Bende oyle diorum az kalinca dayanamayip yine yapıyorum aslinda beklemek lazim sabirsizlik var.Kuzucuk geçmeden yapmıcam bu ay artık çünkü insan çok üzülüyor gerçekten negatif görünce beklicem gecikirse yapıcam bu ay
Aynen ben de her ay öyleyim işteBende oyle diorum az kalinca dayanamayip yine yapıyorum aslinda beklemek lazim sabirsizlik var.
Bizim bu halimiz ne olcak bilmiyorum bayilmazsak iyidir.Ya ben ovulasyon testindeki ikinci çizgiye gebelik çizgisi diye hayal edip sevinmiş insanim sen düşün gerisini hcg de ne olur bende senin gibi hergun yaparım gibi geliyor :))
Valla kuzucum ihtimal veremiyorum ama Allahın işi belli olmaz. Bende merakımı yenmek için yapıcam ayın 1 ine de bişey kalmadı ama işte yani birbirimizi anlıyoruz bu aşamada.Sonucu öğrendiğinde beni de etiketlesene merak ederim ben şimdi inşallah hamilesindir de mutlu haberlerle kalkarız sabah
Yarin haber vermeyi unutma bize insallah guzel haber verirsin mutlu oluruz. Ihtiyacimiz var.Sabah testi patlatcam baktım yine negatif sonrasında batı beklicem. Bu ayda olmazsa zaten artık ne yumurta takibi ne başka bişey.
KırcazKircaz insallah zincirleri.
Hadi bakalım olur mu olur rabbim isterse herşey olurValla kuzucum ihtimal veremiyorum ama Allahın işi belli olmaz. Bende merakımı yenmek için yapıcam ayın 1 ine de bişey kalmadı ama işte yani birbirimizi anlıyoruz bu aşamada.
Yarin haber vermeyi unutma bize insallah guzel haber verirsin mutlu oluruz. Ihtiyacimiz var.
Adete kadar umutla devam canim. Olmazsa diger ay pes etmiycez.İnşallah canım. Sabah yapar yapmaz buraya koşacağım zaten umarım iyi haberlerle gelirim ama kendimi kötüye de hazırlıyorum açıkçası büyük bir yıkım olmayacak
Adete kadar umutla devam canim. Olmazsa diger ay pes etmiycez.
Bilmiyorum ama olmuycagini dusunuyorm canim aslinda en iyisi oluruna birakmak tabi doktor kontrolunun yapılması lazim canim. Birsey varsa erkenden tedbir almak lazim.Yok pes etmicez hiçbir zaman. Ama bu ay gerçekten çok düzenli bir çalışma yaptık eşimle olmazsa şayet diğer ay saldım çayıra Mevlam kayıra modunda olcam. Adet bitiminden sonra 2 günde 1 denicem bu seferde. Benim kan sayımım düşük acaba o gebeliğe engel olur mu
Bilmiyorum ama olmuycagini dusunuyorm canim aslinda en iyisi oluruna birakmak tabi doktor kontrolunun yapılması lazim canim. Birsey varsa erkenden tedbir almak lazim.
Bende gidicem buay canim hakkimizda hayirlisi olsun o zaman yarin sabah haberni bekliyoruz.Aynen adet gelirse zaten bu ay aksatmıcam direk kontrole gidicem. Neyse yarın ola hayrola diyelim
Inşallah o günleri görürüz:)Bizim bu halimiz ne olcak bilmiyorum bayilmazsak iyidir.
Ayni diyorlar belirtilere ama canim adete yakin oldu oncesinde hic batma gogus agrisi olmadi o yuzden olmadigini dusunuyorum buayda.
Bu yaramaslar nazlı canim, kıymetli olalım diye bekletiyorlar :)Degerlendirdim canm. Dedigin gbi ben yine de devam edim degerlendirmeye. Beklemek de o kadar zor ki...
Oyle canim cokta takilip stres yapma nasibinde varsa olur keyfini çıkar isteyerek yap eşine ilişkinize önem ver
Hosgeldin canim. Stressiz mumkun olmuyor maalesef:)Merhaba hanımlar, ben de katıldım aranıza. Ara ara sessizce takip ediyordum
BAT 3 Mart
Herkese stressiz bekleyişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?