Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bir probleminiz var mıydı canm peki?
Sebep yok canım çift rahimliyim hamile kalmaya engel değil hamilelik riskli sadece son olarak artik yumurta takibi yaptirdim bu ay pazartesi progesteron bakılacak yumurtlama da normalse aşılama ama yumurtlama yoksa yumurta geliştirici tedavi uygulayacak mis sonra aşılamaya geçilecek öyle söyledi doktorum

Canim ya belim kopuyor halsizlik çoktu karnim agriyor olamadi gibi geliyor yine bir husran.
Alıştık iyice kırmızılara ama hamile kaldığımız gün bize bi kal gelecek kendimize gelemicez bence bu günleri gülerek hatırlayacağız bak gör :)

Alıştık iyice kırmızılara ama hamile kaldığımız gün bize bi kal gelecek kendimize gelemicez bence bu günleri gülerek hatırlayacağız bak gör :)
Katılıyorum buna canim en cok gebelik testindeki ikinci cizgi nasil bir duygu onu merak ediyorum hergun yapardım bu ozlemle.

Ne gzel olur senin icin insallah pozitif sonucu gorursun varmi belirtin.
Ben her ay belirti yaşadığım için bu ay kendimi pek dinlemek istemiyorum Geçen ay öyle bir göğüs ucu hassasiyetim vardı ki dedim tamam ya artık bu kadar da olacak değil yani kesin var bişeyler ama günü gününde adet oldum bu ay kasıklarım ağrıyor evet göğüs hassasiyetim geçen ayki kadar çok değil tek fark bu aralar salya sümüğüm hemen gözlerim doluyor herşeye tabi bu da belirtiyse birde ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor gerçi t çok kıpkırmızı değil ama 2 gündür pozitif bugün dünden çok daha belirgin bazı formlarda hamilelik olduğunda da çift çizgi çıkıyor diye yaZanlar olmuş

Ya sorma canım bende öyleyim. Dokunsan ağlıcam ama işte bu da adet belirtisi oluyor biliyorsun ki.

Evet canim ikiside ayni koyulukta oldgunda pozitif oluyor gebelik varsada bu durum goruluyor bende silik cikiyor ovulasyon yaptim koyulasma filan yok dogum gununde belki test yaparsin.

Evet canim ikiside ayni koyulukta oldgunda pozitif oluyor gebelik varsada bu durum goruluyor bende silik cikiyor ovulasyon yaptim koyulasma filan yok dogum gununde belki test yaparsin.
Kuzucuk geçmeden yapmıcam bu ay artık çünkü insan çok üzülüyor gerçekten negatif görünce beklicem gecikirse yapıcam bu ay

Katılıyorum buna canim en cok gebelik testindeki ikinci cizgi nasil bir duygu onu merak ediyorum hergun yapardım bu ozlemle.
Ya ben ovulasyon testindeki ikinci çizgiye gebelik çizgisi diye hayal edip sevinmiş insanim sen düşün gerisini hcg de ne olur bende senin gibi hergun yaparım gibi geliyor :))

Sabah testi patlatcam baktım yine negatif sonrasında batı beklicem. Bu ayda olmazsa zaten artık ne yumurta takibi ne başka bişey.
Sonucu öğrendiğinde beni de etiketlesene merak ederim ben şimdi inşallah hamilesindir de mutlu haberlerle kalkarız sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…