Bizlerden birinin bu zinciri gercekten kirmasi lazim civi caktim topige.
Olsun umutlar bitmez bizde yavru kuşAlemsiniz ya guldurdunuz beni ama sabah test yaptim yine olumsuz.
Arada sarıyor işte karamsarlık.3 mart canım benim batYoruldum baya bugün karamsarlik coktu bana da bu ay olmazsa marta daha fazla umutla hazirlancam insallah senin ne zamandi bat canim.
Sebep yok canım çift rahimliyim hamile kalmaya engel değil hamilelik riskli sadece son olarak artik yumurta takibi yaptirdim bu ay pazartesi progesteron bakılacak yumurtlama da normalse aşılama ama yumurtlama yoksa yumurta geliştirici tedavi uygulayacak mis sonra aşılamaya geçilecek öyle söyledi doktorumBaşka bir probleminiz var mıydı canm peki?
Sağol canım amin insallah yaptir araştır ama her merkez iyi bakmiyormus bosu bosuna zahmete girmeAnladım Canım bende tüplere baktırmak istiyorum bi sıkıntı varmı öğrenmek adına .. inşallah tez vakitte kavuşuruz bebişlere
Amin canım benimSeninde az kalmis canim insallah gzel haberini aliriz
Alıştık iyice kırmızılara ama hamile kaldığımız gün bize bi kal gelecek kendimize gelemicez bence bu günleri gülerek hatırlayacağız bak gör :)Canim ya belim kopuyor halsizlik çoktu karnim agriyor olamadi gibi geliyor yine bir husran.
Katılıyorum buna canim en cok gebelik testindeki ikinci cizgi nasil bir duygu onu merak ediyorum hergun yapardım bu ozlemle.Alıştık iyice kırmızılara ama hamile kaldığımız gün bize bi kal gelecek kendimize gelemicez bence bu günleri gülerek hatırlayacağız bak gör :)
Ben her ay belirti yaşadığım için bu ay kendimi pek dinlemek istemiyorumNe gzel olur senin icin insallah pozitif sonucu gorursun varmi belirtin.
Ben her ay belirti yaşadığım için bu ay kendimi pek dinlemek istemiyorumGeçen ay öyle bir göğüs ucu hassasiyetim vardı ki dedim tamam ya artık bu kadar da olacak değil yani kesin var bişeyler ama günü gününde adet oldum bu ay kasıklarım ağrıyor evet göğüs hassasiyetim geçen ayki kadar çok değil tek fark bu aralar salya sümüğüm hemen gözlerim doluyor herşeye tabi bu da belirtiyse
Evet canım aynen adet belirtisinde de oluyorYa sorma canım bende öyleyim. Dokunsan ağlıcam ama işte bu da adet belirtisi oluyor biliyorsun ki.
Evet canim ikiside ayni koyulukta oldgunda pozitif oluyor gebelik varsada bu durum goruluyor bende silik cikiyor ovulasyon yaptim koyulasma filan yok dogum gununde belki test yaparsin.Ben her ay belirti yaşadığım için bu ay kendimi pek dinlemek istemiyorumGeçen ay öyle bir göğüs ucu hassasiyetim vardı ki dedim tamam ya artık bu kadar da olacak değil yani kesin var bişeyler ama günü gününde adet oldum bu ay kasıklarım ağrıyor evet göğüs hassasiyetim geçen ayki kadar çok değil tek fark bu aralar salya sümüğüm hemen gözlerim doluyor herşeye tabi bu da belirtiyse birde ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor gerçi t çok kıpkırmızı değil ama 2 gündür pozitif bugün dünden çok daha belirgin bazı formlarda hamilelik olduğunda da çift çizgi çıkıyor diye yaZanlar olmuş
Evet canım aynen adet belirtisinde de oluyor
Kuzucuk geçmeden yapmıcam bu ay artık çünkü insan çok üzülüyor gerçekten negatif görünce beklicem gecikirse yapıcam bu ayEvet canim ikiside ayni koyulukta oldgunda pozitif oluyor gebelik varsada bu durum goruluyor bende silik cikiyor ovulasyon yaptim koyulasma filan yok dogum gununde belki test yaparsin.
Ya ben ovulasyon testindeki ikinci çizgiye gebelik çizgisi diye hayal edip sevinmiş insanim sen düşün gerisini hcg de ne olur bende senin gibi hergun yaparım gibi geliyor :))Katılıyorum buna canim en cok gebelik testindeki ikinci cizgi nasil bir duygu onu merak ediyorum hergun yapardım bu ozlemle.
Sonucu öğrendiğinde beni de etiketlesene merak ederim ben şimdi inşallah hamilesindir de mutlu haberlerle kalkarız sabahSabah testi patlatcam baktım yine negatif sonrasında batı beklicem. Bu ayda olmazsa zaten artık ne yumurta takibi ne başka bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?