zaten ama geçilince insan acaba mı diyor işte ..
Aksamlari ovulasyon gunlerinde 2 gunde 1 yapın diger gunler nasil isterswniz eger takip etmiyorsan yumurtlama zamanini adete kadar 2 gunde 1 degerlendir.Sabah zor ikimizde çalışıyoruz :-(
Canim spermler yorgunluktan stresten etkileniyor kalitesi düşüyor sabah vucut dinlenmiş oldugu icin en verimli zamanlari oluyor.Neden sabah canim?
Takvim var takip ederim canm . dediğiniz gibi degerlendiricem teşekkür ederimCanim spermler yorgunluktan stresten etkileniyor kalitesi düşüyor sabah vucut dinlenmiş oldugu icin en verimli zamanlari oluyor.
Niye gerek yok diyorki belki spermlerde sorun var ilac kullanmali anlamiyorum bu doktorlari ne zarari varmis yaptırmanın yerinde olsam yaptirirdim ben pazartwsi esime yaptircam test canim sorun var gibi geliyor kendimede baktircam asilama yaptırınca bilgi verirsin bize ben xok tedirgin oluyorum ama belki bana da yapar doktor.
Canim spermler yorgunluktan stresten etkileniyor kalitesi düşüyor sabah vucut dinlenmiş oldugu icin en verimli zamanlari oluyor.
Canim bir baska doktora gidip süreci anlatsan keske o ne diycek rahin filmi cekilmesi lazim spermlere bakilmasi lazim oncelikli seyler bunlar anlam verwmedim doktora.Ay bir bilsem. Ben de dedim, benim rahim filmi, esimin sperm testi diye ama gerek yok diyor. Doktor ne derse onu yapıyoruz. Sen stres yapma. Benim yastan dolayı amh dusuk çıktı. Çok kendi haline bırakamayacağım dedi. O yüzden aşılama.
Canm ilk gebeligimde eşim keçiboynuzu özü kullanmıştı 3 ay deneme ile oldu.dedigin gibi 2 günde bir daha mantıklı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?