- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
3 canim ama adet olcam ben hissediyorum.
Olsun bence canım daha çatlamamış o kesin ama yumurtlamadan önce olan ilişkiden şansın daha yüksek sper 48 saat yaşadığından hazır beklemiş olur riske atmamış olursun gerisi nasip
O an gelince olsun diye bilene olana sormak emin olmak istiyorsun ben hamile arkadaşlara sordum hangi geceden kaldınız diye biri pozitif olduğu gün ve sonraki siliklestigi gün ilişki oldu dedi diğeri pozitif gün oldu sonraki gün boş gecdi daha sonrakı gün tekrar ilişki dedi bir digeri sadece pozitif gun olabildi dedi olacağı varsa oluyor da pozitif olduğu gün önemli olmalı canım elinde fazla test varsa gece tekrarla ve mutlaka degerlendir herkesin bünyesi farlı ben böyle bu saatte görmüş olsam gece kesin pik i yakalarım senin belki yavaş artıyordur yarın görürsün bilemezsin bu senin düzenine bağlı benim 6 ay oldu çözdüm artık ama olmuyor her türlü denedim nasip:)Tama canim çok sağol, insanın bazen algıları kapanıyor, tüm bildiklerin sıfırlanıyor
Kötüyü çağırma canım iyi düşün iyi olsun3 canim ama adet olcam ben hissediyorum.
Tamam çok Teşekkür ederimBeslenmemi düzene sokmak istedim bir de yağ oranım ve kolesterolüm normalin biraz üstünde idi.İstedim ki bu süreçte hem yağ oranımı düşürelim ayrıca depolarımı da dolduralım. Eğer gebelik olursa da yediklerim bana değil bebeğe yarasın. Düzenli bir şekilde görüşeceğİz.
Naz bu aralar yok canım hayırlısı olsun mart ayı uğurlu gelsin insallah benimde 5 mart :)naz2018 yeni bat 23 mart varmı ben gibi Mart'a kalan
O an gelince olsun diye bilene olana sormak emin olmak istiyorsun ben hamile arkadaşlara sordum hangi geceden kaldınız diye biri pozitif olduğu gün ve sonraki siliklestigi gün ilişki oldu dedi diğeri pozitif gün oldu sonraki gün boş gecdi daha sonrakı gün tekrar ilişki dedi bir digeri sadece pozitif gun olabildi dedi olacağı varsa oluyor da pozitif olduğu gün önemli olmalı canım elinde fazla test varsa gece tekrarla ve mutlaka degerlendir herkesin bünyesi farlı ben böyle bu saatte görmüş olsam gece kesin pik i yakalarım senin belki yavaş artıyordur yarın görürsün bilemezsin bu senin düzenine bağlı benim 6 ay oldu çözdüm artık ama olmuyor her türlü denedim nasip:)
11.haftaya bugun girdik canim :)) burdaki program onden gidiyor. Valla oyle bende diyorum nasil gecti diye :)Vay be 12 hafta nasıl geçti maşallah :)
Kizlar bi sorum var. 10 subatta adet oldum. Ovulasyon testine bi 12 13 gun gecince baslarim diyodum ama 10. Gunde akintim oldu test yaptim iki cift koyu cizgi cikti.sonraki 1 2 gun icinde de T cizgisi siliklesti. Su an 15. Gun olmasina ragmen T cizgisi hafif de olsa var. Tamamen siliklesmesi gerekmez miydi sizce? Yoksa umutlanmali miyim ne dersiniz? Baya erken yumurtladm bu ay digerlerine gore.
Kizlar bi sorum var. 10 subatta adet oldum. Ovulasyon testine bi 12 13 gun gecince baslarim diyodum ama 10. Gunde akintim oldu test yaptim iki cift koyu cizgi cikti.sonraki 1 2 gun icinde de T cizgisi siliklesti. Su an 15. Gun olmasina ragmen T cizgisi hafif de olsa var. Tamamen siliklesmesi gerekmez miydi sizce? Yoksa umutlanmali miyim ne dersiniz? Baya erken yumurtladm bu ay digerlerine gore.
Gecem aykilerde yumurtlamadan sonra T cizgisi hic yoktu da silik de olsa yoktu.o yuzden meral etttm canm ya insan her seyden umutlaniyor sanirimSilik olanı çok ciddiye alma canim. Vücutta bir miktar lh bulunuyormuş zaten. İçim rahat etsin dersen yapmaya devam et. Ama senin ki büyük ihtimal catlamis.
Sen değerlendirdin değil mi koyu olan zamanları. İstersen regle kadar gün aşırı devam et iliskiye imkanınız varsa. İnsallah tutmuştur canim. Umut olmadan olmaz zaten :) Farklı durumda olan yoktur sanırım.Gecem aykilerde yumurtlamadan sonra T cizgisi hic yoktu da silik de olsa yoktu.o yuzden meral etttm canm ya insan her seyden umutlaniyor sanirim
Degerlendirdim canm. Dedigin gbi ben yine de devam edim degerlendirmeye. Beklemek de o kadar zor ki...Sen değerlendirdin değil mi koyu olan zamanları. İstersen regle kadar gün aşırı devam et iliskiye imkanınız varsa. İnsallah tutmuştur canim. Umut olmadan olmaz zaten :) Farklı durumda olan yoktur sanırım.
Oyle canim cokta takilip stres yapma nasibinde varsa olur keyfini çıkar isteyerek yap eşine ilişkinize önem verİnsallah tez zamanda verirsin güzel haberi canim. Dediğin gibi olacağı varsa her turlu oluyor. Belki dün gecede böyleydi, bilemiyor insan. Rabbim büyük.
15 Mart bat benimdenaz2018 yeni bat 23 mart varmı ben gibi Mart'a kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?