Naz bu aralar yok canım hayırlısı olsun mart ayı uğurlu gelsin insallah benimde 5 mart :)
Evet gebelik testinde hiç bişey çıkmamıştı bugün hafif lekelenme geldi sanırım bat geldi ..Canim benimde adete yakın koyulaşıyor ama hamile falan değildim yani 3 sefer başıma geldi yinede böyle hamileliğini öğrenen de var ama gebelikte az da olsa bi çizgi görürdün bence gebelik testlerinin duyarliligida onemli
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canmBat a saatler kaldı benim
Yarın olmasını bekliyorum
32. Gün ve ovulasyonun 14. Günü
Karnımda aşırı şişkinlik var
Adet öncesi hep olur
Bakalım yarın adet olacağım gibi duruyor
Ufak tıkanıklıklar açılıyor hamile kalabilirsin diyorlar ama ben kalamadım canım 11. Ayda cektirmistimtamam canım bildirim yapmış olayım :)
rahim filmi çektiricem bu ay umarım uğur getirir
Ya böyle öğrenen var canım ama benim için öyle olmadı peşine adet oldumEvet gebelik testinde hiç bişey çıkmamıştı bugün hafif lekelenme geldi sanırım bat geldi ..
Ufak tıkanıklıklar açılıyor hamile kalabilirsin diyorlar ama ben kalamadım canım 11. Ayda cektirmistim
Aynen canım çok iyi düşünmüşsün ben çift rahimliymisim öğrenmiş oldum tüpler acıkmış sende çektir boşuna kullanmamış olursun tedaviye başlarsa amin canım insallahilaçla tedaviye başlamadan çektirmek istedim tıkanıklık falan varsa bileyim boşyere ilaç kullanmış olmayayım diye.
hayırlısı olsun diyelim inş çok beklemeden hamile kalırız
Aynen canım çok iyi düşünmüşsün ben çift rahimliymisim öğrenmiş oldum tüpler acıkmış sende çektir boşuna kullanmamış olursun tedaviye başlarsa amin canım insallah
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahevet canım inş iyi sonuç alırım
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin kizlarEtmezmiyiz canim sayimiz artti baya.
Geldim.bileeeGel gel sen de gel
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ne güzel hayirlisiyla kucagina alirsin inssalh. Bize belirtilerinden bahseder misin biraz??Selam kızlar benimde bat 23 subatti ikinciye hamileyim suan
Hayırlı olsun canm.benim en çok merak ettiğim yumurtlama günü nu takip ettin mi ne sıklıklar ile birlikte oldunSelam kızlar benimde bat 23 subatti ikinciye hamileyim suan
Amin canım insallah ama düşük riskim varmış.sprail vardı bende onu kontrole gitmiştim dr iltrasonda bakınca kaymış dedi kan istedi sonuç pozitif.belirtilerinden bilmiştir aslında beyaz bir akıntı oldu koyu kıvamlı baya akıntı olmaya başlamıştı.goguslerim çok agriyodu belim ve kasiklarim adet olacak gibi agriyordu. Istahim artmıştı .ayni belirtiler ilk gebeliktede olmustu.darisi bekkeyen arkadaslara insallahNe güzel hayirlisiyla kucagina alirsin inssalh. Bize belirtilerinden bahseder misin biraz??
Yok canım zaten suprizoldu ama ilkinde takip ediyordumHayırlı olsun canm.benim en çok merak ettiğim yumurtlama günü nu takip ettin mi ne sıklıklar ile birlikte oldun
Surpriz mi oldu yani bizim için de dua et inssalh bi sorun olmadan kucagina alirsinAmin canım insallah ama düşük riskim varmış.sprail vardı bende onu kontrole gitmiştim dr iltrasonda bakınca kaymış dedi kan istedi sonuç pozitif.belirtilerinden bilmiştir aslında beyaz bir akıntı oldu koyu kıvamlı baya akıntı olmaya başlamıştı.goguslerim çok agriyodu belim ve kasiklarim adet olacak gibi agriyordu. Istahim artmıştı .ayni belirtiler ilk gebeliktede olmustu.darisi bekkeyen arkadaslara insallah
Insallah ediyordum etmez miyim allah kimsenin kucağını boş koymasin vakti gelince oluyorkafaya takmanın fazla.oda çok etkiliyor.benimki suan 2 buçuk yaşındabiraz buyuseydi iyi olurdu ama yapacak bişey yok insallah sağlık ki şekilde doğar .Surpriz mi oldu yani bizim için de dua et inssalh bi sorun olmadan kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?