Allah razi olsun en guzeli surpriz olani dimi ya biz bekle bekle bi hal oluyoruz ilk olmasaydi beklenmezdi de ilk olunca bekliyor insanInsallah ediyordum etmez miyim allah kimsenin kucağını boş koymasin vakti gelince oluyorkafaya takmanın fazla.oda çok etkiliyor.benimki suan 2 buçuk yaşındabiraz buyuseydi iyi olurdu ama yapacak bişey yok insallah sağlık ki şekilde doğar .
Anladım canım tez vakitte olur. Siz en zamandır deniyorsunuz . Burada usg ti kendi isteğinle mi çektirdin doktor mu karar verdi canım . Bende çektirsem mi diye düşünüyorum ama özelde direk çekiyorlar mı?Ya böyle öğrenen var canım ama benim için öyle olmadı peşine adet oldum
Ilk gebelikte öyle oluyor bende burdan cikmiyordum hep bir belirti arıyordum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.birde ben sığan kuru yapmıştım ondan sonra hamile kaldım belki tesadüf bilmiyorum ama rahimi temizliyor diye duymuştum.Allah razi olsun en guzeli surpriz olani dimi ya biz bekle bekle bi hal oluyoruz ilk olmasaydi beklenmezdi de ilk olunca bekliyor insan
Ahh ahh 2. Yi gorurmuyum acaba ben de:)Ilk gebelikte öyle oluyor bende burdan cikmiyordum hep bir belirti arıyordum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.birde ben sığan kuru yapmıştım ondan sonra hamile kaldım belki tesadüf bilmiyorum ama rahimi temizliyor diye duymuştum.
Gorursun görürsün i aşallah göreceksin ...bat ne zamanAhh ahh 2. Yi gorurmuyum acaba ben de:)
10. Ay canım 2 yıllık evliyim 24 yaşım hsg yı diyorsun degilmi aslında devlet hastanesinde doktor istedi benden ultrasonda rahim yapim da bozuklukta vardı birazda o sebepten sırayı adet gününe göre ayarlamaydi tarot yoktu derken 4 ay sonrasına verince ben kendi isteğimle özelde görüntüleme merkezinde çektirdim doktora gösterdim öyleAnladım canım tez vakitte olur. Siz en zamandır deniyorsunuz . Burada usg ti kendi isteğinle mi çektirdin doktor mu karar verdi canım . Bende çektirsem mi diye düşünüyorum ama özelde direk çekiyorlar mı?
Bat 28 subatGorursun görürsün i aşallah göreceksin ...bat ne zaman
Başka bir probleminiz var mıydı canm peki?Ufak tıkanıklıklar açılıyor hamile kalabilirsin diyorlar ama ben kalamadım canım 11. Ayda cektirmistim
Anladım Canım bende tüplere baktırmak istiyorum bi sıkıntı varmı öğrenmek adına .. inşallah tez vakitte kavuşuruz bebişlere10. Ay canım 2 yıllık evliyim 24 yaşım hsg yı diyorsun degilmi aslında devlet hastanesinde doktor istedi benden ultrasonda rahim yapim da bozuklukta vardı birazda o sebepten sırayı adet gününe göre ayarlamaydi tarot yoktu derken 4 ay sonrasına verince ben kendi isteğimle özelde görüntüleme merkezinde çektirdim doktora gösterdim öyle
Canim ya belim kopuyor halsizlik çoktu karnim agriyor olamadi gibi geliyor yine bir husran.Kötüyü çağırma canım iyi düşün iyi olsun
Ayni diyorlar belirtilere ama canim adete yakin oldu oncesinde hic batma gogus agrisi olmadi o yuzden olmadigini dusunuyorum buayda.İnsallah olmazsın canim, adetle aynıymış ya belirtiler, düşünme olumsuzu
Hayırlısı olsun canm hiç sıkma canını bu ay olmasa bile bak doktora gideceksiniz ne var ne yok görürsün için de rahat eder.. seni çok iyi anlıyorum vücut zihin hepsi o kadar yorgun ki tıpkı ben gibi..Her ay yumurtlamadan sonraki 14 günün nerdeyse her saatini acaba bu ay bebişim oldu mu diye düşünmek..Ayni diyorlar belirtilere ama canim adete yakin oldu oncesinde hic batma gogus agrisi olmadi o yuzden olmadigini dusunuyorum buayda.
Canım belki sordum ama hatırlayamadım batın ne zamandı seninAyni diyorlar belirtilere ama canim adete yakin oldu oncesinde hic batma gogus agrisi olmadi o yuzden olmadigini dusunuyorum buayda.
Doktora gideceğim icin mutluyum keske daha once gitseydim ama heray olcak diye bekliyor insan su pazartesi olsa ne diycek doktor merak ediyorum.Hayırlısı olsun canm hiç sıkma canını bu ay olmasa bile bak doktora gideceksiniz ne var ne yok görürsün için de rahat eder.. seni çok iyi anlıyorum vücut zihin hepsi o kadar yorgun ki tıpkı ben gibi..Her ay yumurtlamadan sonraki 14 günün nerdeyse her saatini acaba bu ay bebişim oldu mu diye düşünmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?