Bende evdeyim ama hayatta yapamam sabah sabah esimde yapamaz uykucuyuz biz.Ooo ben evdeyim ama sabah çok sıkıntı.
Canim bir baska doktora gidip süreci anlatsan keske o ne diycek rahin filmi cekilmesi lazim spermlere bakilmasi lazim oncelikli seyler bunlar anlam verwmedim doktora.
Eger cok varsa aşılamaya esine caksir suyu icirmeni oneririm keciboynuzu ozu ile beraber cok ise yariyor sperm kalitesinde.Canim zaten bu başka bir doktor. İsim Allah’a kaldı artık. Aşılamaya gidince yeterli kalitede değil derse o zaman pençelerimi çıkarabilirim :)
Bende evdeyim ama hayatta yapamam sabah sabah esimde yapamaz uykucuyuz biz.
Evet canm benim eşim iki ay çocuk olmayınca Dr gitmiş benden habersiz test yaptırmış hareketsizleri için Dr keçiboynuzu özü nu önermiş ondan mı bilmiyorum o Zaman işe yaradı.rabbim kısmet ederse inşallah bu seferde işe yarar.esinin sevmeside iyi olmuşBen de almıştım ama badina dikilince söylenerek içiyordu, ben de bıraktım uğraşmadım. Şimdi kendisi bir aydık düzenli içiyor, hatta dün bunun tadı bayagi güzel geliyor bana dedi :)
Sende gencsin 38 yas nedir canim ben kahvalti hazirliyorum yolcu edip yatiyorum ama zaten erkendwn ise gidiyorlar yazik birde sabah iliskisi daha da yorar.:)Ya evet çocuk vs olmayınca tamamen ehlikeyif oluyor insan. Ben sabah kalkmıyorum, çoğunlukla eşimin vedasını bile hatırlamıyorum. Kısmet artık, sen daha gençsin ben 38 yaşındayım
Eger cok varsa aşılamaya esine caksir suyu icirmeni oneririm keciboynuzu ozu ile beraber cok ise yariyor sperm kalitesinde.
Cidden mi yaaValla keci boynuzunu içiyor da diğeri mümkün değil. Onları kendi de yapmaz bana da yaptırmaz. Soğan kaynatmıştım, aldı döktü. Doktora da söyledi, Kadınlar klübünden mi ogreniyorsun bunları dedi doktor :)
Evet canm benim eşim iki ay çocuk olmayınca Dr gitmiş benden habersiz test yaptırmış hareketsizleri için Dr keçiboynuzu özü nu önermiş ondan mı bilmiyorum o Zaman işe yaradı.rabbim kısmet ederse inşallah bu seferde işe yarar.esinin sevmeside iyi olmuş
Cidden mi yaadoktor da bizden heralde sogani hayatta bende icmem caksira da esime alistirdim kalkar kalkmaz iciyorum hemen.
Burasida ol.masa zaman geçmiyor ki hic.O kadar kızıyor ki, buradan okuyup gidenlerden fenalık gelmiş sanırım. Hep kötü şeyleri okuyarak şartlandırıyorsunuz kendinizi diyor :) Bana yasak burası. Amaaa yasaklar delinmek için :)
Burasida ol.masa zaman geçmiyor ki hic.
Canim benimde adete yakın koyulaşıyor ama hamile falan değildim yani 3 sefer başıma geldi yinede böyle hamileliğini öğrenen de var ama gebelikte az da olsa bi çizgi görürdün bence gebelik testlerinin duyarliligida onemliDaha kalın değil di canım ama onun kadar koyuydu .. akşam üzeri tekrar yapıp bi atayım bakalım koyuluğu değişecek mi
Şu yukarda attigin test var ya benim adete yakın 2 3 gun kala lh i senin şu hcg gibi pozitif gördüm 3 defa hamile değildim canım adete yakın lh dalgalanmaları olabilir mis hormonel bir problemim de yok adetim de duzenli anlamadım çokta umutlanmamak lazım onu anladım lh ile hcg hormonu birbirine benzerlik gösterirmiş test hcg yı lh olarak algılayabilirmiş o yüzden erken ogrenilirmis böyle pozitif olurmuş ama çokta güvenilir degilYumurtlamanın 14ncü günü çıkmama ihtimali var mı yaa. Bende bilemedim kafam karıştı. Erken testte bile çıkmamış. Ama LH koyu çıkmış o da normal değil.
Elinde varsa gece 11 de 12 de tekrar yap pik görürsen yarın öğlende çatlar yarında 12 de yap silik görürsün bence canım lh artmaya başlamış.. artmaya ilk başladıktan 24 36 saat sonra pik ten 12 saat sonra çatlama oluyorKızlar ekteki ovulasyon testim. Pozitif olmuş mu sizce?
Elinde varsa gece 11 de 12 de tekrar yap pik görürsen yarın öğlende çatlar yarında 12 de yap silik görürsün bence canım lh artmaya başlamış.. artmaya ilk başladıktan 24 36 saat sonra pik ten 12 saat sonra çatlama oluyor
İnşallah canm cümlemiz güzel haber alalımİnsallah canim, tez zamanda güzel haberler alırsınız.
3 canim ama adet olcam ben hissediyorum.Senin bata kaç kaldı canim?
Olsun bence canım daha çatlamamış o kesin ama yumurtlamadan önce olan ilişkiden şansın daha yüksek sper 48 saat yaşadığından hazır beklemiş olur riske atmamış olursun gerisi nasipİliski bugün olsun mu sence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?