Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucu öğrendiğinde beni de etiketlesene merak ederim ben şimdi inşallah hamilesindir de mutlu haberlerle kalkarız sabah
Valla kuzucum ihtimal veremiyorum ama Allahın işi belli olmaz. Bende merakımı yenmek için yapıcam ayın 1 ine de bişey kalmadı ama işte yani birbirimizi anlıyoruz bu aşamada.

Yarin haber vermeyi unutma bize insallah guzel haber verirsin mutlu oluruz. Ihtiyacimiz var.

İnşallah canım. Sabah yapar yapmaz buraya koşacağım zaten umarım iyi haberlerle gelirim ama kendimi kötüye de hazırlıyorum açıkçası büyük bir yıkım olmayacak

Adete kadar umutla devam canim. Olmazsa diger ay pes etmiycez.

Yok pes etmicez hiçbir zaman. Ama bu ay gerçekten çok düzenli bir çalışma yaptık eşimle olmazsa şayet diğer ay saldım çayıra Mevlam kayıra modunda olcam. Adet bitiminden sonra 2 günde 1 denicem bu seferde. Benim kan sayımım düşük acaba o gebeliğe engel olur mu

Bilmiyorum ama olmuycagini dusunuyorm canim aslinda en iyisi oluruna birakmak tabi doktor kontrolunun yapılması lazim canim. Birsey varsa erkenden tedbir almak lazim.

Bilmiyorum ama olmuycagini dusunuyorm canim aslinda en iyisi oluruna birakmak tabi doktor kontrolunun yapılması lazim canim. Birsey varsa erkenden tedbir almak lazim.

Aynen adet gelirse zaten bu ay aksatmıcam direk kontrole gidicem. Neyse yarın ola hayrola diyelim

Merhaba hanımlar, ben de katıldım aranıza. Ara ara sessizce takip ediyordum
BAT 3 Mart
Herkese stressiz bekleyişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…