Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gebelik testinde hiç bişey çıkmamıştı bugün hafif lekelenme geldi sanırım bat geldi ..

Ufak tıkanıklıklar açılıyor hamile kalabilirsin diyorlar ama ben kalamadım canım 11. Ayda cektirmistim

ilaçla tedaviye başlamadan çektirmek istedim tıkanıklık falan varsa bileyim boşyere ilaç kullanmış olmayayım diye.
hayırlısı olsun diyelim inş çok beklemeden hamile kalırız

ilaçla tedaviye başlamadan çektirmek istedim tıkanıklık falan varsa bileyim boşyere ilaç kullanmış olmayayım diye.
hayırlısı olsun diyelim inş çok beklemeden hamile kalırız
Aynen canım çok iyi düşünmüşsün ben çift rahimliymisim öğrenmiş oldum tüpler acıkmış sende çektir boşuna kullanmamış olursun tedaviye başlarsa amin canım insallah

Ne güzel hayirlisiyla kucagina alirsin inssalh. Bize belirtilerinden bahseder misin biraz??
Amin canım insallah ama düşük riskim varmış.sprail vardı bende onu kontrole gitmiştim dr iltrasonda bakınca kaymış dedi kan istedi sonuç pozitif.belirtilerinden bilmiştir aslında beyaz bir akıntı oldu koyu kıvamlı baya akıntı olmaya başlamıştı.goguslerim çok agriyodu belim ve kasiklarim adet olacak gibi agriyordu. Istahim artmıştı .ayni belirtiler ilk gebeliktede olmustu.darisi bekkeyen arkadaslara insallah

Surpriz mi oldu yani bizim için de dua et inssalh bi sorun olmadan kucagina alirsin

Surpriz mi oldu yani bizim için de dua et inssalh bi sorun olmadan kucagina alirsin
Insallah ediyordum etmez miyim allah kimsenin kucağını boş koymasin vakti gelince oluyorkafaya takmanın fazla.oda çok etkiliyor.benimki suan 2 buçuk yaşındabiraz buyuseydi iyi olurdu ama yapacak bişey yok insallah sağlık ki şekilde doğar .

Ovulasyon hesaplama programları var telefonların indirin zaten tarihleri yaziyoor ona göre çalışmaları yaparsınız kızlar.insallah isteyen herkese versin allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…